Showing posts from December, 2016Show All
Plan Percutian di Tahun Baru 2017

Lagi beberapa hari tahun 2016 bakal melabuhkan tirainya. Alhamdulillah tahun 2016 ini banyak kenangan manis yang telah tercipta (ewah). Buat yang berkeluarga & ada anak yang bersekolah, for sure tengah sibuk membeli persiapan…

Review Pengguna Handphone Xiaomi Redmi 3

Harini mood nak review gadget la pulak. Nak review handphone Xiaomi Redmi 3 yang dah aku pakai almost 7 bulan camtu. Beli dekat lelong.my je. Kenapa tak beli di Lazada? Sebab aku dah bandingkan harga. Ternyata lelong.my lagi mur…

Percutian ke Bandung, Indonesia-Day 3

Kita sambung entry day 3 di Bandung ye. Punyalah lama nak ada sambungan kan (haha). Jemput baca dulu Day 1 Bandung and Day 2 Bandung . Hari ke-3 di Bandung, aktiviti kitorang ialah free and easy . Aktiviti yang dinanti-nantikan…