Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

19 August 2017

Steamboat Murah di Cyberjaya-Steamboat Empire

Steamboat Murah di Cyberjaya-Steamboat Empire

Dah lama tak update pasal makan-makan kan? Actually banyak je tempat makan best yang aku terjah but since sekarang masing-masing ber-ig je, ...

6 August 2017

Produk Axilas Antiperspirant Untuk Masalah Ketiak

Produk Axilas Antiperspirant Untuk Masalah Ketiak

Ada tak dalam kalangan korang yang mengalami masalah bau badan terutamanya bau ketiak? Malu nak mengaku kan? (haha). To be honest, aku pun k...

5 August 2017

3 Hari 2 Malam di Meritus Pelangi Beach Resort Langkawi

3 Hari 2 Malam di Meritus Pelangi Beach Resort Langkawi

Ini cerita bulan April lepas tapi baru sekarang nak update. Okay lah kan at least ada juga update terbaru dekat blog setelah hampir 2 bulan ...