Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

31 August 2015

Lagu Melayu Top Masa Kini 2015 #3

Lagu Melayu Top Masa Kini 2015 #3

Harini nak update Senarai Lagu Melayu Top Masa Kini 2015 #3 setelah sekian lama tiada sebarang update Lagu Melayu Terbaru. Maklumlah agak b...

30 August 2015

Mandi di Pantai Tok Jembal Kuala Terengganu

Mandi di Pantai Tok Jembal Kuala Terengganu

Akhirnya dapat juga mandi di Pantai Tok Jembal ini setelah sekian lama berhajat nak mandi. Biasa kalau pergi Pantai Tok Jembal cuci mata je....

28 August 2015

Pesta Makanan Thai @ Dataran Shahbandar,Kuala Terengganu

Pesta Makanan Thai @ Dataran Shahbandar,Kuala Terengganu

Rasanya setiap tahun mesti ada Pesta Makanan Thai di Dataran Shahbandar ini. Tahun ini aku berpeluang lagi ke Pesta Makanan Thai. Tahun lep...
Packaging & Harga Baru Azanis Scar Serum

Packaging & Harga Baru Azanis Scar Serum

Sebelum ini memang dah ada tulis entry mengenai Azanis Scar Serum . Tapi harini nak bagitahu Azanis scar serum sudah mengeluarkan packaging ...

27 August 2015

Review Villa Impiana di Pulau Langkawi

Review Villa Impiana di Pulau Langkawi

Mungkin ramai yang dah tahu baru-baru ini aku telah bercuti ke Pulau Langkawi (bajet retis lol). Sepanjang 3 hari 2 malam di Pulau Langkawi...

25 August 2015

Skytrex Langkawi & Sedikit Tips

Skytrex Langkawi & Sedikit Tips

Baru-baru ini berpeluang mencuba Skytrex di Langkawi . Apa itu Skytrex? Skytrex ialah satu aktiviti extreme di atas pokok. Anda kena melalu...

2 August 2015

Produk Kecantikan Terlaris-Dianz Vitamin C & E dari Dianz Pixy

Produk Kecantikan Terlaris-Dianz Vitamin C & E dari Dianz Pixy

Meriah betul blog ini dengan produk kecantikan kan? Haha. Harini nak kongsikan dengan korang semua mengenai satu produk kecantikan terlaris...