Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Showing posts with label Filem. Show all posts
Showing posts with label Filem. Show all posts

6 June 2012

Madagascar 3 Europes Most Wanted Premiere Screening

Madagascar 3 Europes Most Wanted Premiere Screening

  Hello peeps ! *lambai lambai tangan*   Semalam aku berkesempatan menonton Premiere Screening Madagascar 3 Europes Most Wanted . Terima ...

26 May 2012

My Favourite Animal Pal in Madagascar 3: Europe’s Most Wanted

My Favourite Animal Pal in Madagascar 3: Europe’s Most Wanted

  Sekuel Madagascar kembali lagi. Aku yakin pasti peminat Alex the Lion tak sabar nak tengok dia beraksi dalam Madagascar 3 kan? Atau nak...

29 December 2011

JACK and JILL | Kebencian JACK pada JILL Adakah Berkesudahan??

JACK and JILL | Kebencian JACK pada JILL Adakah Berkesudahan??

Motif sangat U torrent. Filem nie baru keluar panggung kita harini ( 29 Disembet 2011) tapi dalam laptop aku dah 2 3 hari ada kot. Baru sema...

26 December 2011

Alvin And The Chipmunks 3 Review

Alvin And The Chipmunks 3 Review

Untunglah ada wifi boleh download cite free kat internet. Haha. Walaupun cite nie dah lama ada kat panggung tapi baru harini aku berkesempat...

25 December 2011

Papa I Love U . Syurga Di Bawah Telapak Kaki Papa!

Papa I Love U . Syurga Di Bawah Telapak Kaki Papa!

                                                                    Papa I love U  Sekali Lagi Metrowealth Pictures menerbitkan sebuah fil...