MALAIKA OIL-LICINKAN MUKA DENGAN MUDAH & BERKESAN

Hari ini nak berkongsi dengan korang semua mengenai kehebatan produk kecantikan yang terbaru di pasaran iaitu Malaika Oil yang berkesan untuk melicinkan kulit muka dengan mudah. Korang yang mengalami masalah jerawat, parut jerawat, jeragat dan seumpamanya disyorkan untuk mencuba Malaika Oil. Kenapa nak cuba Malaika Oil? Kena tidak produk lain? Ok mari sini abang Apijol cerita mengenai kehebatan Malaika Oil secara panjang lebar. =D


Rawatan Muka Malaika Oil



produk malaika oil


Malaika Oil merupakan rawatan minyak muka semulajadi yang mampu membersihkan kulit wajah anda secara mendalam seterusnya menghilangkan jerawat dan jeragat degil. Malaika Oil mampu menanggalkan minyak kotor dari muka anda terutama dari alat solek dan bahan kimia yang terdedah setiap hari. Malaika Oil juga boleh dijadikan sebagai serum untuk menghilangkan parut jerawat dengan cara menyapukannya pada kawasan bermasalah.


Bahan Semulajadi Malaika Oil



Ramai tertanya-tanya apakah bahan-bahan yang digunakan untuk menghasilkan Malaika Oil. Antara bahan tersebut adalah Extra Virgin Olive Oil, Lemon Oil, Castor Oil, Temu lawak Powder, Herba dan bunga-bungaan. Kesemua bahan ini mempunyai kegunaan dan khasiat tersendiri dalam membantu memulihkan wajah anda.


Extra Virgin Olive Oil


gambar olive oil malaika oil


Extra Virgin Olive Oil atau dipanggil sebagai "EVOO" merupakan bahan rahsia dalam dunia kecantikan buat beratus ratus tahun lamanya. Penggunaan EVOO untuk kesihatan kulit wajah yang diformulasi bersama bahan semulajadi terpilih didalam malaika menjanjikan kesan terbaik untuk mereka yang mementingkan kecantikan.

Hasil kajian mendapati, EVOO sarat dengan vitamin E & A serta anti-oksida dimana khasiat ini berfungsi sebagai :
- Anti Penuaan
- Menghilangkan Jerawat
- Merawat Sel Kulit Kusam, Rosak & Mati
- Membantu meratakan Tona kulit
- Memudarkan dan Menanggalkan Kesan Parut
- Menyegarkan, Melembut, Meremajakan Kulit
- Agen Penanggal Lapisan MakeUp

Extra Virgin Olive Oil merupakan bahan yang bertindak dari dalam dan luar kulit wajah. Jika digunakan secara konsisten, kesemua faedah diatas dapat anda kecapi dan berkekalan dalam masa yang lama.Bukan itu sahaja, pastinya muka anda akan lebih bersinar, berseri dan "flawless". Kesemua khasiat ini terdapat dalam sebotol Malaika Facial Treatment Oil!


Lemon Oil

kelebihan minyak lemon malaika oil


Minyak Lemon merupakan salah satu bahan semulajadi dalam penghasilan Malaika Oil. Minyak lemon memang digunakan sejak turun temurun dalam rawatan kecantikan muka. Antara khasiat minyak lemon:

1) Melembutkan dan menegangkan kulit muka.
2) Sebagai pelembap muka.
3) Mengandungi anti-bakteria yang mampu membasmi jerawat.
4) Kaya dengan vitamin C dan asid sitrik yang bertindak sebagai anti-oksida seterusnya menjadi agen anti-penuaan.
5) Mengurangkan muka berminyak.

Tidak syak lagi penggunaan Malaika Oil untuk jangka panjang akan membantu memulihkan masalah muka serta mengekalkan keremajaan anda.


Kelebihan Menggunakan Malaika Oil


Menghilangkan Jerawat

Malaika Oil membantu membersihkan pori yang tersumbat dan mengecilkan liang pori di samping membunuh bakteria punca jerawat.

Menghapuskan Jeragat

Malaika Oil meresap jauh ke dalam liang kulit dan mampu membuang bintik hitam dan putih dengan sangat berkesan.

Memudarkan Parut

Malaika Oil membuang tisu mati di wajah dan menggalakkan pertumbuhan semula tisu yang baru. Hasilnya parut menjadi semakin pudar.


Pengasas Malaika Oil


pengasas malaika oil


Malaika Oil merupakan rawatan minyak yang diformulasi sendiri oleh pengasasnya, Cik Humaira Hasnan. Pada asalnya Malaika Oil hanya diperkenalkan kepada rakan-rakan terdekat, namun atas permintaan yang tinggi beliau telah mengkomersialkannya untuk berkongsi rahsia kejelitaan ini. Produk ini dikilangkan di Kota Bharu dan disahkan selamat dengan kelulusan KKM bernombor pendaftaran NOT150403152K.


Soalan Lazim Mengenai Malaika Oil



malaika oil_1

 

Apakah fungsi utama Malaika Oil?
Malaika Oil merupakan rawatan minyak muka yang mampu membersih kulit wajah secara mendalam seterusnya menghilangkan jerawat dan jeragat degil.

Adakah Malaika Oil ni serum?
Malaika Oil juga boleh dijadikan sebagai serum untuk menghilangkan parut dengan cara menyapukannya pada kawasan bermasalah sebelum tidur.

Malaika Oil boleh putihkan kulit?
Malaika Oil tak menjamin boleh memutihkan kulit tetapi Malaika Oil mampu bertindak membersihkan kulit secara total dan menghilangkan sel kulit mati serta menjadikan kulit anda sihat dan berseri-seri sepanjang hari tanpa jerawat dan jeragat.
 
Adakah Malaika Oil sesuai untuk muka berminyak?
Sudah semestinya kerana Malaika Oil membersih muka secara mendalam dan mampu menanggalkan minyak kotor dari muka anda terutama dari make up dan bahan kimia. Minyak semulajadi Malaika Oil akan menggantikan minyak kotor itu.
 
Boleh tak nak pakai dengan produk lain?
Boleh digunakan dengan mana-mana produk yg bersesuaian dengan kulit muka anda. Tapi seelok-eloknya elakkan produk yg dibuat dari bahan kimia berbahaya.


Testimoni Pengguna Malaika Oil


Banyak testimoni berkesan dan feedback positif dari pengguna Malaika Oil. Antaranya :-


malaika oil_2Jerawat kian mengecut


testimoni malaika oil Mengatasi masalah parut jerawat & muka merah



testimoni malaika oil_1Muka lebih glowy & parut jerawat kian pudar


testimoni malaika oil_2Mengatasi kulit berminyak


testimoni malaika oil_3Muka kian bersih & mengecilkan liang pori


Cara Penggunaan Malaika Oil


1. Goncangkan botol
2. Letakkan beberapa titis Malaika Oil di tapak tangan
3. Urutkan ke muka dengan rata
4. Lap dengan tisu lembap atau basuh dengan pencuci muka
5. Bilas sehingga bersih dan keringkan muka dengan tuala bersih
6. Letakkan Malaika Oil di kawasan parut & biarkan semalaman

Malaika Oil sesuai dipakai dua kali sehari iaitu pada waktu pagi dan sebelum tidur.


Untuk Order Malaika Oil


Sebarang pertanyaan & untuk mencuba Malaika Oil, boleh berhubung dengan talian dibawah:-

Phone : 011-2572 1213
Website Malaika Oil : http://www.malaikaoil.com/

Harga Malaika Oil RM49 tidak termasuk postage.


Selamat mencuba Malaika Oil okey!
Terima kasih. =D

16 komen

terbaik bro!
muka aku dh macam bulan ni
nak cuba la

uish muka macam bulan kena try cepat-cepat ini.

In Sya Allah berkesan. =D

wah banyak jugak fungsi dan kebaikannya :)

Nak try juga la tengok...masalah jeragat ni susah nak hilang

cantiknya pengasas product ni

done follow your blog;)

tak pernah cuba lagi.. harus cari ni

Kalau berasaskan LEMON memang bagus untuk kulit muka.

Done Follow
Dari GA http://mamadarwiish.blogspot.my/2015/09/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html

Boleh cuba & lihat keberkesannya =D

Try la sis mana tahu berkesan untuk m=kulit muka sis =D

Yup memang cantik.. hehe.

Thank you!

Cuba la sis mana tahu berkesan untuk masalah kulit muka awak


EmoticonEmoticon