Showing posts from April, 2016Show All
Hadiah Untuk Ibu Sempena Mother's Day

Assalamualaikum. Lebih kurang lagi 2 minggu nak masuk bulan May. Bulan May je mesti teringat hari ibu. Orang kata tak baik buat sambutan Mother’s Day ni. Tapi tak salah kalau kita nak bagi penghargaan pada mak kita dan ibu…

Percutian Ke Penang Day 1-Escape Adventure Penang

Assalamualaikum,   Baru-baru ini aku and beberapa orang geng telah bercuti ke Pulau Pinang selama 3 hari 2 malam. Naik bas dari Putrajaya pukul 10.45 malam, around pukul 3.30 pagi dah sampai Stesen Bas Sungai Nibong. Awal sanga…

Gaya Rambut Justin Bieber

Assalamualaikum,   Minggu lepas aku potong rambut. Sekali bila masuk office boss duk tegur. Macamnie lah dia punya ayat “sorang rambut pacak (officemate sebelah aku), sorang rambut Justin Bieber”. Pastu dia senyum-senyum nakal …