Showing posts from October, 2016Show All
Shopping Online Barangan Murah di ezbuy Malaysia

Ada sesiapa yang kaki shopping online tak dekat sini? Nie nak bagitahu berita gembira untuk kaki shopping online. Ada 1 online shop dari oversea ini dah melebarkan sayapnya ke Malaysia pulak. Online shop apa lagi kalau bukan ezbu…

Berkelah di Air Terjun Chamang, Bentong

Cerita ini dah basi sebenarnya. Tapi takpelah nak update jugak daripada biar blog nie bersawang lama-lama kan. Baru-baru ini pergi berkelah di Air Terjun Chamang, Bentong. Plan asal nak berkelah di Kemensah je. Dekat sikit dengan…

LAGU MELAYU TOP MASA KINI 2016 #3

Entry Lagu Melayu Top Masa Kini 2016 kembali lagi. Korang yang mengikuti blog aku mesti tahu aku seorang yang obses dengan muzik. Sebab tu dari dulu memang sentiasa update pasal lagu-lagu melayu terbaru di blog. Rajin betul seor…

Percutian ke Tempat Menarik di Tasik Kenyir, Terengganu

Aku nie nama je anak jati Terengganu tapi ini kali pertama aku pergi bercuti ke Tasik Kenyir. Biasa pergi sampai Pengkalan Gawi je. Takde pulak rasa nak stay 2 hari 1 malam di Tasik Kenyir tu haha. Siap duk monolog dalam hati, be…