Showing posts from February, 2017Show All
BERSIHKAN RAMBUT DENGAN SYAMPU ELITE MEN

Ingat lagi zaman sekolah haritu suka beli syampu dalam paket kecik harga 50 sen kot. 1 Paket boleh guna 3 kali. Nak beli syampu dalam botol kang takde duit haha. Kekadang curi-curi guna syampu akak. Masa tu syampu khusus untuk le…

Panduan Mencari Penyewa Yang Ideal Untuk Hartanah Sewa Anda

Aku tengok trend sekarang ramai anak muda yang beli hartanah. Tumpang gembira dengan diorang muda lagi dah ada rumah sendiri. Rezeki aku belum ada. Menumpang rumah orang jela yang mampu hehe. Korang ada tak mengalami masalah susa…

Aktiviti Cuti CNY di Kuala Terengganu

Ini cerita masa cuti Chinese New Year bulan lepas tapi baru sekarang nak post \0/. 5 hari di kampung rasa sekejap je. Sempatlah join beberapa aktiviti & program dengan family & kawan-kawan tersayang kat kampung nung. Meh …

DEODORANT TERBARU DARI ROMANO UNTUK PARA JEJAKA

Benda wajib yang perlu kita pakai kalau nak keluar rumah tak kiralah nak pergi kerja ke, nak keluar outing dengan kawan-kawan, nak dating dengan buah hati sekalipun, WAJIB sembur deodorant. Barulah badan kekal harum sehingga bali…