Sticky post. Scroll bawah baca entri baru !
Disebabkan kita dah nak masuk tahun baru, aku nak ajak korang semua exchange link blog dengan aku awal-awal. Mungkin awal tahun depan aku bakal busy dengan hidup aku dan susah nak blogwalking. Kalau exchange link baru senang nak blogwalking kan. Korang hanya perlu :-

1 – Tinggalkan link korang di ruangan komen entri ini sahaja bagi memudahkan kerja aku.
2 – Letakkan blog aku di bloglist korang. Baru adil kan hihihi.

Semua link blog korang aku akan masukkan di Bloglist Kedua aku sekiranya korang menepati syarat. Terima kasih.

P/s : Sila check dulu bloglist aku mana tahu aku dah letakkan blog korang dalam bloglist :D

48 Comments

  1. http://farafabulous93.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. serius masa hana nak bukak blog awak tp tak boleh bukak. mana pergi domain awak? hehe dah tukar url rupanya. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum saya bloger baru join.meh singgah blog saya.x paksa :) apizdhika.blogspop.com

      Delete
  3. http://renohisweird.blogspot.com/

    yup. done~

    ReplyDelete
  4. Ishhh...kamu play juga video tu tau,4 minit je..pastu amik link blog akak bo kat sini,akak guna p je ni,susah nak copypaste,maklum le hp cap ayam wpun cap kambing akak ttp x tau nak buat cmner kalo tkde tetikus....kalau pijoi tak buat kedua2 di atas tu akak piat telinga,link blog pijol dh lama ada kat bloglist akak,sjk pestime pijol dtg ke blog akak lg....

    ReplyDelete
  5. aku pun nak.

    www.budakbandunglaici.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. kau sntiasa di sidebar ak....haha :p

    ReplyDelete
  7. mari singgah blog saya sebentar,,banyak post baru letak http://tajdidislam.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. kalau dah ada bloglist dekat blog, baru boleh bagitau..hahaha xD

    ReplyDelete
  10. besanye aku bukak domain ne http://www.hafizhafizol.my/ tp error pulak..rupanye dah bertukar..hehe

    ReplyDelete
  11. ehhhh,pakai blogspot dah?napeeeeeeeeeeeee?

    ReplyDelete
  12. Jom singgah sini......
    http://ceritamayapersada.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Dulu blog ini pernah jadi pujaan hatiku. tetapi tiba lah satu peristiwa apabila link blog ini hilang daripada pandanganku. Aku menjadi resah gelisah, mandi tak basah, makan tak kenanyang. Gara-gara lupa nak bookmark. Yela dulu mana reti nak bloglist bagai ni. agagagaga. siang malam ku berdoa agar Allah ketemukan kita kembali. Tapi kini Alhamdulillah Allah memakbulkan :'D Wuhuuu. dan kini tidak akan ku biarkan mu terlepas lagi wahai blog HH XD

    Fuhh tragis punya ayat. TROLLL http://bebelancikchokie.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoi bukan main dia troll . ~ btway thanks

      Delete
  14. http://akuayut.blogspot.com/ cpt masukkan..haha ;p

    ReplyDelete
  15. http://akuayut.blogspot.com/
    Cpat masukkan...huhu..dah tukar link a pijol..ablm ji ad dlm list tp dh jd ertor plak klu klik...mmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha org dh masukkan lama. akak tukar la balik link blog sy di bloglist akak tu :)

      Delete
  16. nak jugakkk..
    http://tengkubutang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. hai saya penguna blogger bwu je join -_-

    ReplyDelete
  18. http://rareunic.blogspot.com/ hai.. saya blogger baru... hani pun slalu layan blog ni jugak.. terkejut giler bila satu hari ni tak boleh nak bukak... nasib baik ddah jumpa url baru ni.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. really? ke sesaje nak ambek hati je nie wakaka. Thanks :)

      Delete
  19. nak exchange juga boleh hewhew

    http://www.xpresikuseven.com/

    ReplyDelete
  20. adik...tak naikpun entry terbaru adik di bloglist akak...at My Cinta

    ReplyDelete
  21. http://lianasulaiman96.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. http://qileh.blogspot.com/ :D

    ReplyDelete
  23. http://anasiddiqahsariff.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. Salam.

    Err.. masih terbuka lagi ke ni fizol?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam. Masih . sehingga 31/12/2013 :)

      Delete
  25. Saya join :)
    http://dzureendarwis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. Nak join jgk...


    http://mardiahdiana.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. Nak join jgk..

    http://mardiahdiana.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. done..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. done :) saya masukkan dalam - http://ohsemblogs.blogspot.com/ . blog saya - www.ainasofea.com

    ReplyDelete
  30. im here :) http://ehbloger.blogspot.com/

    ReplyDelete
  31. melapor diri k! hahah.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. http://cikgufaizcute.blogspot.com/

    ReplyDelete
  33. nie blog saya, boleh lah exchange

    ReplyDelete
  34. Pulau Perhentian | Perhentian Island
    http://perhentianisland.org/

    exchange page: http://perhentianisland.org/link/

    jom tukaran...

    ReplyDelete
  35. http://itonexcel.blogspot.com/

    jom exchange link...

    ReplyDelete
  36. nak exchange link jgk

    Koleksi Resepi emak
    http://koleksiresepiemak.blogspot.com/

    Info Muzik Terbaru
    http://muzikmp3terbaru.blogspot.com/

    Info Filem Terkini
    http://filemhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete