Showing posts from January, 2019Show All
Percutian 4H3M Melawat Tempat Menarik di Yogyakarta 2018

Harini nak share dengan korang pasal company trip tahun lepas iaitu percutian 4 hari 3 malam melawat tempat-tempat menarik di Yogyakarta. Tahun 2016 lepas ke Bandung( entri Bandung ), tahun 2017 ke Beijing ( entri Beijing ), tahu…

Chit Chat Steamboat & Grill Murah di Putrajaya @ Cyberjaya

Sebelum ini dah pernah share mengenai steamboat murah di Cyberjaya , harini nak share pula satu tempat makan steamboat & grill murah berdekatan Putrajaya iaitu Chit Chat Steamboat & Grill . Lokasinya di Astana Banquet Ha…

Menu Masak Simple Untuk Anak Buah

Sekejap je dah masuk tahun 2019. Selamat tahun baru buat korang semua pembaca blog aku. Macam tak percaya rasanya seawal bulan Januari dah ada entry baru hehe. Actually aku draft entry ini pada tahun 2018 lagi. Tahun 2019 baru po…