Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

29 April 2015

8 Trend Gaya Rambut Lelaki Terbaru

8 Trend Gaya Rambut Lelaki Terbaru

Kalau nak ikut trend gaya rambut lelaki yang terbaru, memang tak terkejar la. Saban hari, ada sahaja trend rambut lelaki terbaru yang muncul...

25 April 2015

Pengalaman Ke Aquaria KLCC

Pengalaman Ke Aquaria KLCC

Baru-baru ini berpeluang merasai pengalaman ke Aquaria KLCC. Sebenarnya memang tiada dalam perancangan langsung pun nak menghayati hidupan l...

22 April 2015

Servis Kereta Murah di Maisarah SMP Workshop Bangi-RM75 Shj!

Servis Kereta Murah di Maisarah SMP Workshop Bangi-RM75 Shj!

Bila mengetahui terdapat satu tempat servis kereta murah di Bangi iaitu di Maisarah SMP Workshop, memang dah rasa best sangat dah sebab deka...

4 April 2015

Personaliti Terbaru Pharmaton®-Fara Fauzana & Sherson Lian

Personaliti Terbaru Pharmaton®-Fara Fauzana & Sherson Lian

Baru-baru ini aku telah menghadiri satu event yang memperkenalkan personaliti terbaru Pharmaton, Fara Fauzana dan Sherson Lian. Event ini d...

3 April 2015

ELITE Combat Dandruff & Flakes-Gel Rambut Anti Kelemumur

ELITE Combat Dandruff & Flakes-Gel Rambut Anti Kelemumur

Harinie nak berkongsi dengan korang mengenai gel rambut anti kelemumur pertama yang aku cuba iaitu produk Elite Combat Dandruff & Flakes...