Showing posts from April, 2014Show All
Cara Berkesan Mengatasi Nafas Berbau

Salam.   Nafas segar memang sangat penting dalam diri setiap insan. Penting sangat sebab kalau nafas tak berapa nak segar siap berbau lagi, bukan setakat orang ramai yang tidak selesa, kita sendiri pun tidak selesa. Bila tida…

LAGU MELAYU TOP MASA KINI 2014 #3

Ada yang ternanti-nanti tak entri Lagu Melayu Top Masa Kini 2014 aku? hahaha. Sorry busy sikit tak boleh nak update setiap bulan. Sebelum korang terjah Lagu Melayu Top Masa Kini 2014 yang aku senaraikan di bawah, boleh terjah …

Gambar Monopod di KLCC & Pavilion

Bulan lepas (kemain harinie baru nak update) Mona dan Rini telah datang Kuala Lumpur sebab ada program di UM. Alang-alang dah sampai UM, singgah lah di KLCC dan Pavilion sekejap. Rini dah bersiap sedia dengan monopod dia nanti na…

Senarai Lagu Ost Aku Isterinya Akasia TV3

Drama Aku Isterinya Slot Akasia TV3 merupakan drama yang digilai oleh penggemar drama adaptasi novel. Drama ini diadaptasi dari novel best seller, Aku Bukan Mistress . Boleh baca sinopsis dan tonton online di sini .   Aku ta…

Rahsia Kulit Cerah dengan Nikko Placenta White

Harini nak cerita mengenai Nikko Placenta White , iaitu produk hebat yang mampu memulihkan kulit anda yang bermasalah terutama bagi mereka yang ingin mendapatkan kulit yang cerah, glowing dan flawless. Hebatnya mengenai produk i…

TEMPAT MAKAN BEST DI PUTRAJAYA

Susah tahu nak cari tempat makan best di Putrajaya . Lagi-lagi tempat makan yang best dan murah. Aku jarang sebenarnya makan di tempat makan area Putrajaya. Lebih suka makan di rumah melainkan ada orang yang ajak makan atau mema…

SENARAI LAGU BEST FYNN JAMAL

Mula mengenali Fynn Jamal masa dia nyanyi lagu 150 Juta yang telah dinyanyikan semula oleh Ainan Tasneem. Memang suka sangat lagu itu sebab lirik dia sangat dekat dijiwa remaja aku haha remaja la sangat ye. Kemudian setelah se…

PANTAI MENARIK DI KUALA TERENGGANU

Satu yang aku suka mengenai kampung halaman aku sebab banyak pantai menarik di Kuala Terengganu . Itu baru Kuala Terengganu tau. Tak larat aku nak tulis entri pantai menarik di Negeri Terengganu sebab banyak sangat. Ada juga ya…

KHASIAT PRODUK WIRA MALAM

Balik kerja malam. Lepas balik kerja duk online dulu sampai lewat malam. Puas online baru tido. Esoknya mulalah nak bangun hantar anak buah ke sekolah pun liat bukan main. Habis anak buah meleter gara-gara Pok Joe lambat hantar …