Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

23 April 2020

3rd K-Drama Aku Layan- City Hunter (2011)

3rd K-Drama Aku Layan- City Hunter (2011)

Kdrama ini popular masa aku second year dekat universiti. Tahun 2020 baru aku tengok ye. Yela dulu tahun 2011 aku tengah study hard mana ad...
Resepi Sambal Tempe Rangup

Resepi Sambal Tempe Rangup

Sejujurnya, aku bukanlah peminat tegar tempe sambal. Pernah cuba makan tempe sambal, tapi tak sedap. Tinggal membazir macam tu je dalam pin...

18 April 2020

2nd K-Drama Aku Layan-God’s Gift 14 Days (2014)

2nd K-Drama Aku Layan-God’s Gift 14 Days (2014)

Entry sebelum nie mengenai drama Kill Me Heal Me iaitu 1st K-Drama yang aku tengok, harini nak review mengenai second K-Drama yang aku ten...

17 April 2020

Filem Hindi Best 2018, Pad Man

Filem Hindi Best 2018, Pad Man

Harini nak review mengenai satu filem Hindustan yang best pada tahun 2018. Filem ini bertajuk Pad Man. Aku ambil filem ini dari hardisk Mokt...

14 April 2020

1st K-Drama Aku Layan-Kill Me Heal Me (2015)

1st K-Drama Aku Layan-Kill Me Heal Me (2015)

Sedar tak sedar harini dah masuk hari ke-28 PKP. Esok dah masuk fasa ke-3 PKP. Semoga kita semua terus tabah dan bersabar sehingga Covid-19...

11 April 2020

Menu Baru KFC Korean Soy Garlic Glazed Drumette

Menu Baru KFC Korean Soy Garlic Glazed Drumette

Dah lama tak makan KFC. Rasanya last makan KFC awal tahun nie kot. Masa tu belum ada lagi menu Soy Garlic Glazed Drumette . What? Menu baru...
Cara Membuat Sambal Belacan Paling Simple Tapi Mengancam

Cara Membuat Sambal Belacan Paling Simple Tapi Mengancam

Amboi tajuk entry haruslah nampak hebat ye walaupun nak tulis cara membuat sambal belacan je pun. Barulah lekat dekat 1st page Google sampai...

1 April 2020

14 Idea Gaya Rambut Lelaki Terbaru 2020,13 Dan 14 Dilarang

14 Idea Gaya Rambut Lelaki Terbaru 2020,13 Dan 14 Dilarang

Korang selalu tiada idea nak gayakan rambut macam mana? Samalah kita. Kalau nak pergi gunting rambut, bila barber tanya nak gunting macam m...