Showing posts from October, 2014Show All
Review Anabelle & Noodle Station

Cerita ini dah lama sangat tapi baru sekarang terhegeh-hegeh nak update. Biasalah seorang yang sentiasa busy macam Apijol ini mana la nak menghadap laptop setiap hari kan? Bila datang mood/bila tunggu baju dalam mesin, baru rasa …

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Rasanya ramai dah tahu kehebatan vitamin Shaklee yang bagus untuk kesihatan . Shaklee adalah Produk Kesihatan, vitamin dan supplement yang bagus untuk pemakanan semula jadi yang mempunyai rangkaian pengedar jualan terbesar di Ma…

Musim Buah-Buahan Tempatan di Kampung

Raya Aidiladha tahun ini aku beraya di kampung halaman terchenta, Kampung Tok Jiring. Aku search alamat rumah aku dekat google street view tapi tak jumpa. Nampak jalan raya depan rumah je. Nampak sangat la Kampung aku ni tak pop…

CARA NAK DAPAT CPUV NUFFNANG BANYAK-BANYAK

Dua tiga hari ini aku tengok ramai betul yang duk post pasal cpuv Nuffnang dekat blog. Nuffnangers dekat luar sana mesti tengah bergembira sebab Nuffnang sangat bermurah hati kasi diorang CPUV banyak-banyak. Ada yang dapat tiga C…

Jubah Lelaki Terkini Dari Mikraj Concept

Assalamualaikum.   Kalau ada orang tanya mana nak cari jubah lelaki terkini ye? Aku nak pakai nak buat raya nie. Sila bagitau orang yang bertanya tu, mana lagi kalau bukan di Mikraj Concept! Rasanya ramai yang dah tahu Mikra…