Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

19 January 2016

Cantiknya Taman Saujana Hijau di Putrajaya

Cantiknya Taman Saujana Hijau di Putrajaya

  Firstime ke Taman Saujana Hijau di Presint 11 Putrajaya pada tahun lepas dengan si Hafeez, owner twentyfivepolaroids . Amende la Apijol n...

16 January 2016

Cara Stop Langgan (Terminate) Broadband Yes 4G

Cara Stop Langgan (Terminate) Broadband Yes 4G

Aku dah stop langgan Broadband Yes 4G aku almost sebulan. Boleh dikatakan aku pengguna setia Broadband Yes 4G la. 5 tahun jugak pakai Broad...

10 January 2016

LAGU MELAYU TOP MASA KINI 2016 #1

LAGU MELAYU TOP MASA KINI 2016 #1

Dah lama tak update mengenai lagu melayu top masa kini . Lagu memang banyak dalam laptop tapi masa tak mengizinkan. Sekarang memang ramai b...
Gaya Fesyen Rambut Lelaki 2016

Gaya Fesyen Rambut Lelaki 2016

Lelaki dan fesyen rambut memang susah nak dipisahkan. Buat style rambut sama je sepanjang tahun bosan jugak kan. Macam aku sendiri pun suka ...

8 January 2016

Produk kecantikan Paling Laris Sepanjang 2015

Produk kecantikan Paling Laris Sepanjang 2015

Harinie nak berkongsi dengan korang antara produk kecantikan paling laris sepanjang 2015. Kalau korang perasan, blog aku memang banyak betu...

5 January 2016

CAMPING DI PANTAI PURNAMA, PORT DICKSON

CAMPING DI PANTAI PURNAMA, PORT DICKSON

Harini nak berkongsi dengan korang semua mengenai pengalaman best camping di Pantai Purnama, Port Dickson. Hajat di hati memang dah lama na...