Showing posts from November, 2016Show All
Bestnya Shopping Online Sambil Kumpul Duit di ShopBack

Suka Shopping Online? Nak tak bila korang shopping online kemudian duit korang dapat balik? Serious weh aku baru tahu kewujudan 1 online shop nie yang bagi balik duit kita bila kita shopping dekat website diorang. Dia bagi semua …

Dinner Seafood & King Crab di Manhattan Fish Market, Cyberjaya

Lama dah takde entry pasal makan-makan. Bukan dah tak suka makan, bahkan sekarang ramai betul orang duk tegur makin berisi. Allahu. Dah kena start exercise nie. Semakin hari perut semakin kedepan hmm. Mana taknya tengah-tengah ma…

Promosi Hebat Percutian Hujung Tahun 2016 di Traveloka

Rasa macam sekejap je dah akhir tahun. Dah tak sampai 2 bulan nak masuk tahun baru 2017. Sepanjang tahun 2016, sakan jugak aku bercuti-cuti Malaysia. Cuti-cuti dalam Malaysia jela mampu. Negara sendiri banyak apa tempat-tempat me…

Percutian Ke Bandung, Indonesia–Day 2

Hari kedua di Bandung, bangun seawal 5.00 am. Dekat sana around pukul 4.00 am dah Subuh. Then pukul 6.00 am turun breakfast di Hotel Aston Braga. Pukul 6.00 am di sana macam 8.00 am di Malaysia. Dah cerah dah. Kenapa nak kena bre…

Percutian Ke Bandung,Indonesia-Day 1

Percutian ke Bandung ini merupakan company trip atau diorang panggil away day . Khabarnya setiap tahun akan ada away day . Tahun lepas naik cruise, 2 tahun lepas pergi Perth. Tahun ini ke Bandung kita. Baru join company ini almos…