Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

17 February 2014

BERITA BAIK UNTUK PEMEGANG BAUCAR BUKU 1MALAYSIA (BB1M)

  Hafiz Hafizol       17 February 2014

Pelajar pra-universiti & Institut Pengajian Tinggi (IPT) merupakan golongan yang sangat bertuah kerana mereka merupakan penerima baucar buku 1Malaysia(BR1M) yang berjumlah RM250. Nanti boleh beli buku pengajian banyak-banyak. InsyaAllah semester ini dapat dean list lagi =p

 

Aku tak dapat merasa dah BB1M ini sebab dah habis belajar kan. Nasihat aku untuk penerima BB1M, gunalah BB1M untuk perkara yang bermanfaat. Jangan dijual baucar buku tu. Konon aku guna BR1M untuk perkara bermanfaat sangat padahal buat beli novel hihi.

 

Tak tahu nak guna BB1M dekat kedai buku mana? Jangan risau sebab kedai buku Popular ada menawarkan promosi yang sangat best untuk anda semua.

 

gift voucher bb1m

 

Berita hangat untuk pemegang Baucar Buku 1 Malaysia. Belanjakan sebanyak RM250 BB1M di mana-mana kedai buku POPULAR dan mendapat baucar bernilai RM50 + 1 tahun Kad POPULAR PERCUMA atau belanjakan sebanyak RM150 BB1M dan mendapat baucar bernilai RM10 + 1 tahun Kad POPULAR PERCUMA.

 


Selain promosi yang sangat best tersebut, anda juga berpeluang untuk memenangi 200 hadiah bernilai RM 70,000 dengan BB1M anda! Klik pada http://bit.ly/BB1MContest2014 untuk sertai sekarang! Mana tahu rezeki memihak kepada anda dan anda merupakan pemenang bertuah. Boleh buat bayar duit PTPTN.

 

contest bb1m popular

 

Sebarang pertanyaan, boleh terus ke https://www.facebook.com/popularmalaysia.

logoblog

Thanks for reading BERITA BAIK UNTUK PEMEGANG BAUCAR BUKU 1MALAYSIA (BB1M)

Previous
« Prev Post

9 comments:

  1. weh bila tarikh dapat nih? eh lupa ko dah tak dapt haaha

    ReplyDelete
  2. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  3. berita baik ttg BR1M utk gadis single but not available mcm i ni takde ke ? kekekekeke :P

    ReplyDelete
  4. bila ya agaknya boleh dapat baucer buku ni..

    ReplyDelete
  5. untungnya. hana dah habis belajar. haha

    ReplyDelete
  6. sekali je dapat rasa baucer buku ne..
    sebab nak habiskan dlm msa 1 hari, mcm2 buku beli..haha

    ReplyDelete
  7. Ayut lg la pijol...dgn BR1M skali xde merasa ye.hahaha

    ReplyDelete