Showing posts from January, 2016Show All
Cantiknya Taman Saujana Hijau di Putrajaya

Firstime ke Taman Saujana Hijau di Presint 11 Putrajaya pada tahun lepas dengan si Hafeez, owner twentyfivepolaroids . Amende la Apijol ni stay di Putrajaya dah lama tapi tahun lepas baru pergi Taman Saujana Hijau. I can say t…

Cara Stop Langgan (Terminate) Broadband Yes 4G

Aku dah stop langgan Broadband Yes 4G aku almost sebulan. Boleh dikatakan aku pengguna setia Broadband Yes 4G la. 5 tahun jugak pakai Broadband Yes 4G kot. Tak setia lagi ke macam tu? hehe. Alasan stop langgan Broadband Yes 4G? S…

LAGU MELAYU TOP MASA KINI 2016 #1

Dah lama tak update mengenai lagu melayu top masa kini . Lagu memang banyak dalam laptop tapi masa tak mengizinkan. Sekarang memang ramai betul penyanyi baru yang berbakat. Lagu diorang pulak best jugak. Sampai tak tahu nak masu…

Gaya Fesyen Rambut Lelaki 2016

Lelaki dan fesyen rambut memang susah nak dipisahkan. Buat style rambut sama je sepanjang tahun bosan jugak kan. Macam aku sendiri pun suka jugak menukar gaya rambut. Sekali bila tukar gaya rambut boleh officemate tak cam betul k…

Produk kecantikan Paling Laris Sepanjang 2015

Harinie nak berkongsi dengan korang antara produk kecantikan paling laris sepanjang 2015. Kalau korang perasan, blog aku memang banyak betul entry mengenai produk kecantikan. Dah macam beauty blogger pulak diri ini tapi versi le…

CAMPING DI PANTAI PURNAMA, PORT DICKSON

Harini nak berkongsi dengan korang semua mengenai pengalaman best camping di Pantai Purnama, Port Dickson. Hajat di hati memang dah lama nak camping 2 hari 1 malam di Port Dickson, tak sangka akhir tahun 2015 impian menjadi keny…