Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

31 January 2019

Percutian 4H3M Melawat Tempat Menarik di Jogjakarta 2018

Percutian 4H3M Melawat Tempat Menarik di Jogjakarta 2018

Harini nak share dengan korang pasal company trip tahun lepas iaitu percutian 4 hari 3 malam melawat tempat-tempat menarik di Jogjakarta or ...

25 January 2019

Chit Chat Steamboat & Grill Murah di Putrajaya @ Cyberjaya

Chit Chat Steamboat & Grill Murah di Putrajaya @ Cyberjaya

Sebelum ini dah pernah share mengenai steamboat murah di Cyberjaya , harini nak share pula satu tempat makan steamboat & grill murah be...

4 January 2019

Menu-Menu Masakan Simple Untuk Anak Buah Pokjoe

Menu-Menu Masakan Simple Untuk Anak Buah Pokjoe

Sekejap je dah masuk tahun 2019. Selamat tahun baru buat korang semua pembaca blog aku. Macam tak percaya rasanya seawal bulan Januari dah...