Showing posts from August, 2017Show All
Steamboat Murah di Cyberjaya-Steamboat Empire

Dah lama tak update pasal makan-makan kan? Actually banyak je tempat makan best yang aku terjah but since sekarang masing-masing ber-ig je, aku pun turut sama post kat ig jela. Jangan lupa follow @hafiz_hafizol okay. Sempat lagi…

Produk Axilas Antiperspirant Untuk Masalah Ketiak

Ada tak dalam kalangan korang yang mengalami masalah bau badan terutamanya bau ketiak? Malu nak mengaku kan? (haha). To be honest, aku pun kekadang ada juga tidak selesa dengan bau badan sendiri. Terutamanya bila badan berpeluh o…

3 Hari 2 Malam di Meritus Pelangi Beach Resort Langkawi

Ini cerita bulan April lepas tapi baru sekarang nak update. Okay lah kan at least ada juga update terbaru dekat blog setelah hampir 2 bulan blog bersawang weh. Rasanya ini yang paling lama blog bersawang sampaikan aku nak mulakan…