Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

24 February 2016

Anak Buah Ke-21, Muhammad Daniel Asyraf

Anak Buah Ke-21, Muhammad Daniel Asyraf

Assalamualaikum, Actually aku agak was-was dengan tajuk entri. Aku confius dah berapa orang anak buah aku haha. Betul ke dah 21 orang. Maca...

19 February 2016

Tempat Menarik di Kuala Terengganu WAJIB Dilawati

Tempat Menarik di Kuala Terengganu WAJIB Dilawati

Sempena Tahun Melawat Terengganu 2016, aku akan senaraikan tempat menarik di Kuala Terengganu yang wajib korang lawati jika korang datang ...

17 February 2016

Set Skincare OLěS Yang Ternyata Berkesan

Set Skincare OLěS Yang Ternyata Berkesan

Apijol dah macam beauty blogger pulak sekarang asyik post pasal produk kecantikan je kan. Nak buat macam mana nak, demi sesuap nasi hahaha. ...

16 February 2016

Uptown Kontena Dapo Pata-Tempat Makan Hipster Tepi Pantai Tok Jembal, Kuala Terengganu

Uptown Kontena Dapo Pata-Tempat Makan Hipster Tepi Pantai Tok Jembal, Kuala Terengganu

Sebelum ini aku ada cerita mengenai pengalaman mandi di Pantai Tok Jembal . Kalini nak berkongsi pulak dengan korang semua mengenai 1 tarika...
Pelbagai Kelebihan & Keajaiban Sabun Bidara Plus

Pelbagai Kelebihan & Keajaiban Sabun Bidara Plus

Harini nak berkongsi dengan korang semua mengenai kelebihan & keajaiban Sabun Bidara Plus . Tak pernah dengar pasal Sabun Bidara Plus? O...

13 February 2016

Pengalaman Rawatan Muka Fractional Laser CO2 di Premier Clinic

Pengalaman Rawatan Muka Fractional Laser CO2 di Premier Clinic

Pada 30 Januari yang lepas, aku & si Hafeez Ramli telah membuat appointment dengan Premier Clinic untuk menjalani facial treatment. App...