Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

31 March 2017

Original Durian White Coffee,Penggemar Durian Kena Cuba!

Original Durian White Coffee,Penggemar Durian Kena Cuba!

Rasanya bukan aku sorang yang baru tahu mengenai kewujudan kopi berperisa durian nie. Iye, memang dah ada dijual di pasaran Malaysia pun kop...

28 March 2017

Promosi Produk Bayi Sempena Lazada BIG BABY FAIR 2017

Promosi Produk Bayi Sempena Lazada BIG BABY FAIR 2017

Nak kongsikan berita baik kepada parents diluar sana terutamanya mereka yang mempunyai baby atau bakal menimang cahaya mata, korang dah memb...

27 March 2017

Cara Mudah Untuk Kuruskan Badan & Kempiskan Perut

Cara Mudah Untuk Kuruskan Badan & Kempiskan Perut

Badan aku nie jenis payah betul nak naik. Metabolisma badan tinggi sangat gamaknya. Bertahun-tahun berazam untuk tambahkan berat badan tapi ...

26 March 2017

Gogoprint : Servis Printing Online Popular di Malaysia

Gogoprint : Servis Printing Online Popular di Malaysia

Harini nak share dengan korang semua mengenai 1 website best yang menawarkan perkhidmatan online printing iaitu Gogoprint Malaysia . Dengan ...

13 March 2017

4 Produk Popular Untuk Hilangkan Parut di Dunia

4 Produk Popular Untuk Hilangkan Parut di Dunia

Kita semua memang tak dapat lari dari masalah parut. Tak kisah la parut melecur, parut kemalangan or parut jerawat sekalipun. Macam aku send...