Showing posts from March, 2017Show All
Original Durian White Coffee,Penggemar Durian Kena Cuba!

Rasanya bukan aku sorang yang baru tahu mengenai kewujudan kopi berperisa durian nie. Iye, memang dah ada dijual di pasaran Malaysia pun kopi berperisa durian tu weh. Nama dia Durio-Original Durian White Coffee . Aku memang pen…

Promosi Produk Bayi Sempena Lazada BIG BABY FAIR 2017

Nak kongsikan berita baik kepada parents diluar sana terutamanya mereka yang mempunyai baby atau bakal menimang cahaya mata, korang dah membuat persediaan untuk menyambut kehadiran bayi korang? Sudah menyediakan keperluan bayi? L…

Cara Mudah Untuk Kuruskan Badan & Kempiskan Perut

Badan aku nie jenis payah betul nak naik. Metabolisma badan tinggi sangat gamaknya. Bertahun-tahun berazam untuk tambahkan berat badan tapi tak pernah berhasil pun. Boleh stress kot bila duk fikir berat badan yang tak naik-naik. …

Gogoprint : Servis Printing Online Popular di Malaysia

Harini nak share dengan korang semua mengenai 1 website best yang menawarkan perkhidmatan online printing iaitu Gogoprint Malaysia . Dengan kewujudan Gogoprint Malaysia , korang dah tak perlu lagi start enjin kereta untuk ke ked…

4 Produk Popular Untuk Hilangkan Parut di Dunia

Kita semua memang tak dapat lari dari masalah parut. Tak kisah la parut melecur, parut kemalangan or parut jerawat sekalipun. Macam aku sendiri, parut yang paling ketara dekat tubuh badan or muka aku mestilah parut jerawat and ad…