Showing posts from March, 2015Show All
Atasi Kegemukan & Selulit dengan L’arome Apple Stem Cell

Harini nak promote satu produk yang boleh mengatasi masalah kegemukan & selulit anda dengan berkesan sekali inshaallah. Produk tersebut ialah produk L’arome Apple Stem Cell . Yes, produk ini masih baru di pasaran tempatan. S…

Senarai Lagu Ost Teman Lelaki Upahan

Aku yakin penonton setia drama Teman Lelaki Upahan mesti tahu senarai lagu Ost Teman Lelaki Upahan dekat bawah ini. Dalam banyak-banyak lagu Ost drama tersebut, aku tertarik betul dengan 3 lagu disenaraikan di bawah yang bagi aku…

Pesta Belon Udara Panas Antarabangsa 2015, Putrajaya

Pesta Belon Udara Panas Antarabangsa kembali lagi. Aku selaku warga Putrajaya mestilah tak akan melepaskan peluang yang hanya datang sekali setahun ini kan. Pesta belon kali ini bermula 12 Mac – 15 Mac 2015 di Monumen Alaf Baru …

Tempat Makan Best Putrajaya-Taman Warisan Pertanian

Baru-baru ini berpeluang makan di salah satu tempat makan best di Putrajaya, Taman Warisan Pertanian . Rasanya last makan di Taman Warisan Pertanian, Presint 16 ini pada tahun lepas kot. Konsep tempat makan di sini ialah food co…

Majlis Tahlil Arwah

Baru-baru ini, 20 Februari 2015, rumah kat kampung ada buat sedikit tahlil arwah. Tahlil arwah sanak saudara, arwah to’ki, arwah tokwan, arwah tok, arwah bapa saudara & yang tahlil untuk arwah abang ipar yang meninggal pada …

Lagu Melayu Top Masa Kini 2015 #2

Berikut disenaraikan lagu melayu top masa kini 2015 #2 yang sempat aku kemaskini. Lagu yang belum korang dengar, boleh terus download dan letak dalam mp3 masing-masing okey. Boleh juga tambahkan koleksi lagu melayu best dalam m…

Tempat Makan Best Bangi-D’Kenali Ikan Bakar Stim Berempah

Mula mengenali D’Kenali Ikan Bakar Stim Berempah ini masa zaman belajar. Tahu mengenai kewujudan tempat makan best ini pun dari review blogger. Firstime datang sini order kerang bakar sebab katanya kerang bakar di sini memang ti…

Ayat Jiwang Untuk Sahabat

Mereka yang suka belanja makan, bukan kerana mereka berharta tapi sebab mereka meletakkan persahabatan melebihi duit. Mereka yang rajin bekerja, bukan kerana mereka tunjuk pandai tapi sebab mereka memahami maksud tanggungja…