Pelajar pra-universiti & Institut Pengajian Tinggi (IPT) merupakan golongan yang sangat bertuah kerana mereka merupakan penerima baucar buku 1Malaysia(BR1M) yang berjumlah RM250. Nanti boleh beli buku pengajian banyak-banyak. InsyaAllah semester ini dapat dean list lagi =p

 

Aku tak dapat merasa dah BB1M ini sebab dah habis belajar kan. Nasihat aku untuk penerima BB1M, gunalah BB1M untuk perkara yang bermanfaat. Jangan dijual baucar buku tu. Konon aku guna BR1M untuk perkara bermanfaat sangat padahal buat beli novel hihi.

 

Tak tahu nak guna BB1M dekat kedai buku mana? Jangan risau sebab kedai buku Popular ada menawarkan promosi yang sangat best untuk anda semua.

 

gift voucher bb1m

 

Berita hangat untuk pemegang Baucar Buku 1 Malaysia. Belanjakan sebanyak RM250 BB1M di mana-mana kedai buku POPULAR dan mendapat baucar bernilai RM50 + 1 tahun Kad POPULAR PERCUMA atau belanjakan sebanyak RM150 BB1M dan mendapat baucar bernilai RM10 + 1 tahun Kad POPULAR PERCUMA.

 


Selain promosi yang sangat best tersebut, anda juga berpeluang untuk memenangi 200 hadiah bernilai RM 70,000 dengan BB1M anda! Klik pada http://bit.ly/BB1MContest2014 untuk sertai sekarang! Mana tahu rezeki memihak kepada anda dan anda merupakan pemenang bertuah. Boleh buat bayar duit PTPTN.

 

contest bb1m popular

 

Sebarang pertanyaan, boleh terus ke https://www.facebook.com/popularmalaysia.