imotorbike : Website Menjual Motosikal di Malaysia

Motosikal merupakan kenderaan yang sangat membantu urusan seharian aku buat masa sekarang. Dengan motosikal tu la aku ulang alik pergi kerja. Walaupun motosikal Suzuki biru tu dah lama and condition pun tak berapa nak okey sangat, but seriously aku sangat berhutang budi dengannya. Special thanks tu arwah abang ipar yang tinggalkan motosikal tu untuk kegunaan aku.

Dekat office, ramai je yang mai kerja dengan motosikal. Yang duduk jauh pun ramai merempit pergi kerja. Antara alasan diorang,

  • Untuk mengelakkan traffik jam.
  • Jimat minyak.
  • Mengelakkan tol.

But yang tak bestnya, bila hujan. Agak berisiko sikit nak meredah ujan dengan jalan yang licin & of course jalan pun jadi sesak kan. Make sure sediakan baju hujan siap-siap bagi penunggang motosikal.

Korang ada tak yang nak beli motosikal or barangan-barangan motosikal? Aku ada termasuk ke dalam 1 website nie nama dia imotorbike yang merupakan perintis kepada laman web motosikal online. iMotorbike yang membawa tagline news, trade & connect ini menawarkan kepada korang pelbagai produk dengan 3 kategori utama iaitu,

  • Motorbike - new, used, reconditioned, rental
  • Motorbike parts – tyres, helmet, etc
  • Motorbike accessories

iMotorbike memfokuskan kepada pasaran motosikal di South-Eastern Asian.
imotorbike malaysia

Gambar bawah nie antara interface website imotorbike.

imotorbike malaysia-1Antara motorbike yang terdapat di imotorbike

barangan motor di imotorbike malaysiaAda macam-macam helmet jugak


KTM motorbikeAntara motosikal 250cc and above

Korang yang berniat untuk memiliki motosikal, jom skodeng website imotorbike sekarang. Antara kelebihan imotorbike ialah,

  • Terdapat banyak pilihan motosikal samada model baru & lama
  • Selain motosikal, parts & accessories motosikal pun ada. Kalau korang nak sewa motosikal pun boleh. Macam all in one lah konsepnya.
  • Harga motosikal reasonable & mematuhi harga pasaran.
  • Perkhidmatan untuk memproses loan juga disediakan.
  • Harga boleh dirunding

beli motor di imotorbike

Cara membuat pembelian di imotorbike sangat mudah. Korang just pilih kategori yang korang nak. Contohnya, aku nak beli motor KEEWAY TX 200G. So, pun klik la dekat gambar motosikal. Dah klik, korang akan dibawa ke laman seperti dalam gambar dibawah.

superbike di imotorbike malaysia

Dekat laman ini, korang akan dapat kenalpasti details motosikal seperti model, tahun, engine etc. Disitu juga ada contact details person in charge untuk pembeli yang serius. Boleh pm tepi. Maklumat lanjut mengenai imotorbike, korang boleh ke website imotorbike.
1 Komen untuk "imotorbike : Website Menjual Motosikal di Malaysia"

Bolehlah recommend untuk adik nanti.

Back To Top