Showing posts from October, 2015Show All
Karnival Usahawan Belia (KUB) 2015 di Shah Alam

Baru-baru aku ada menghadiri sidang media Karnival Usahawan Belia (KUB) 2015 . KUB 2015 merupakan satu usaha untuk membuka ruang kepada usahawan tempatan khasnya usahawan belia mempamerkan, mempromosi dan memperkenalkan mutu dan …

CALIPH-Supplement Sunnah Terbaik Untuk Anak Anda

Kanak-kanak zaman sekarang memang beruntung betul sebab macam-macam supplement boleh didapati dipasaran. Aku masa kecik dulu-dulu mana nak makan supplement nie. Makan kismis pun time exam cikgu bagi sikit sorang nak kasi otak ce…

Restoran Pizza Vs Satay di Bukit Panorama, Kuala Terengganu

Nak rasa makan malam di atas bukit dan bertemankan lagu-lagu jiwang? Mungkin korang boleh cuba makan malam di Restoran Pizza Vs Satay, Bukit Panorama, Kuala Terengganu. Aku firstime datang makan di Restoran Pizza Vs Satay tapi b…

Lirik Lagu Satu–Najwa Latif (Single Terbaru 2015)

Ada someone share Najwa Latiff – Satu (Official Music Video)   di Facebook. Terus tekan link sebab nak dengar single terbaru adik Wawa nie. Kita memang tak pernah miss lagu-lagu Wawa haha. Lagu ini merupakan lagu hasil ciptaan Wa…

Mencipta Peluang Perniagaan Bersama usahawan.com

Korang pernah tak terfikir ingin berniaga tapi tak tahu nak berniaga apa? Aku kadang-kadang mari terfikir juga untuk memulakan perniagaan tapi masih samar-samar perniagaan apa yang aku nak buat. Takut juga main hentam je nanti ka…

10 Produk Kurus Murah & Popular di Malaysia

Harini nak berkongsi dengan korang mengenai 10 produk kurus murah & popular di Malaysia . Aku tahu mesti ramai orang diluar sana yang mengalami masalah berat badan dan sedang mencari produk yang sesuai untuk menguruskan ba…

JALAN-JALAN TEMPAT MENARIK DI PERAK

Baru-baru ini sempat jalan-jalan ke tempat menarik di Perak. Memang banyak tempat menarik di Perak. Pergi Perak pun bukan lama, so dapatlah singgah di beberapa tempat menarik di Perak. Juga sempat terjah beberapa tempat makan yan…