Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

24 October 2016

Shopping Online Barangan Murah di ezbuy Malaysia

Shopping Online Barangan Murah di ezbuy Malaysia

Ada sesiapa yang kaki shopping online tak dekat sini? Nie nak bagitahu berita gembira untuk kaki shopping online. Ada 1 online shop dari ove...
Berkelah di Air Terjun Chamang, Bentong

Berkelah di Air Terjun Chamang, Bentong

Cerita ini dah basi sebenarnya. Tapi takpelah nak update jugak daripada biar blog nie bersawang lama-lama kan. Baru-baru ini pergi berkelah ...

8 October 2016

LAGU MELAYU TOP MASA KINI 2016 #3

LAGU MELAYU TOP MASA KINI 2016 #3

Entry Lagu Melayu Top Masa Kini 2016 kembali lagi. Korang yang mengikuti blog aku mesti tahu aku seorang yang obses dengan muzik. Sebab tu ...
Percutian ke Tempat Menarik di Tasik Kenyir, Terengganu

Percutian ke Tempat Menarik di Tasik Kenyir, Terengganu

Aku nie nama je anak jati Terengganu tapi ini kali pertama aku pergi bercuti ke Tasik Kenyir. Biasa pergi sampai Pengkalan Gawi je. Takde p...