Showing posts from April, 2015Show All
8 Trend Gaya Rambut Lelaki Terbaru

Kalau nak ikut trend gaya rambut lelaki yang terbaru, memang tak terkejar la. Saban hari, ada sahaja trend rambut lelaki terbaru yang muncul. Kalau kaum wanita mengikuti trend bertudung, tapi kami kaum lelaki suka menukar gaya ra…

Pengalaman Ke Aquaria KLCC

Baru-baru ini berpeluang merasai pengalaman ke Aquaria KLCC. Sebenarnya memang tiada dalam perancangan langsung pun nak menghayati hidupan laut di Aquaria KLCC sana. Maklumlah kita ini usia dah lanjut macam tak sesuai pulak nak m…

Servis Kereta Murah di Maisarah SMP Workshop Bangi-RM75 Shj!

Bila mengetahui terdapat satu tempat servis kereta murah di Bangi iaitu di Maisarah SMP Workshop, memang dah rasa best sangat dah sebab dekat dengan rumah. Mana nak cari tempat servis kereta semurah RM75 sahaja beb. Seriously! Ak…

Personaliti Terbaru Pharmaton®-Fara Fauzana & Sherson Lian

Baru-baru ini aku telah menghadiri satu event yang memperkenalkan personaliti terbaru Pharmaton, Fara Fauzana dan Sherson Lian. Event ini diadakan di Talent Lounge, Damansara Perdana. Kita pergi event ini pun semata-mata nak jum…

ELITE Combat Dandruff & Flakes-Gel Rambut Anti Kelemumur

Harinie nak berkongsi dengan korang mengenai gel rambut anti kelemumur pertama yang aku cuba iaitu produk Elite Combat Dandruff & Flakes . Memandangkan kulit kepala aku sendiri memang boleh tahan juga kelemumur membiak, denga…