Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

27 June 2014

Buffet Ramadhan Casa Ombak

Buffet Ramadhan Casa Ombak

Bila baca tajuk entri Buffet Ramadhan Casa Ombak mesti dalam kepala masing-masing terus terlintas ‘boleh try berbuka puasa di Buffet Ramadh...

22 June 2014

Kemeriahan di Eh Eh Bazaar MAEPS, Serdang

Kemeriahan di Eh Eh Bazaar MAEPS, Serdang

  Weekend kali ini dimanfaatkan dengan pergi derak ke Eh Eh Bazaar yang bertempat di MAEPS, Serdang. Apa itu Eh Eh Bazaar? Eh Eh Bazaar m...
Magic of The Night Putrajaya 2014

Magic of The Night Putrajaya 2014

Ini kali pertama aku pergi ke Magic of The Night Putrajaya . Sebelum ini tak pernah dengar dianjurkan event Magic of The Night ini. Penganju...

17 June 2014

Pemandangan Waktu Malam di Floria Putrajaya 2014

Pemandangan Waktu Malam di Floria Putrajaya 2014

Bila sudah menghabiskan sepetang di Floria Putrajaya 2014 dengan jayanya, kita pergi pula ke Floria Putrajaya pada waktu malam dan malam it...

16 June 2014

Sepetang di Floria Putrajaya 2014

Sepetang di Floria Putrajaya 2014

Alang-alang takde apa nak buat di rumah, eloklah kita memanfaatkan weekend yang indah ini di Floria Putrajaya 2014 . Kalau korang yang me...

13 June 2014

Lagu Melayu Top Masa Kini 2014 #4

Lagu Melayu Top Masa Kini 2014 #4

Senarai Lagu Melayu Top Masa Kini 2014 kembali lagi walaupun aku busy dengan kerja. Bila busy, badan jadi letih, blog pun malas nak update....

11 June 2014

Musim Kemarau di Kuala Terengganu

Musim Kemarau di Kuala Terengganu

  Pelik sangat musim kemarau pada tahun ini. Kemarau gila sampai pohon durian, manggis, rambutan dekat rumah pun boleh kering kontang. Mun...

7 June 2014

6 June 2014

MAJLIS KAHWIN EDDY

MAJLIS KAHWIN EDDY

Teman rapat merangkap sepupu yang sangat rapat dengan kau tiba-tiba nak kahwin? Apa kau rasa? Ha, itulah yang aku rasa sekarang. happy sang...