Showing posts from May, 2018Show All
Tempat Makan Seafood Best di KL–Nice Catch Pavilion

Ada penggemar seafood tak disini? Harini nak share dengan korang mengenai satu tempat makan seafood yang best di Kuala Lumpur. Restoran ini baru lagi and aku pasti korang pun tak pernah dengar nama Nice Catch kan? Untuk pengetahu…

Bufet Ramadan 2018 di Cyberview Resort & Spa, Cyberjaya

Lagi beberapa hari, kita semua akan menyambut bulan Ramadan Al-Mubarak. Masing-masing mesti sudah mula tercari-cari bufet Ramadan yang murah & sedap area tempat tinggal korang kan. Nak juga rasa berbuka di bufet Ramadan at  l…

Design Sendiri Baju Korang di Online Shop Custom Malaysia

Korang teringin tak nak ada jenama baju korang sendiri? Korang yang design sendiri baju mengikut citarasa korang, then jualkan. Macam menarik kan idea nie. Kalau korang perasan, dah banyak online shop yang keluarkan design baju s…

Kurta Raya 2018 Dari Butik Aisy Asyraf by Imam Muda Asyraf

Kita stop kejap pasal demam pilihanraya, harini nak berkongsi dengan korang pasal kurta raya aku pada tahun nie hehe. Baru-baru nie aku singgah di Butik Aisy Asyraf by Imam Muda Asyraf yang terletak di Bangi sentral. Biasa pergi …