Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

24 May 2016

Rawatan Muka Laser Toning di Nexus Clinic

Rawatan Muka Laser Toning di Nexus Clinic

Baru-baru ini aku berpeluang menjalani rawatan muka laser toning di cawangan baru Nexus Clinic, Shaftsbury Square, Cyberjaya. Tahniah kepada...

20 May 2016

Penapis Air Terbaik Pilihan Ramai

Penapis Air Terbaik Pilihan Ramai

Assalamualaikum, Harini nak berkongsi dengan korang semua mengenai 1 penapis air terbaik pilihan ramai pada masa kini. Penapis air tersebut...

15 May 2016

Saranghae Soap-Sabun Untuk Kulit Muka & Badan

Saranghae Soap-Sabun Untuk Kulit Muka & Badan

  Assalamualaikum,   Nak share dengan korang mengenai satu produk terbaru iaitu Saranghae Soap. Nie bukan produk dari Korea tau. Nama je ...

11 May 2016

13 Produk Kecantikan Popular & Terlaris di Malaysia 2016 #1

13 Produk Kecantikan Popular & Terlaris di Malaysia 2016 #1

Banyak sangat produk kecantikan di Malaysia nie sampai kau sendiri dah tak tahu nak cuba yang mana kan? Jangan bimbang kerana abam Apijol ad...

2 May 2016

Percutian Ke Penang Day 3-Street Art Penang & Bukit Bendera

Percutian Ke Penang Day 3-Street Art Penang & Bukit Bendera

Ini last entry percutian ke Penang. Kalau korang nak tahu aktiviti apa yang kitorang lakukan pada hari pertama & kedua bercuti ke Penang...

1 May 2016

Percutian Ke Penang Day 2-ATV Eco Tour Penang

Percutian Ke Penang Day 2-ATV Eco Tour Penang

Assalamualaikum,   Hari kedua di Penang kitorang ke ATV Eco Tour, Balik Pulau. Sebelum ke ATV Eco Tour pekena dulu Nasi 7 Benua. 4 bintang...
Tempat Makan Ala Shell Out di Estadio Coffee Bistro, Kuala Terengganu

Tempat Makan Ala Shell Out di Estadio Coffee Bistro, Kuala Terengganu

Assalamualaikum,  Baru-baru ini berkesempatan menjamu selera di Estadio Coffee Bistro, Kuala Terengganu . Kedai makan yang konsepnya ala-ala...