10 Produk Kecantikan Murah & Terlaris Di Malaysia (Part II)

Sebelum ini ada tulis mengenai 10 Produk Kecantikan Murah & Terlaris di Malaysia. Harini nak senaraikan lagi 10 produk kecantikan murah & terlaris. Boleh jadi rujukan korang untuk memilih produk kecantikan mana yang sesuai untuk kulit wajah. Almaklumlah saban hari ada sahaja produk kecantikan terbaru di pasaran sehingga korang sendiri pun pening nak membuat pilihan ye dak? =D



1. Nikko Placenta White


produk placenta white

Produk Nikko Placenta White merupakan antara produk yang paling ‘laris’ di blog ini. Saban hari ada sahaja pelawat yang mencari mengenai produk Nikko Placenta White menjadikan entry Nikko Placenta White sudah mencecah 60K pembaca.

 

Kelebihan Nikko Placenta White


✔ Memutihkan muka & seluruh badan
✔ Tegang serta gebukan kulit wajah
✔ Mengecilkan ruang pori
✔ Mencegah serta menghilangkan jerawat
✔ Membaiki strukur kulit ( hilang parut )
✔ Menambah tenaga ( mudah bangun pagi )
✔ Melambatkan proses penuaan dan proses monopaus

Testimoni Nikko Placenta White


testimoni produk placenta white

Harga Promosi Nikko Placenta White : RM58  (SM), RM58 (SS) TERMASUK POS
Whatsapp : 014-5135891
Call/Sms : 010-9868215
Details :
NIKKO PLACENTA WHITE

 

2. Azanis Scar Serum 



harga baru azanis scar serum


Kelebihan Azanis Scar Serum


  • Mengatasi masalah stretch mark
  • Mengatasi masalah tona kulit tidak sekata
  • Mengatasi masalah Kedutan halus
  • Mengatasi masalah Kulit kering
  • Menghilangkan parut jerawat

Testimoni Azanis Scar Serum


testimonial azanis scar serum

Harga Promosi Azanis Scar Serum = RM50 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details :
AZANIS SCAR SERUM

 


3. Babies Blink 5 in 1



babies blink


Kelebihan Babies Blink


  • Mengecilkan pori-pori wajah
  • mencerahkan 5x ganda dari agent pemutih
  • Menjadikan kulit cerah + pinkish
  • Melicinkan kulit secara maximum
  • Membantutkan kenaikan jerawat baru
  • Membantutkan pertumbuhan jerawat
  • Menghilangkan jeragat seawal 5 hari
  • Melembapkan kulit
  • mengimbangkan minyak berlebihan

Testimoni Babies Blink


testimoni babies blink


Harga Promosi Babies Blink = RM37 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details :
BABIES BLINK

 


4. Emilay Whitening



emilay whitening

Kelebihan Emilay Whitening


  • Mencerahkan / Memutihkan secara alami
  • Mengurangi jerawat
  • Menyamarkan noda bekas jerawat
  • Menghilangkan spot/ bintik dikulit wajah
  • Membuat Kulit terasa lembut dan kenyal
  • Anti Aging/ Mencegah penuaan dini
  • Menyamarkan kelebihan pigmentasi (bintik hitam, tanda bekas luka, gigitan nyamuk / gatal , dll)
  • Tidak ada pengelupasan/ Tidak ada iritasi pada kulit
  • Sebagai Detox juga menghilangkan toksin / racun dalam tubuh

Testimoni Emilay Whitening



testimoni emilay whitening


Harga Promosi Emilay Whitening = RM28 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details :
EMILAY WHITENING

 


5. Feel Vogue Foundation



feel vogue foundation


Kelebihan Feel Vogue Foundation


  • Pelindung bagi pelbagai jenis masalah kulit wajah.
  • Didatangkan khas dengan tambahan kandungan Vitamin E & SPF 30 yang secara langsung bertindak melembapkan serta melindungi kulit wajah dari sinaran UV.
  • Atasi masalah kulit muka tak sekata, muka berjerawat, bintik hitam, parut jerawat & muka berminyak.


Testimoni Feel Vogue Foundation



testimoni feel vogue foundation


Harga Promosi Feel Vogue Foundation : RM53 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)
Whatsapp : 014-5135891
Call/Sms : 010-9868215
Details :
FEELVOGUE FOUNDATION

 


6. Ephyra Skin Bar


ephyra skin bar testimoni


Kelebihan EPHYRA SKIN BAR


  • Melembapkan kulit wajah
  • Kulit muka lebih cerah, lembut dan tegang
  • Menanggalkan kotoran,minyak & sel kulit mati
  • Merawat kulit berjerawat
  • Menghilangkan parut jerawat dan jeragat
  • Menghilangkan ‘blackheads’ di muka
  • Boleh menghilangkan bau badan
  • Sesuai digunakan untuk keseluruhan badan

Testimoni EPHYRA SKIN BAR


testimoni ephyra skin bar_1Testimoni dari aku sendiri nie tau (Sebulan penggunaan)

Harga Promosi EPHYRA SKIN BAR = RM39 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details :
EPHYRA SKIN BAR


7. Dianz Vitamin C



produk terlaris dianz vitamin

 

Kelebihan Dianz Vitamin C


  • Untuk memutihkan kulit
  • Mengurangkan dan menghapuskan parut jerawat dan jeragat
  • Menbantu pertumbuhan sel baru
  • Untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, jeragat, resdung, parut, liang pori terbuka, berkulit kusam dan gelap
  • Mempunyai 6000mg whitening collagen
  • Menggunakan collagen ikan talapia
  • Berperisa Berry (Sweet-Sour) and chewable
  • Produk Bumiputera dan dibuat di kilang bertaraf GMP
  • No Gelatin dan semestinya HALAL dan selamat
  • Mempunyai kelulusan dari KKM sebagai makanan tambahan
  • Sesuai untuk mereka yang berumur 16 tahun ke atas
  • Wanita hamil dan ibu yang menyusu boleh consume jugak

 


Testimoni Dianz Vitamin C



produk dianz testimoni_1

 


HARGA PROMOSI DIANZ VITAMIN C : RM80 (FREE POSTAGE) Sms/Call : 010-9868215 
Whatsapp : 014-5135891
Details :
DIANZ VITAMIN C

 

8. Kapsul Mutiara Nona 



kapsul mutiara nona


Kelebihan Kapsul Mutiara Nona


-Mencegah penuaan kulit
-Membersihkan kulit
-Menanggalkan kesan bintik akibat usia tua pada kulit
-Memudakan kulit wajah
-Menyahtoksikkan sistem badan
-Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan
-Menenangkan minda & meringankan tekanan
-Memberi tenaga / merangsang Qi badan
-Mengatur semula metabolisme badan
-Mengurangkan kegelisahan
-Menenangkan hati
-Merawat sakit kerongkong
-Mengurangkan demam


Testimoni Kapsul Mutiara Nona



kapsul mutiara nona testimoni

HARGA PROMOSI KAPSUL MUTIARA NONA : RM44 (TIDAK TERMASUK POSTAGE) Sms/Call : 010-9868215 
Whatsapp : 014-5135891
Details : KAPSUL MUTIARA NONA


9. NN Beauty Vitamin C Serum



nn beauty serum

Kelebihan NN BEauty Serum Vitamin C


– Sebagai Antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negatif factor luar seperti polusi, matahari, iklim, AC, asap rokok dsb.
– Merangsang pembentukan kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit ( anti aging & anti wrinkle / kerut ).
– Mencerahkan kulit, tanpa kesan sampingan. Dengan vitamin C kulit lebih cerah secara semulajadi.
– Memjadikan kulit tidak kering, dan lembab.
– Menghilangkan flek hitam.
– Perawatan dengan serum vitamin C sebelum tindakan laser, akan mempercepat dan menyempurnakan hasil pasca-laser.
– Dengan sifatnya yang merangsang pembentukan kolagen di bawah kulit, serum vitamin C sangat baik dipakai orang yang mempunyai flek sangat tebal di kulit.
– Menghilangkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata.
– Mengatasi pembentukan garis-garis halus wajah.
– Menghaluskan kulit dan mencerahkan kulit (look brightness).
– Mencegah luka jerawat dan menutupnya secara rapat.
– Mencegah pengaruh buruk sinar UV matahari pada kulit.


Testimoni NN Beauty Serum Vitamin C



testimoni nn beauty serum vit c


HARGA PROMOSI NN BEAUTY SERUM VITAMIN C : RM43 (TIDAK TERMASUK POSTAGE) Sms/Call : 010-9868215 
Whatsapp : 014-5135891
Details : NN BEAUTY SERUM

 

10. Selfie Skincare



selfie skincare

Kelebihan Selfie Skincare


  • Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan.
  • Menjadikan kulit ‘glowing’ secara natural.
  • Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
  • Anti-penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.
  • Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.
  • Mengecutkan dan menghilangkan jerawat & jeragat.
  • Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
  • Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
  • Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan.
  • Mengecilkan pori-pori.

Testimoni Selfie Skincare



testimoni selfie skincare


HARGA PROMOSI SELFIE SKINCARE : RM50 (TIDAK TERMASUK POSTAGE) Sms/Call : 010-9868215 
Whatsapp : 014-5135891
Details : SELFIE SKINCARE


Berminat untuk mecuba 10 produk kecantikan murah & terlaris yang disenaraikan di atas, boleh hubungi nombor yang tertera okey. Owner nombor seorang yang cute & cantik sebab dia pun consume juga salah 1 daripada 10 produk kecantikan yang disenaraikan . Ok dah pergi whatsapp dia sekarang okey! Nak cantik kan?


Selain produk-produk yang disenaraikan di atas, produk kecantikan lain juga boleh didapati dengan harga yang murah. Antaranya Babies Blink Coffee (RM32 sahaja), Blackhead Removal Serum (RM25 sahaja), Clear Dark (RM35 sahaja), Colla Jelly Chriszen (RM45 sahaja), Floral Mask (RM39 sahaja), Pewwit Soap (RM39 sahaja) dan banyak lagi. Jangan risau sebab semua produk adalah ORIGINAL okey. Tak baik tau jual produk TIRUAN. =P


Sekiranya korang was-was mengenai status pendaftaran produk oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), korang boleh membuat semakan pendaftaran produk di www.pharmacy.gov.my. In Sya Allah kesemua 10 produk kecantikan murah dan terlaris yang disenarai di atas menepati piawaian KKM dan selamat digunakan.

Baca Juga,
13 Produk Kecantikan Popular & Terlaris di Malaysia 2016

Thank you. 

14 comments:

  1. kena beli untuk jiran sebelah ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila beli mana yang berkenan di hati bro haha

      Delete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  3. Memang terlajak laris semua produk ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha produk dherbs terlajak laris x de pulak dalam senarai =P

      Delete
  4. nak satu untuk percubaan boleh?? heeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha boleh3. pilih la nak yg mana. nanti buat review =P

      Delete
  5. As Salam,sy guna babies blink mmg power..sekotak pn dah ada kesan bgus,HH,Di mna ya button follow Blog?sy tak jumpa pula hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm. Alhamdulillah. Di Sidebar bawah Google+ Badge

      Delete
  6. CF guna yang no 6 tu je. hihihi :)

    ReplyDelete
  7. woaaa semua skarang mo putih2 gebus2.. ehehe..

    ReplyDelete
  8. Sekarang macam2 jenis produk ada, tinggal ada duit dengan tak je :p

    ReplyDelete