Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

30 July 2018

Mudahnya Travel ke Singapore-Kuala Lumpur-Singapore

Mudahnya Travel ke Singapore-Kuala Lumpur-Singapore

Sekarang ni ramai rakyat Malaysia yang kerja di Singapore, atau orang Singapore kerja di Kuala Lumpur. Dengan kesibukan kadang-kadang tu sus...

28 July 2018

Pakej Murah ke Hatyai & Singapore dari Kuala Lumpur

Pakej Murah ke Hatyai & Singapore dari Kuala Lumpur

Korang yang follow aku di instagram (hafiz_hafizol) and Facebook aku mesti dah sedia maklum kan yang sekarang aku ada jual pakej-pakej trave...

27 July 2018

Perkhidmatan Lori Sewa Murah area KL, Putrajaya, Selangor, etc

Perkhidmatan Lori Sewa Murah area KL, Putrajaya, Selangor, etc

Aku bersyukur sangat sebab sepanjang duduk di Putrajaya nie, aku tumpang duduk di rumah akak aku. Memang banyak sangat jimat. Korang sedia m...

26 July 2018

T-shirt Printing Online di Printcious Malaysia

T-shirt Printing Online di Printcious Malaysia

Normally korang beli t-shirt dekat mana ye? Aku kalau nak beli t-shirt, aku suka beli online je. Size aku pulak memang senang sangat nak car...

16 July 2018

Tempat Makan Best di KL Area Sunway Velocity

Tempat Makan Best di KL Area Sunway Velocity

Actually cerita ini sebelum Ramadan haritu lagi tapi disebabkan bulan Ramadan nak post cerita makan-makan macam kesian pulak dekat yang berp...

5 July 2018

Rawat Masalah Gout & Pembentukan Acid Uric dengan GuotXcid BioXcellent

Rawat Masalah Gout & Pembentukan Acid Uric dengan GuotXcid BioXcellent

Ramai dalam kalangan masyarakat kita tidak didedahkan dengan penyakit gout. Macam aku sendiri pun tahu mengenai penyakit gout dari orang ter...