Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

23 March 2015

Atasi Kegemukan & Selulit dengan L’arome Apple Stem Cell

Atasi Kegemukan & Selulit dengan L’arome Apple Stem Cell

Harini nak promote satu produk yang boleh mengatasi masalah kegemukan & selulit anda dengan berkesan sekali inshaallah. Produk tersebut...

22 March 2015

Senarai Lagu Ost Teman Lelaki Upahan

Senarai Lagu Ost Teman Lelaki Upahan

Aku yakin penonton setia drama Teman Lelaki Upahan mesti tahu senarai lagu Ost Teman Lelaki Upahan dekat bawah ini. Dalam banyak-banyak lag...

15 March 2015

Pesta Belon Udara Panas Antarabangsa 2015, Putrajaya

Pesta Belon Udara Panas Antarabangsa 2015, Putrajaya

Pesta Belon Udara Panas Antarabangsa kembali lagi. Aku selaku warga Putrajaya mestilah tak akan melepaskan peluang yang hanya datang sekali...

14 March 2015

Tempat Makan Best Putrajaya-Taman Warisan Pertanian

Tempat Makan Best Putrajaya-Taman Warisan Pertanian

Baru-baru ini berpeluang makan di salah satu tempat makan best di Putrajaya, Taman Warisan Pertanian . Rasanya last makan di Taman Warisan ...

11 March 2015

Majlis Tahlil Arwah

Majlis Tahlil Arwah

Baru-baru ini, 20 Februari 2015, rumah kat kampung ada buat sedikit tahlil arwah. Tahlil arwah sanak saudara, arwah to’ki, arwah tokwan, ar...

8 March 2015

Lagu Melayu Top Masa Kini 2015 #2

Lagu Melayu Top Masa Kini 2015 #2

Berikut disenaraikan lagu melayu top masa kini 2015 #2 yang sempat aku kemaskini. Lagu yang belum korang dengar, boleh terus download dan...
Tempat Makan Best Bangi-D’Kenali Ikan Bakar Stim Berempah

Tempat Makan Best Bangi-D’Kenali Ikan Bakar Stim Berempah

Mula mengenali D’Kenali Ikan Bakar Stim Berempah ini masa zaman belajar. Tahu mengenai kewujudan tempat makan best ini pun dari review blog...

7 March 2015

Ayat Jiwang Untuk Sahabat

Ayat Jiwang Untuk Sahabat

Mereka yang suka belanja makan, bukan kerana mereka berharta tapi sebab mereka meletakkan persahabatan melebihi duit. Mereka yang raji...