Showing posts from August, 2014Show All
Ciri-ciri Keselamatan Produk Legacy Secret

Sebelum ini ada cerita mengenai khasiat produk wira malam dari Legacy Secret , harinie nak cerita mengenai ciri-ciri keselamatan Produk Legacy Secret pula. Sebagai pengguna, penting untuk kita mengetahui ciri-ciri keselamatan ya…

Pencuci Muka Terbaik Untuk Lelaki

Jejaka maskulin diluar sana mesti mengalami masalah memilih pencuci muka terbaik untuk kaum lelaki bukan? Ini tidak termasuk kaum lelaki yang tak payah pakai pencuci muka, cukup berwudhuk dengan sempurna itu sahaja muka dah jadi…

Review Pengguna Asus Zenfone 5

Entri kali ini mengenai review pengguna Asus Zenfone 5 , iaitu smartphone keluaran Asus yang pastinya mempunyai kelebihan yang tersendiri dari segi performance. Zenfone 5 baru lagi berada di pasaran Malaysia. No wonder ramai yang…

TEMPAT-TEMPAT MENARIK DI PULAU LANGKAWI

Beruntunglah korang yang duduk di Pulau Langkawi sebab banyak tempat menarik di Pulau Langkawi . Menarik gila sampai rasa macam ‘ok lepas ini kena datang lagi ke Pulau Langkawi, kena datang lagi! ’sambil mata pandang langit. Alh…

Cerita Hari Raya Aidilfitri

Rasanya belum terlambat nak ucap selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin kepada semua pembaca blog bukan sekadar rupa ini. So macam mana raya? Banyak dapat duit raya? Tahun ini aku dah start bagi duit raya ke orang. Tapi …

Review Xperia Z2

Aku bukanlah kaki gadget sangat dan agak jarang mengikuti perkembangan gadget di Malaysia. Mengetahui mengenai Sony sudah mengeluarkan jenama terbaru, Sony Xperia Z2 membuatkan aku sedikit terkejut sebab Xperia Z1 pun belum pern…