Jom Exchange Link Blog 2014


Sticky post. Scroll bawah baca entri baru !
Disebabkan kita dah nak masuk tahun baru, aku nak ajak korang semua exchange link blog dengan aku awal-awal. Mungkin awal tahun depan aku bakal busy dengan hidup aku dan susah nak blogwalking. Kalau exchange link baru senang nak blogwalking kan. Korang hanya perlu :-

1 – Tinggalkan link korang di ruangan komen entri ini sahaja bagi memudahkan kerja aku.
2 – Letakkan blog aku di bloglist korang. Baru adil kan hihihi.

Semua link blog korang aku akan masukkan di Bloglist Kedua aku sekiranya korang menepati syarat. Terima kasih.

P/s : Sila check dulu bloglist aku mana tahu aku dah letakkan blog korang dalam bloglist :D
48 Komen untuk "Jom Exchange Link Blog 2014"

http://farafabulous93.blogspot.com/

serius masa hana nak bukak blog awak tp tak boleh bukak. mana pergi domain awak? hehe dah tukar url rupanya. :D

http://renohisweird.blogspot.com/

yup. done~

Ishhh...kamu play juga video tu tau,4 minit je..pastu amik link blog akak bo kat sini,akak guna p je ni,susah nak copypaste,maklum le hp cap ayam wpun cap kambing akak ttp x tau nak buat cmner kalo tkde tetikus....kalau pijoi tak buat kedua2 di atas tu akak piat telinga,link blog pijol dh lama ada kat bloglist akak,sjk pestime pijol dtg ke blog akak lg....

aku pun nak.

www.budakbandunglaici.blogspot.com

kau sntiasa di sidebar ak....haha :p

mari singgah blog saya sebentar,,banyak post baru letak http://tajdidislam.blogspot.com

This comment has been removed by the author. - Hapus

kalau dah ada bloglist dekat blog, baru boleh bagitau..hahaha xD

besanye aku bukak domain ne http://www.hafizhafizol.my/ tp error pulak..rupanye dah bertukar..hehe

ehhhh,pakai blogspot dah?napeeeeeeeeeeeee?

Jom singgah sini......
http://ceritamayapersada.blogspot.com/

Dulu blog ini pernah jadi pujaan hatiku. tetapi tiba lah satu peristiwa apabila link blog ini hilang daripada pandanganku. Aku menjadi resah gelisah, mandi tak basah, makan tak kenanyang. Gara-gara lupa nak bookmark. Yela dulu mana reti nak bloglist bagai ni. agagagaga. siang malam ku berdoa agar Allah ketemukan kita kembali. Tapi kini Alhamdulillah Allah memakbulkan :'D Wuhuuu. dan kini tidak akan ku biarkan mu terlepas lagi wahai blog HH XD

Fuhh tragis punya ayat. TROLLL http://bebelancikchokie.blogspot.com/

sukahati kita lah sebok je huahua

hoi bukan main dia troll . ~ btway thanks

http://akuayut.blogspot.com/ cpt masukkan..haha ;p

http://akuayut.blogspot.com/
Cpat masukkan...huhu..dah tukar link a pijol..ablm ji ad dlm list tp dh jd ertor plak klu klik...mmmm

nak jugakkk..
http://tengkubutang.blogspot.com/

Assalamualaikum saya bloger baru join.meh singgah blog saya.x paksa :) apizdhika.blogspop.com

hai saya penguna blogger bwu je join -_-

http://rareunic.blogspot.com/ hai.. saya blogger baru... hani pun slalu layan blog ni jugak.. terkejut giler bila satu hari ni tak boleh nak bukak... nasib baik ddah jumpa url baru ni.. :)

nak exchange juga boleh hewhew

http://www.xpresikuseven.com/

adik...tak naikpun entry terbaru adik di bloglist akak...at My Cinta

http://lianasulaiman96.blogspot.com/

http://qileh.blogspot.com/ :D

http://anasiddiqahsariff.blogspot.com/

Salam.

Err.. masih terbuka lagi ke ni fizol?

Saya join :)
http://dzureendarwis.blogspot.com/

Nak join jgk...


http://mardiahdiana.blogspot.com

Nak join jgk..

http://mardiahdiana.blogspot.com

done..

http://mulan-sahbanu.blogspot.com

done :) saya masukkan dalam - http://ohsemblogs.blogspot.com/ . blog saya - www.ainasofea.com

im here :) http://ehbloger.blogspot.com/

haha org dh masukkan lama. akak tukar la balik link blog sy di bloglist akak tu :)

really? ke sesaje nak ambek hati je nie wakaka. Thanks :)

Wassalam. Masih . sehingga 31/12/2013 :)

melapor diri k! hahah.. :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com

http://cikgufaizcute.blogspot.com/

nie blog saya, boleh lah exchange

Pulau Perhentian | Perhentian Island
http://perhentianisland.org/

exchange page: http://perhentianisland.org/link/

jom tukaran...

http://itonexcel.blogspot.com/

jom exchange link...

nak exchange link jgk

Koleksi Resepi emak
http://koleksiresepiemak.blogspot.com/

Info Muzik Terbaru
http://muzikmp3terbaru.blogspot.com/

Info Filem Terkini
http://filemhebat.blogspot.com/

Back To Top