Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Showing posts with label artis. Show all posts
Showing posts with label artis. Show all posts

8 July 2012

GAMBAR MAJLIS PERKAHWINAN ELLA DAN AZHAR GHAZALI

GAMBAR MAJLIS PERKAHWINAN ELLA DAN AZHAR GHAZALI

  Siapa tak kenal dengan ratu rock Malaysia, Ella yang sangat popular dengan lagu Rama-Rama, Baldu Biru, Retak dan banyak lagi. Aku pun ta...

2 July 2012

29 June 2012

Majlis Perkahwinan Irma Hasmie dan Reza Syah Azmeer

Majlis Perkahwinan Irma Hasmie dan Reza Syah Azmeer

  Assalamualaikum w.b.t Aku merupakan salah seorang peminat setia Irma Hasmie . Minat sangat. Masa awal kemunculan beliau dengan imej tak...

5 June 2012

Gambar Artis Bertudung | Yatt Hamzah, Natasha Hudson & Diana Amir

Gambar Artis Bertudung | Yatt Hamzah, Natasha Hudson & Diana Amir

  Assalamualaikum semua.   Semakin ramai artis tanah air yang bertudung sekarang kan. Bertudung dan menutup aurat. Suka betul aku tengok....

27 May 2012

Lagu Melayu Top Masa Kini 2012 #5

Lagu Melayu Top Masa Kini 2012 #5

  Lagu-lagu yang disenaraikan di bawah merupakan lagu pilihan tuan empunya blog. Tiada kaitan dengan carta lagu radio tempatan dan seumpama...

24 March 2012

SNSD ??? Apa itu ??

SNSD ??? Apa itu ??

Assalamualaikum w.b.t Semalam kecoh kat facebook pasal SNSD datang Malaysia. Macam-macam status facebookers duk puji-puji SNSD nie. Aku yan...

17 March 2012

Lirik Lagu Kosong_Najwa Latiff | Single Terbaru 2012

Lirik Lagu Kosong_Najwa Latiff | Single Terbaru 2012

    Kau melihat diriku Seperti sesuatu Yang mencabar dirimu Akal dan mindamu Kau mendustaiku Kau bilang mereka tak tahu Siapa diriku Se...

11 August 2011

Lagu–Lagu Terbaik Opick ( Penyanyi Islamik Indonesia )

Lagu–Lagu Terbaik Opick ( Penyanyi Islamik Indonesia )

Opick yang hensem dan suara sedap kalah aku   Assalamualaikum w.b.t   Aku memang minat tahap power rangers kat Opick nie. Banyak la...

29 April 2011

Opick Tiada Duka Yang Abadi

Opick Tiada Duka Yang Abadi

Tiada duka yang abadi didunia Tiada sepi merantaimu selamanya Malam ‘kan berakhir, hari ‘kan berganti Takdir hidup ‘kan dijalani Tangis dan...

18 April 2011

Melly Goeslow ft. Irwansyah- Love story OST LOVE STORY

Melly Goeslow ft. Irwansyah- Love story OST LOVE STORY

Assalamualaikum w.b.t Kepenatan stdy sampai lebam semalam dengan berbekalkan tidur satu jam tadik hanya sedikit berbaloi. Aku tak dapat ja...