Showing posts from February, 2016Show All
Anak Buah Ke-21, Muhammad Daniel Asyraf

Assalamualaikum, Actually aku agak was-was dengan tajuk entri. Aku confius dah berapa orang anak buah aku haha. Betul ke dah 21 orang. Macam ramai pulak. Oklah mari sama-sama kita kira berapa orang dah anak buah aku yang sebenar…

Tempat Menarik di Kuala Terengganu WAJIB Dilawati

Sempena Tahun Melawat Terengganu 2016, aku akan senaraikan tempat menarik di Kuala Terengganu yang wajib korang lawati jika korang datang bercuti ke Kuala Terengganu. Aku nie anak kelahiran Terengganu, tapi baru sekarang gatal …

Set Skincare OLěS Yang Ternyata Berkesan

Apijol dah macam beauty blogger pulak sekarang asyik post pasal produk kecantikan je kan. Nak buat macam mana nak, demi sesuap nasi hahaha. Kali ini nak share dengan korang mengenai 1 set kosmetik yang ternyata berkesan iaitu pro…

Uptown Kontena Dapo Pata-Tempat Makan Hipster Tepi Pantai Tok Jembal, Kuala Terengganu

Sebelum ini aku ada cerita mengenai pengalaman mandi di Pantai Tok Jembal . Kalini nak berkongsi pulak dengan korang semua mengenai 1 tarikan terbaru yang terdapat di Pantai Tok Jembal, Kuala Terengganu. Tarikan tersebut tak lain…

Pelbagai Kelebihan & Keajaiban Sabun Bidara Plus

Harini nak berkongsi dengan korang semua mengenai kelebihan & keajaiban Sabun Bidara Plus . Tak pernah dengar pasal Sabun Bidara Plus? Of course la sebab ini merupakan produk tempatan yang masih baru di pasaran. Tapi jangan m…

Pengalaman Rawatan Muka Fractional Laser CO2 di Premier Clinic

Pada 30 Januari yang lepas, aku & si Hafeez Ramli telah membuat appointment dengan Premier Clinic untuk menjalani facial treatment. Appointment pukul 11.30 am di Premier Clinic Bangsar, berdekatan dengan Bangsar Village. Car…