Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

26 September 2016

8 Kelebihan Smartphone Huawei Honor 8

8 Kelebihan Smartphone Huawei Honor 8

Harini nak kongsikan dengan korang semua mengenai kelebihan Smartphone Huawei Honor 8 , smartphone terbaru dari Huawei. Actually banyak sang...

25 September 2016

Dapatkan Diskaun & Kupon Hotel Pilihan Anda di Paylesser Malaysia

Dapatkan Diskaun & Kupon Hotel Pilihan Anda di Paylesser Malaysia

Harini aku ada informasi baru yang nak dikongsikan dengan korang semua especially kaki shopping. Tak kisahlah korang nak shopping apa sekali...

21 September 2016

Percutian ke Tempat-Tempat Menarik di Cameron Highland

Percutian ke Tempat-Tempat Menarik di Cameron Highland

Kali terakhir datang ke Cameron Highland masa lawatan sekolah Form 5. Dah lama sangat tu. Dah nak dekat 10 tahun kot haha. Bila dapat peluan...

16 September 2016

Wangian Istimewa Dashing Adventurer 2.0 Untuk Para Jejaka

Wangian Istimewa Dashing Adventurer 2.0 Untuk Para Jejaka

Aku yakin jejaka handsome kacak lagi bergaya diluar sana confirm kenal dengan jenama Dashing kan? Aku sendiri pun start zaman sekolah lagi m...

10 September 2016

Jom Kurus,Langsing & Sihat Dengan Vitalluz Powder

Jom Kurus,Langsing & Sihat Dengan Vitalluz Powder

Korang dah try produk terbaru untuk tampil kurus, langsing dan sihat iaitu produk Vitalluz Powder ? Aku dah try dah. Ye memang aku dah kurus...

1 September 2016

The Optimistic Property Trend in Malaysia

The Optimistic Property Trend in Malaysia

The property market in Malaysia has been the talk of the town for quite some time, as the weak sentiment towards the market has created a ...