Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Showing posts with label Petua. Show all posts
Showing posts with label Petua. Show all posts

19 February 2011

PETUA TRADISIONAL MENGHILANGKAN JERAWAT

PETUA TRADISIONAL MENGHILANGKAN JERAWAT

Harini nak kongsikan dengan pembaca mengenai petua tradisional menghilangkan jerawat . Ada tak dalam kalangan anda yang ti...
tips nak gemuk

tips nak gemuk

masing- masing tengah bercakap sal isu camne nak kurus tapi aku dah kurus la. So, x yah cakap sal camne nak kurus. Aku nak cakap sal tips2 n...

5 November 2010

Cara mengatasi / Mengurangkan maigrain

Cara mengatasi / Mengurangkan maigrain

Hari ini aku sekali lagi didatangi maigrain.. Lau nak cite bab maigrain ni, sampai  petang pun tak abes. Tp yg pasti maigrain semestinya mem...