15 BLOGGER PALING CANTIK DI MALAYSIA

Senarai 15 Blogger Paling Cantik di Malaysia yang disenaraikan di bawah merupakan pilihan tuan empunya blog. Tiada kaitan dengan bancian orang ramai atau undian melalui sms okey. Blog aku sukahati lah nak pilih siapa pun 15 blogger paling cantik di Malaysia mengikut kaca mata aku sendiri kan. Bahaha ! Selamat menjamu mata. =.=





Pasangan kembar keluarga Uncle Mansor yang sangat cantik. Public Figure yang juga model muslimah. Biasa juga nampak muka cun diorang dalam paper, majalah, iklan internet. Cantik gila dua orang fasionista ini in real life tau. Aku pernah terserempak sekali dekat KLCC. Macam anak patung bergerak yang pakai tudung. =p



Selebriti Blogger, Fatin Liyana siapa tak kenal kan. Bakal bergelar seorang doktor. Nanti bila bukak klinik sendiri, confirm tak henti-henti pesakit datang klinik dia. Fatin Liyana pernah jadi cover majalah, masuk surat khabar, masuk rancangan Nasi Lemok Kopi O TV9. Siapa tahu mungkin Fatin bakal bergelar pelakon pula selepas ini yer Fatin. =p


3. Hazanis



Blogger berasal dari Kelantan. Sekarang sedang busy mengusahakan online shopping yang menawarkan harga berpatutan dan pakaian perempuan yang cantik-cantik. Macam nak shopping baju dengan Hazanis nak bagi dekat awek je. Tapi sayang, aku takde awek lol. =p. Aku suka mata bulat besar Hazanis ada macam mata Heliza Helmi sikit. Sikit lah. =p



Blogger popular yang mula menceburkan diri dalam bidang seni. Aku sering jugak mengikuti program di bawah pengacaraan Hanis, Mad Markets di TV9. Hanis juga mula berjinak-jinak dalam bidang lakonan. Telah berlakon dalam filem, telefilem dan drama juga tapi aku tak pernah tengok lagi lakonan Hanis. =p




Ini lagi sorang model muslimah yang hangat abad ini. Aku suka benar stalk blog dia. Biasa setiap entri memang ada terselit setepek muka cun Fatin Suhana. *kantoi. Benda cantik siapa tak suka tengok kan. =p





Blogger yang juga seorang Vlogger berjaya di youtube. Kalau tengok Vlog dia memang tak sah tak repeat sampai 2 3 kali. Itu aku la. Kalau korang aku tak tau lah repeat sampai berapa kali. Maria berkahwin dengan abang Fatin Liyana. Kira Maria nie kakak ipar kepada Fatin. Bakal menimang cahaya mata tidak lama lagi. =p






Blogger kecil berhati besar. Kalau tengok gambar-gambar Yuyu, memang kecil molek omey ngat Kak Ton. Kecil-kecil cili padi tau. Dah nak kahwin pun. Kekadang suka masuk blog Yuyu kemudian baca komen-komen pengikut dia. Kebanyakan komen mesti duk puji dia punya kecomelan. Cemana nak comel macam Yuyu ye?


8. Nisa Kay 





Gadis kurus tinggi lampai ini memang sangat fasionista. Pantang nampak kamera terus posing macam-macam gaya. Juga merupakan host untuk video  Amanz.my dia youtube. Peminat fanatik Yana Samsuddin. Selalu bergambar dengan artis Si Nisa nie. Jealous pulak aku kadang-kadang.



Ibu muda kepada cahaya mata comel, Fiska Medina ini juga mempunyai aura kecantikan yang tersendiri. Pengalaman kahwin muda, pengalaman jadi ibu muda semua diceritakan dalam blog. Pemilik dua batang gigi arnab comel ini merupakan Pemenang Blogger Of The Year Digi WWWOW Awards pada tahun ini. Rezeki anak. Power kan !





Blogger berasal dari Terengganu Kita. Seorang peguam yang petah berkata-kata. Juga mempunyai seorang cahaya mata perempuan yang sangat comel, Balqis comel macam mama dia juga, like mother like daughter. Suka post gambar comel anak dia di blog & facebook. Aku pulak suka like post dia. Bahaha ! =p






Novelist remaja yang telah menghasilkan beberapa biji novel cinta. Aku dah beli novel Sekebun Bunga Cinta hasil buah tangan ke-2 Liyana Zahim. Memang best tapi aku tak baca habis lagi sebab malas lol. Sekarang dah jarang update blog mungkin sebab busy dengan novel terbaru kot. Antara novel terbaru Liyana Zahim ialah Curi-Curi Suka dan Rindu Awak 200%. Sila dapatkan di pasaran ye =p





Blogger ramai ini memang sangat diminati ramai. Aku pun pernah jugak tegur dia dekat twitter. Sangat ramah dengan peminat. Anda yang nak tutorial blog, boleh masuk blog Lyssa. Selalu jugak bila search tutorial blog, tersesar dalam blog Lyssa. Sekarang dah jarang update sebab busy dengan pelajaran pulak.





Seorang fasionista yang berani. Kekadang rambang mata jugak tengok gambar-gambar cantik dia dalam blog. Memang diakhir entri dia akan tempek gambar dressing pada hari berkenaan. Menarik gila. Dengan shawl, high heels, blaus, skrit labuh dan sebagainya aku pun tak tahu sangat nama pakaian perempuan nie. Wakaka. Kalau aku perempuan, memang aku nak sangat dressing macam Shea Rasol nie bila keluar rumah. -.-





Korang yang mengikuti blog Namee mesti mengikuti kisah cinta Namee dengan Isham. Percintaan yang mendapat tentangan keluarga akhirnya berakhir dengan perkahwinan. Sweetnya. Namee dengan Isham. Boleh tengok gambar kahwin Namee dengan Isham dalam blog Namee ye.


15. Jaja



jaja



Apa nie semua dah nikah. Blogger ini pun tak nak kalah. Haritu masa majlis perkahwinan dia, ada orang puji kata muka dia macam Tiz Zaqyah pelakon Nur Kasih tu bila mekap. Gila tak cun. Bukan korang tak tahu Jaja ini kakak kandung aku. Kakak aku haruslah cantik kan ! Hahaha ! =p
P/s : Siapa blogger cantik pilihan hati korang selain blogger diatas? Komen dibawah cepat. Nak follow nie =p




Baca juga 13 Blogger Hensem Kacak Bergaya di Malaysia!



131 Komen untuk "15 BLOGGER PALING CANTIK DI MALAYSIA"

memang cantik2 mereka tu semua :)

kak maria elena!!!! style ^_^

kenapa blog aku takda..
hahahahahaha :P

den rasa fatin patut #1..hehe

tp hana memang suka sangat dengan maria elena. dia semulajadi. selalu stalker dia dekat blog youtube haha :D

Terharu kak jah uollssss...

mek cah meme omei pom...

aiyyooo. blog nis pun tersenarai.. mcm tak percaya je. hafiz silap letak kot nama hazanis. :-)

Salam dik...

Akak baru tau mereka ni ada blog..memang cantik semuanya tp tak semua yg akak kenal...akak seorg perempuanpun rasa teruja tgk kecantikan mereka,apalagi la seorg lelaki....paling teruja dgn blogger ke15 tu..betul ke jaja tu kakak adik?kalau ye,mesti dia bangga jd kakak hafiz hafizol ni..

akakpun nk jd kakak adik le,kot dpt jd blogger yg ke16 cantik..ehehe

akak tak kenal blogger cantik yg lain dik...

rambang mata nak pilih mane satu..eh!!

Nanti aku buat paling kacak ada ah kau. HAHA !

Nie pakai rawak je nie. Tak ikut turutan dr paling cantik pun. hihi!

Kak Jah tetap cantik dimata saya. Hehe =p

Besfren Mek Onie orp? Hihi =p

Setepek doh tu gambar Hazanis! tak saloh doh. hihi =p

Salam Kak Wirda. Silalah berkenalan & follow diorg ye. hihi.

Kita kan dh jadi adik-beradik HAHAHA !

Haha. Pilih2. Nak ikat tepi pun boleh. lol.

Kite pun dah jatuh cinta dgn dia. Mujur dia dah kawin lol hahaha!

Lawa2 semuanya...blogger ni pun boleh tahan jugak http://www.evaromina.com/

Tidak dinafikan mereka mmg sgt cantik... (^_~)

wahhhhh ! i like semua. lagi2 kak maghia dengan hazanis !

amboih.. teman nak buat entri blogger terhensem pulak lah pasnih.. hehehehehehehehe..

memang semua kat atas lawo2 n cantik2 belaka.. teman paling suka Fatin SUhana n Fatin Liyana.. yang lain pun suka jugakk.. heeee

peminat irine nadia :) xboleh miss baca blog dia

ade lagi cun la.. kena updata lebih tu..hehe

amoi heaxa
nurul ain abdul salam

hmmm
ada yang aku kenal ada yang tak.. hehe
jap eak nk godek cari yang aku rasa cun

saja nak share link yg ku rasa diorg comel dan cantik dan pandai wat bisnes melalui blog :)

http://www.dayangdeno.com
http://rinahamid.blogspot.com
http://pypylamb.blogspot.com (liza razak)
http://www.fynahere.com
http://www.dangobunny.com
http://fifiesazuki.blogspot.com

yela yela,,, titeww tak cantik,, cantik semuanya!!! selesai diterjah,, huhuu :D

ps- yang paling digemari of course la nameeroslan :D

pasangan kembar tu baru tau..hehee..mereka semua memang cecantik!! -_-

terima kasih sbb bagi aku cuci mata.. haha .. jk

ada sorg tu..tp dh kawen gak..yg kawen gan pilot tu..tak ingt nama ye...adehhh..fames gak dia..try google.. :D

Aww ! Semua cantik2 .. lawa sangat :) kita pulak bru berjinak jinak berblog .

Cantik-cantik semuanya ;)

Dari Blog Encik Tinggi : http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/ ^^ :)

Tengok2,tapi takda Dena Bahrin. denakamarulbahrin.blogspot.com huhu :(
singgah sini juga---> http://nurulainzahir94.blogspot.com

ko suka buat entry cenggini kan...next time masukkan akak bleh.. blogger tercomot..hahaha.. btw thanx ye folo blog akak ;)

fuyooooo... blogger pon cun2! mmg patut ada dalam list. phewwww!

sape? ingin gak nak tengok.. x tau nape, kita mmg suka tgk pilot.

Banyak lagi cantik cantik dekat luar sumenyer make up x tebal nipis pun adaaa nanti x cun lah pulak dekat gambar hahaha

Eleh cucu atuk lai cantik,hidungey macam soludang.tak heran atuk doh.(tuk uban)

Mula-mula termasuk kt ruangan ni, pastu tgk menarik pulak...so akak add kt G+.....

blog kak irine nadia ! sumpah dye comel gilossss :D

Nisa kay paling cun. Muka dia comel dlm video amanz

Nice Blog, come visit my blog http://dorajimi.blogspot.com/ (Health & Beuty Blog)

Salam,

Baru je godek2 belog kita..tengok sumber traffic source byk datang dari awak..tq la ye :) tapi tak sangka pula kitaorang dalam senarai ni..err mcm tak layak je..yg lain semua lawa2 :)

apa2 terima kasih bebanyak :)

Blogger cantik & hensem... I like ;)

Hihi.. gud sharing.... senyum je baca.... ;)

Kita pun apa kurangnya, hensem & macho... kan? :D

wah!..saya suka mereka juga!

bagus banget. mampir blog saya ya.
curveedit.blogspot.com

mereka semua memang cantik2
blogger skema itu hot pun cantik !!!

wah subhanallah cantik sangat awek awek ini :)

salam kenal

http://oneartdesignkelate.blogspot.com/

Ekceli kan, diorang sume memanglah cantikkkkk sesangat...
Ekceli gak kan, akak cari-cari blogger.my tetiba entri ni plak yg kuar di 1st page lagi tu... Kalah entri tn. Denaihati. Chayyoklah Hafiz...

hai, salam kenal
saya dari Indonesia
http://tozanah.blogspot.com

SubhanAllah, chanteq sangat tengok blogger Hazanis si mek kelate tu dgn Fatin Suhana. Yang lain2 pon cantik jugak. Ermmm, NA pon nak masuk dlm list jugaklah blogger Hafiz Hafizol. heheheee. Tapi, buat entry blogger yang suka berimaginasi tau....anyway, jemputlah singgah ke blog yer. Nanti, boleh kenal rapat lagi... ;)

Memang pada cantik cantik subhanalloh,,, Kunjungan perdana saya di sini hehehe

tak pala lah

hihihihi..cantik-cantik semuanya.

nak cantik dan sihat? jom singgah www.rinaprettyhealthy.com

http://fatinzaheerazara.blogspot.com/ meh la lawat blog no2 kteen ni

Untuk info yang bermanfaat dan saintifik tentang women health and wellness,jemput keblog saya http://www.klinikkeputihan.blogspot.com

Rasanya semua perempuan cantikla... lgpun cntik ni subjektif... saya salah sorang yg suka tgk pompuan cntik. Walaupun saya perempuan. Suka,suka,suka!!

Jemput dtg blog kita. Budak baru dlm dunia blog.

www.bidadarigojes.blogspot.com

semua cantik2 n hebat2..

jom jalan2 ke blog sy, masih baru dgn blogger

www.sheemamatulidi.com

Bagus Blog nya .. hehe

Now we can Post / Share 'Gif Animated' on Facebook ..
Share to Our Beloved Friends .. visit => http://iwan.co.nf ..or .. http://iwan555.blogspot.com

i've met yuyu zulaikha once, memang at first i tak minat yuyu, biasa2 je, but damn, yuyu memang cantik luaran & dalaman, dia friendly and very cute... Cant help to just love her!

Wow bestnya..minat kt hanis zalikha.just love her style...

Benar canteknye....

salam best from blogger Aceh :) blogsitaufik.blogspot.com

weyh hang gila ka tak senaraikan mira filzah blogger cantik tu? Adoi aku mati2 igt dia ada. Better hang pi search lekaih mira filzah
Cantik bak hang

Sungguh menawan mereka-mereka itu uiiii...!!!! Cantiknya

Sihat dan Cantik bersama Jurulatih Berpengalaman!
Tarikh: Ahad, 9 Nov 2014
Masa: 2.00ptg
Tempat: Space D9 Training Centre, Seksyen 9, Shah Alam

Tempat adalah TERHAD! Sms "SAYA MAHU SERTAI JOM SIHAT & CANTIK" ke 013-4684406 SEBELUM JAM 12 TGH HARI ESOK untuk rebut peluang TIKET PROMOSI!!

ahhh biasa jer..macam makcik2 kampong jer.....pompuan msia nie kuat melenting,syiok sundiri,service tak best...perasaan cun terlebih,....gadis thailand and cewek indon beribu kali ganda cun

jom cantik dan sehat..http://slimcantikmenawan.blogspot.com/

perempuan ya cantik la.., tak da yang ganteng

semua cantik...

jom follow blog anne

http ://www.amanne8257.blogspot.com

Sila berkunjung ke sini.. http://captainpepatung.blogspot.com/

http://captainpepatung.blogspot.com/

hi rame juga yah kawan2 disini salam kenal semua artikel yang menarik
silahkan berkunjung balik ...
salam bloger

Awesome !!
please visit www.kreasimelati.com

Cari blog dena bahrain..cantik ayu lagi..

yang nak holidays kat Medan Visit http://percutianmedan.blogspot.com/

Visit my blog http://www.sofiaisabellaandmom.com/

orang perempuan ni kalau dah blog memang semangat. orang lelaki kena lawan tak mau kalah!

hehe...memang comel semuanya :)


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : [email protected] / [email protected] / [email protected]



Beautiful Villa with pricate swimming pool in A'Famosa Resort, Malacca

www.villafamosaresort.com

whatapp: 017-3161827

wah keren juga ya blogger manis-manis nya

Syarikat kami mengadakan promosi yang hebat! Kami servis untuk membina laman web e-commerce dan juga web informasi.
Sesiapa yang berminat dengan perkhidmatan laman web bolehlah melayari http://perkhidmatan-lamanweb.operion.com.my/ untuk menghubungi kami.

BLOGGER- BLOGGER SEKALIAN NAK BUAT DUIT RM 20 ? cuma buat review untuk product saya yang baru launch!! tgk website http://drweb.samfez.com. Buat review product dr.web -security space.. trial product boleh download kat page to.. cume tulis review dan email blog anda untuk saya check, nanti saya akan bg rm20.. company saya berdaftar dgn ssm, jgn bimbang...

email saya [email protected] untuk maklumat lanjut

Wah sangat bermanfaat sekali buat saya pribadi, saya yakin artikel ini juga bermanfaat banyak terhadap pembaca lainnya seperti yang saya alami.
Terimakasih bos atas infonya, sukses selalu ..!

cantik cantik sekali wajahnya . kapankan saya bisa bertemu

cantik dan hobi ngeblog...mantap deh. :)

cantiknya blog mereka...
jemput datang melawat blog saya
mkmariamkhalid.blogspot.com dan cekelart.blogspot.com

I'm newbie.. Follow blog saya yerr.. :(

wanita-wanita Malaysia memang cantik dan pintar serta sholehah.

I love Irine Nadia the most ! Suka tgk Nina ngn adik. Rezeki kawin muda !

hahahahaha good one! kakak sendiri lol

Memang cantik2 lah mereka ni..
Tak salah lah dikatakan blogger paling cantik..

http://han-phone.blogspot.com/2015/07/hanphone-termurah-iphone-asus-xiomi.html

PAKEJ JIMAT BERCUTI KE BANDUNG

Assalamualaikum Tuan/ Puan Abang/ Akak

Mohon maaf jika mengganggu Blog Anda

Perkenalkan bejho hayukka Bandung jakartaTour & Transport.
Sebuah syarikat muslim kat Bandung yang memberikan perkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah favorit untuk dilawati.
Insya Allah, driver & tour guide kami yang profesional santun, peramah akan selalu bawa anda ke semua tempat favorit kat kawasan Bandung, Bogor dan Jakarta dengan selamat.

Special offer 2015...2016 Joom tempah transport murah kat Bandung jer.

Rate per Kereta per Day :
# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 400.000 or RM 115

# Toyota Innova (7 seat) / KIA Pregio (8 seat)
Rate: IDR 550.000 or RM 160

# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 650.000 or RM 185

# Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

*Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)
*Include : minyak, parking fee, tol, driver fee, driver meal and kereta.
Company kami tak payah ada deposite cukup send jer picture flight details and tempahan kereta cukup by WhatApps sahaja.

Terimakasih,
Bejo hayukka

Call/Text/ WhatsApp : +62 81322167717/+62 81214741600
Email : [email protected]

Salam sejahtera Tuan / Puan semoga semua senantiasa diberikan kesehatan dan dimurahkan rezeki nya (amiin). kami disini nak menawarkan semua kereta tuk (Bandung/Jakarta City Tour). Bagi siapapun Tuan / Puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di Bandung/Jakarta boleh sahaja PM atau Whatssapp sahaja dekat
Call : +6282214441280
+6282216270779
WhatsApp : +6282214441280
+6282216270779
Email : [email protected]
Dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik / layanan 5 Bintang ***** (Insya Allah).
Mohon maaf Tuan/Puan apabila ada ayat yang kurang berkenan dalam Promotion yang kami tawarkan..

Nb : Yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada, tapi kami jamin yang terbaek tetap Dhani Bandung (Insya Allah) jom-jom di Bandung murah jer , Terima Kasih..

saya ? ehhh gurau je la.. hahah

cantik2.. minat ng fatin liyana XD

semua hebat2 dan cantik2 belaka..
http://mierabeautymall.blogspot.com

Jom lawat blog saya. Masih mentah lag dlm bidang ini. Boleh lah Bantu Dan ajar saya dlm bidang blog ini

Salam sejahtera Tuan / Puan semoga semua senantiasa diberikan kesehatan dan dimurahkan rezeki nya (amiin). kami disini nak menawarkan semua kereta tuk (Bandung/Jakarta City Tour). Bagi siapapun Tuan / Puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di Bandung/Jakarta boleh sahaja PM atau Whatssapp sahaja dekat
Call : +6282214441280
+6282216270779
WhatsApp : +6282214441280
+6282216270779
Email : [email protected]
Dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik / layanan 5 Bintang ***** (Insya Allah).
Mohon maaf Tuan/Puan apabila ada ayat yang kurang berkenan dalam Promotion yang kami tawarkan..

Nb : Yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada, tapi kami jamin yang terbaek tetap Dhani Bandung (Insya Allah) jom-jom di Bandung murah jer , Terima Kasih..

hafiz hafizul, jagalah aib diorang nie

Hallo kak.. im dinda from indonesia.. salam kenal yah :-)

baru start berblog, bnyak benda yang tak faham lagi....

Tp hanis zalikha paling cun.kalau dapat sebulan x kuar bilik.kah3

Emang cantik-cantik...... SUBHANALLOH....

Ramai nya... nak kena follow semua ni..

dale rama2 kawe follow yang no 12 jah..hok lain tak rajin sesat ke blog diorang...haha no 12 tu kalau tanya apa2 dia rajin feedback terus ....

Minta sambungkan blog saya ke blog ini:
biarlembuyangjadilembu.blogspot.com
Terima kasih.

Utk menjadi blogger jika content menarik mmg akn ramai follower

Nak cuba minyak kelapa dara OASIS 6 perisa? Kami ada perisa coklat, strawberi, kunyit, anggur, original dan habatussauda. Setiap perisa ada kelebihannya tersendiri.

Tahukah anda VCO boleh merawat penyakit kulit dalam dan luar. Sangat sesuai untuk ibu-ibu mengandung dapat anak yang kulit mulus dan dijauhi penyakit kuning. Percayalah, perbezaan VCO saya dengan yang lain lebih sedap dan tidak rasa berminyak. Jika disapu untuk menjadi losyen cepat menyerap. Lebih lebih lagi 100% asli tanpa bahan kimia. Nak tahu lebih lanjut boleh whatsapp 0133574272 (Farah) - FREE CONSULTATION

cantik-cantik sekali blogger Malaysia, salam blogger dari saya di Indonesia

Cantik Cantik sekali, Blogger juga!

salam kenal, saya afrizal dari Bandung ,Jawa Barat, Indonesia
silakan kunjungi website saya juga,semoga bermanfaat, berisikan tips, trik dan masih banyak lagi
http://www.afrizal69.com/2016/04/3-teknik-ampuh-mengatasi-demam-panggung.html

Ka hanis wajahnya adem sangat ya

Semuanya Blogger berwajah manis, hebat dan cantik2 belako... ;)

Back To Top