Showing posts from July, 2015Show All
4 Tips Memilih Jam Tangan Lelaki

Harini nak kongsikan dengan korang semua mengenai tips memilih jam tangan lelaki . Aku nie nak kongsi tips memilih jam tangan tapi aku sendiri tak pakai jam tangan pun. Seriously jam tangan aku adalah handphone aku. Kalau bangun …

Tempat Makan BEST di Cheras,KL-Resepi Sangdewi

Dari minggu lepas lagi berhajat nak berbuka puasa di Resepi Sangdewi ini. Actually dah sampai pun depan Restoran. Sekali Restoran tutup hari Ahad. Frust tak payah nak cakap lah. Terus membawa diri berbuka di D'Kenali Ikan Ba…

REVIEW OSTANIA® MANGOSTEEN AMRITA UNTUK KESIHATAN

Selamat berpuasa semua. Lamanya tak update blog. Harini nak berkongsi dengan anda semua mengenai kebaikan produk kesihatan Ostania® Mangosteen Amrita. Ostania® Mangosteen Amrita ialah minuman yang enak dengan formulasi keselur…