Showing posts from July, 2018Show All
Mudahnya Travel ke Singapore-Kuala Lumpur-Singapore

Sekarang ni ramai rakyat Malaysia yang kerja di Singapore, atau orang Singapore kerja di Kuala Lumpur. Dengan kesibukan kadang-kadang tu susah nak plan flight atau hotel bagi orang yang tiada secretary ni. So guys don’t worry, su…

Pakej Murah ke Hatyai & Singapore dari Kuala Lumpur

Korang yang follow aku di instagram (hafiz_hafizol) and Facebook aku mesti dah sedia maklum kan yang sekarang aku ada jual pakej-pakej travel all around the world ecewah haha. Takdelah, for now pakej yang aku promote tu jela yang…

Perkhidmatan Lori Sewa Murah area KL, Putrajaya, Selangor, etc

Aku bersyukur sangat sebab sepanjang duduk di Putrajaya nie, aku tumpang duduk di rumah akak aku. Memang banyak sangat jimat. Korang sedia maklum sajelah sewa bilik di Putrajaya nie dah dekat RM400. Itu baru bilik tau. Kalau ruma…

T-shirt Printing Online di Printcious Malaysia

Normally korang beli t-shirt dekat mana ye? Aku kalau nak beli t-shirt, aku suka beli online je. Size aku pulak memang senang sangat nak cari. Saiz S kot. Yang tak best bila beli online, t-shirt tu tak exclusive la. Nanti confirm…

Tempat Makan Best di Sunway Velocity, Kuala Lumpur

Actually cerita ini sebelum Ramadan haritu lagi tapi disebabkan bulan Ramadan nak post cerita makan-makan macam kesian pulak dekat yang berpuasa. Pastu bulan Syawal pulak sibuk beraya takde masa aih nak bukak laptop haha alasan t…

Rawat Masalah Gout & Pembentukan Acid Uric dengan GuotXcid BioXcellent

Ramai dalam kalangan masyarakat kita tidak didedahkan dengan penyakit gout. Macam aku sendiri pun tahu mengenai penyakit gout dari orang terdekat terutamanya keluarga yang turut mengalami masalah gout. Bila sebut je gout, aku ter…