loading...

Rahsia Kulit Cerah dengan Nikko Placenta White

Harini nak cerita mengenai Nikko Placenta White, iaitu produk hebat yang mampu memulihkan kulit anda yang bermasalah terutama bagi mereka yang ingin mendapatkan kulit yang cerah, glowing dan flawless. Hebatnya mengenai produk ini, ia baru dilancarkan pada awal bulan April 2014 tapi sudah mempunyai pengikut dan testimoni yang tidak kurang hebatnya. Sila baca entri ini sampai habis untuk mendapatkan kulit cerah dan cantik idaman anda ye =D

 

produk placenta white_1

Kelebihan Nikko Placenta White

✔ Memutihkan muka & seluruh badan

✔ Tegang serta gebukan kulit wajah

✔ Mengecilkan ruang pori

✔ Mencegah serta menghilangkan jerawat

✔ Membaiki strukur kulit ( hilang parut )

✔ Menambah tenaga ( mudah bangun pagi )

✔ Melambatkan proses penuaan dan proses monopaus

 

Soalan Lazim Mengenai Produk Placenta White


Semestinya bilamana terdapat produk kecantikan terbaru di pasaran, sudah pasti kita sebagai pengguna mempunyai pelbagai persoalan yang bermain di benak fikiran. Berapa harga produk? Halal ke tidak ? Ada kesan sampingan ke? Apa kandungan produk? Jangan bimbang kerana saya akan menjawab semua persoalan anda.

1) Berapa harga produk ?

- Harga Produk sebotol untuk semenanjung rm90.00
- Harga Produk sebotol untuk sabah dan sarawak rm95.00

2) Halal dan lulus KKM ?

- Produk ini dikilangkan di kilang bertaraf GMP dan juga bertaraf halal. Maka automatik apa apa  produk yang dikeluarkan oleh kilang tersebut adalah HALAL. Sebagai contoh kedai makanan,  hanya kedai sahaja dapat halal, semua makanan yang dihasilkan turut dicop sebagai halal. Ini  kerana setiap proses pensijilan halal sangat memakan masa paling kurang 2 tahun.

- Telahpun LULUS ujian makmal dan menunggu certificate sahaja dari KKM yang mana ia mengambil masa 5 hingga 6 bulan.

3) Apa kandungan produk ?


- Berasaskan glutathione, collagen, mixberries, vitamin c dan juga extract protein salmon placenta.

4) 1 botol untuk berapa lama ? Cara makan ?


- Ada 60 tablet 1 botol berperisa strawberi. Untuk pengambilan pertama, makan 2 kali sehari. Selepas dah serasi & untuk mantain, cuma perlu makan 1 kali  sehari saja. Boleh hisap atau telan dengan air. =D
- Makan 1 kali pagi dan 1 kali malam selepas makan. 1 botol tahan 1 bulan. =D

5) Ada pantang apa apa tak ?


- Kalau boleh kurangkan minuman kafein. Period boleh ambil tiada masalah. Pregnant juga boleh.

6) Kesan boleh tengok bila ?


- Bergantung jenis kulit dan komposisi nutrien seseorang juga. Kalau kulit teruk berminyak mesti take time sedikit. Kesan awal boleh rasa dalam 10 hari sahaja. =D

7) Fungi utama produk ?


- Memutihkan muka dan badan

- Menghapuskan jerawat

- Membaikit struktur kulit ( hilang parut )

- Menghilangkan kulit berminyak

- melambatkan monopaus

- melambatkan proses penuaan

- mengecilkan liang pori

8) Salmon placenta tu apa ?


- Ekstrak protein placenta ikan salmon.

Fungsi 4 Bahan Utama Placenta White


produk placenta white gambar

Untuk pengetahuan anda, Placenta White terdiri daripada 4 bahan utama yang sangat membantu dalam memulihkan masalah kulit. 4 bahan utama tersebut ialah Glutathione, Collagen , Vitamin  dan Salmon Placenta.

Fungsi Glutathione

Berfungsi sebagai bahan aktif utama untuk memutih serta mengecilkan liang pori pada wajah. Glutathione terbukti menjadi ajen penting untuk produk kulit sehingga ia diguna luas dalam produk kesihatan kulit khususnya.

 

Fungsi Collagen

Kolagen menghasilkan asid amino penting untuk membina struktur tisu penyokong. Kesannya kulit akan lebih gebu anjal serta awet muda. Semakin meningkat umur, kadar kolagen dalam badan akan menurun.

Fungsi Vitamin C

Vitamin C ialah antioksidaan yang diperlukan oleh sekurang-kurangnya 300 fungsi metabolik dalam badan. Sains mendapati vitamin C sangat penting dalam penjagaan kulit dan badan. Ia juga membantu pembentukan kolagen.

Fungsi Salmon Placenta

Penemuan terkini dan sangat berkesan untuk anti aging. Ia juga mampu melambatkan monopaus dan juga mengelakkan kemerosotan dalam kesihatan badan. Ianya halal dan terbukti selamat untuk dimakan.

Testimoni Placenta White


Tak lengkap rasanya kalau kita bercakap mengenai produk tetapi tidak diselitkan sekali testimoni dari pengguna produk Placenta White itu sendiri. Berikut disertakan testimoni Placenta White yang diambil dari fanpage Placenta White.

testimoni placenta white_1
 

testimoni placenta white_3

Cuba bandingkan pula gambar 1, 2 dan 3 adik cantik manis bawah ini yang juga merupakan pengguna Placenta White dan telah berjaya mengatasi masalah kulit muka. =D

Gambar 1 : Beliau mengalami masalah kulit wajah seperti masalah jerawat, parut jerawat dan bintik-bintik hitam di muka.


Gambar 2 : Mula menggunakan Placenta White dan terus mengalami perubahan positif pada kulit.

Gambar 3 : Kulit wajah menjadi lebih cerah, parut jerawat dan bintik-bintik hitam juga sudah tidak kelihatan lagi setelah menggunakan produk Placenta White. Ternyata Placenta White memang berkesan untuk menangani kulit bermasalah dengan pantas.

testimoni produk placenta white

 

Cara Mendapatkan Nikko Placenta White 


Untuk menjadi pengguna Placenta White atau sebarang pertanyaan mengenai produk, anda boleh terus berhubung melalui :-

Website : Placenta White By Nikko
No telefon : 014-5135891
Call/SMS : 010-9868215
Fanpage :
Placenta White By Nikko
Instagram : Placenta_White



Harga Promosi NIKKO PLACENTA WHITE (MURAH GILA) = RM 61 (SM), RM65 (SS) TERMASUK POS 
Whatsapp = 014-5135891 
Call/Sms = 010-9868215 



poster produk placenta white


Selamat mencuba Nikko Placenta White !
27 Komen untuk "Rahsia Kulit Cerah dengan Nikko Placenta White"

Wah..ingatkan mu guna tadi! Good Luck yaw! xD

Join contest la ni yer...moga bjya..mcm2x produk ada skrg ni...

aku nak tengok ko dulu, then aku beli.

aku guna vaseline je sekarang ni..tapi tak jugak putih..haha

Assalamualaikum.. all the best.. sheila pun joined contest ni ~~~

singgah dari contest yg sama..all the best ^_^

singgah dari contest yg sama..all the best ^_^

Wahhhh bestnyaaa putih lagi hihihihi.
Thanks share ni ya hee~~

PERKONGSIAN YANG MENARIK! :)

nak try la

Ibu menyusu bkh amik x?

Jom follow my ig noniebeautyshop..sy jual harga lebih murah dan berbaloi..placenta white rm70..whatsapp trus 0145333026

Jom follow my ig noniebeautyshop..sy jual murah2 & berbaloi..placenta white rm70..whtsapp trus 0145333026

Nikko ori 3botol rm250!!
(Freepost semenanjung)

Pm/whatsapp 0174779638

Kirim produk nikko placenta white to Indonesia, bisa ke?

seawal usia berape ye boleh gune ? remaja umur 17 dah boleh ke ?

Sy baru nak try... hope dapat results yg the best

nak cuba beli la satu..cerahkan kulit aku yang x berapa nak cerah ni..hehe

umie dah banyak produk try... tapi last2 makan vitamin c je hahaha..

Lelaki boleh jugak ke ambik placenta white ni. Mohon reply

Boleh. Berminat boleh pm no yang tertera ye Encik. =D

dah dapat kelulusan KKM ke?

ade kesan sampingan pape ke masa consume ?

Back To Top