Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

30 October 2015

Karnival Usahawan Belia (KUB) 2015 di Shah Alam

Karnival Usahawan Belia (KUB) 2015 di Shah Alam

Baru-baru aku ada menghadiri sidang media Karnival Usahawan Belia (KUB) 2015 . KUB 2015 merupakan satu usaha untuk membuka ruang kepada usah...

26 October 2015

CALIPH-Supplement Sunnah Terbaik Untuk Anak Anda

CALIPH-Supplement Sunnah Terbaik Untuk Anak Anda

Kanak-kanak zaman sekarang memang beruntung betul sebab macam-macam supplement boleh didapati dipasaran. Aku masa kecik dulu-dulu mana nak ...

25 October 2015

Restoran Pizza Vs Satay di Bukit Panorama, Kuala Terengganu

Restoran Pizza Vs Satay di Bukit Panorama, Kuala Terengganu

Nak rasa makan malam di atas bukit dan bertemankan lagu-lagu jiwang? Mungkin korang boleh cuba makan malam di Restoran Pizza Vs Satay, Buki...
Lirik Lagu Satu–Najwa Latif (Single Terbaru 2015)

Lirik Lagu Satu–Najwa Latif (Single Terbaru 2015)

Ada someone share Najwa Latiff – Satu (Official Music Video)   di Facebook. Terus tekan link sebab nak dengar single terbaru adik Wawa nie....

18 October 2015

Mencipta Peluang Perniagaan Bersama usahawan.com

Mencipta Peluang Perniagaan Bersama usahawan.com

Korang pernah tak terfikir ingin berniaga tapi tak tahu nak berniaga apa? Aku kadang-kadang mari terfikir juga untuk memulakan perniagaan ta...

16 October 2015

10 Produk Kurus Murah & Popular di Malaysia

10 Produk Kurus Murah & Popular di Malaysia

  Harini nak berkongsi dengan korang mengenai 10 produk kurus murah & popular di Malaysia . Aku tahu mesti ramai orang diluar sana yang...

14 October 2015

JALAN-JALAN TEMPAT MENARIK DI PERAK

JALAN-JALAN TEMPAT MENARIK DI PERAK

Baru-baru ini sempat jalan-jalan ke tempat menarik di Perak. Memang banyak tempat menarik di Perak. Pergi Perak pun bukan lama, so dapatlah ...