Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

14 July 2015

4 Tips Memilih Jam Tangan Lelaki

4 Tips Memilih Jam Tangan Lelaki

Harini nak kongsikan dengan korang semua mengenai tips memilih jam tangan lelaki . Aku nie nak kongsi tips memilih jam tangan tapi aku sendi...

5 July 2015

Tempat Makan BEST di Cheras,KL-Resepi Sangdewi

Tempat Makan BEST di Cheras,KL-Resepi Sangdewi

Dari minggu lepas lagi berhajat nak berbuka puasa di Resepi Sangdewi ini. Actually dah sampai pun depan Restoran. Sekali Restoran tutup har...
REVIEW OSTANIA® MANGOSTEEN AMRITA UNTUK KESIHATAN

REVIEW OSTANIA® MANGOSTEEN AMRITA UNTUK KESIHATAN

Selamat berpuasa semua. Lamanya tak update blog. Harini nak berkongsi dengan anda semua mengenai kebaikan produk kesihatan Ostania® Mango...