Showing posts from September, 2016Show All
8 Kelebihan Smartphone Huawei Honor 8

Harini nak kongsikan dengan korang semua mengenai kelebihan Smartphone Huawei Honor 8 , smartphone terbaru dari Huawei. Actually banyak sangat kelebihan Huawei Honor 8 nie tau. Baru senaraikan 8 kelebihan pun dah excited sangat d…

Dapatkan Diskaun & Kupon Hotel Pilihan Anda di Paylesser Malaysia

Harini aku ada informasi baru yang nak dikongsikan dengan korang semua especially kaki shopping. Tak kisahlah korang nak shopping apa sekalipun. Shopping pakaian, perabot, peralatan rumah, gadget, and untuk korang kaki travel and…

Percutian ke Tempat-Tempat Menarik di Cameron Highland

Kali terakhir datang ke Cameron Highland masa lawatan sekolah Form 5. Dah lama sangat tu. Dah nak dekat 10 tahun kot haha. Bila dapat peluang ke Cameron Highland lagi, of course la happy kan. Bertolak ke sana dari around 3pm juga…

Wangian Istimewa Dashing Adventurer 2.0 Untuk Para Jejaka

Aku yakin jejaka handsome kacak lagi bergaya diluar sana confirm kenal dengan jenama Dashing kan? Aku sendiri pun start zaman sekolah lagi memang pakai produk dari Dashing. Dulu beli talkum je sebab itu yang paling murah and taha…

Jom Kurus,Langsing & Sihat Dengan Vitalluz Powder

Korang dah try produk terbaru untuk tampil kurus, langsing dan sihat iaitu produk Vitalluz Powder ? Aku dah try dah. Ye memang aku dah kurus tapi produk ini bukan sahaja untuk mereka yang nak kurus tau. Antara masalah kesihat…

The Optimistic Property Trend in Malaysia

The property market in Malaysia has been the talk of the town for quite some time, as the weak sentiment towards the market has created a state of ‘wait-and-see’ approach among buyers. However, many are still hopeful of the mar…