Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

16 May 2018

Tempat Makan Seafood Best di KL–Nice Catch Pavilion

Tempat Makan Seafood Best di KL–Nice Catch Pavilion

Ada penggemar seafood tak disini? Harini nak share dengan korang mengenai satu tempat makan seafood yang best di Kuala Lumpur. Restoran ini ...

14 May 2018

Bufet Ramadan 2018 di Cyberview Resort & Spa, Cyberjaya

Bufet Ramadan 2018 di Cyberview Resort & Spa, Cyberjaya

Lagi beberapa hari, kita semua akan menyambut bulan Ramadan Al-Mubarak. Masing-masing mesti sudah mula tercari-cari bufet Ramadan yang murah...
Design Sendiri Baju Korang di Online Shop Custom Malaysia

Design Sendiri Baju Korang di Online Shop Custom Malaysia

Korang teringin tak nak ada jenama baju korang sendiri? Korang yang design sendiri baju mengikut citarasa korang, then jualkan. Macam menari...

13 May 2018

Kurta Raya 2018 Dari Butik Aisy Asyraf by Imam Muda Asyraf

Kurta Raya 2018 Dari Butik Aisy Asyraf by Imam Muda Asyraf

Kita stop kejap pasal demam pilihanraya, harini nak berkongsi dengan korang pasal kurta raya aku pada tahun nie hehe. Baru-baru nie aku sing...