Senarai 15 Blogger Paling Cantik di Malaysia yang disenaraikan di bawah merupakan pilihan tuan empunya blog. Tiada kaitan dengan bancian orang ramai atau undian melalui sms okey. Blog aku sukahati lah nak pilih siapa pun 15 blogger paling cantik di Malaysia mengikut kaca mata aku sendiri kan. Bahaha ! Selamat menjamu mata. =.=





Pasangan kembar keluarga Uncle Mansor yang sangat cantik. Public Figure yang juga model muslimah. Biasa juga nampak muka cun diorang dalam paper, majalah, iklan internet. Cantik gila dua orang fasionista ini in real life tau. Aku pernah terserempak sekali dekat KLCC. Macam anak patung bergerak yang pakai tudung. =p



Selebriti Blogger, Fatin Liyana siapa tak kenal kan. Bakal bergelar seorang doktor. Nanti bila bukak klinik sendiri, confirm tak henti-henti pesakit datang klinik dia. Fatin Liyana pernah jadi cover majalah, masuk surat khabar, masuk rancangan Nasi Lemok Kopi O TV9. Siapa tahu mungkin Fatin bakal bergelar pelakon pula selepas ini yer Fatin. =p


3. Hazanis



Blogger berasal dari Kelantan. Sekarang sedang busy mengusahakan online shopping yang menawarkan harga berpatutan dan pakaian perempuan yang cantik-cantik. Macam nak shopping baju dengan Hazanis nak bagi dekat awek je. Tapi sayang, aku takde awek lol. =p. Aku suka mata bulat besar Hazanis ada macam mata Heliza Helmi sikit. Sikit lah. =p



Blogger popular yang mula menceburkan diri dalam bidang seni. Aku sering jugak mengikuti program di bawah pengacaraan Hanis, Mad Markets di TV9. Hanis juga mula berjinak-jinak dalam bidang lakonan. Telah berlakon dalam filem, telefilem dan drama juga tapi aku tak pernah tengok lagi lakonan Hanis. =p




Ini lagi sorang model muslimah yang hangat abad ini. Aku suka benar stalk blog dia. Biasa setiap entri memang ada terselit setepek muka cun Fatin Suhana. *kantoi. Benda cantik siapa tak suka tengok kan. =p





Blogger yang juga seorang Vlogger berjaya di youtube. Kalau tengok Vlog dia memang tak sah tak repeat sampai 2 3 kali. Itu aku la. Kalau korang aku tak tau lah repeat sampai berapa kali. Maria berkahwin dengan abang Fatin Liyana. Kira Maria nie kakak ipar kepada Fatin. Bakal menimang cahaya mata tidak lama lagi. =p






Blogger kecil berhati besar. Kalau tengok gambar-gambar Yuyu, memang kecil molek omey ngat Kak Ton. Kecil-kecil cili padi tau. Dah nak kahwin pun. Kekadang suka masuk blog Yuyu kemudian baca komen-komen pengikut dia. Kebanyakan komen mesti duk puji dia punya kecomelan. Cemana nak comel macam Yuyu ye?


8. Nisa Kay 





Gadis kurus tinggi lampai ini memang sangat fasionista. Pantang nampak kamera terus posing macam-macam gaya. Juga merupakan host untuk video  Amanz.my dia youtube. Peminat fanatik Yana Samsuddin. Selalu bergambar dengan artis Si Nisa nie. Jealous pulak aku kadang-kadang.



Ibu muda kepada cahaya mata comel, Fiska Medina ini juga mempunyai aura kecantikan yang tersendiri. Pengalaman kahwin muda, pengalaman jadi ibu muda semua diceritakan dalam blog. Pemilik dua batang gigi arnab comel ini merupakan Pemenang Blogger Of The Year Digi WWWOW Awards pada tahun ini. Rezeki anak. Power kan !





Blogger berasal dari Terengganu Kita. Seorang peguam yang petah berkata-kata. Juga mempunyai seorang cahaya mata perempuan yang sangat comel, Balqis comel macam mama dia juga, like mother like daughter. Suka post gambar comel anak dia di blog & facebook. Aku pulak suka like post dia. Bahaha ! =p






Novelist remaja yang telah menghasilkan beberapa biji novel cinta. Aku dah beli novel Sekebun Bunga Cinta hasil buah tangan ke-2 Liyana Zahim. Memang best tapi aku tak baca habis lagi sebab malas lol. Sekarang dah jarang update blog mungkin sebab busy dengan novel terbaru kot. Antara novel terbaru Liyana Zahim ialah Curi-Curi Suka dan Rindu Awak 200%. Sila dapatkan di pasaran ye =p





Blogger ramai ini memang sangat diminati ramai. Aku pun pernah jugak tegur dia dekat twitter. Sangat ramah dengan peminat. Anda yang nak tutorial blog, boleh masuk blog Lyssa. Selalu jugak bila search tutorial blog, tersesar dalam blog Lyssa. Sekarang dah jarang update sebab busy dengan pelajaran pulak.





Seorang fasionista yang berani. Kekadang rambang mata jugak tengok gambar-gambar cantik dia dalam blog. Memang diakhir entri dia akan tempek gambar dressing pada hari berkenaan. Menarik gila. Dengan shawl, high heels, blaus, skrit labuh dan sebagainya aku pun tak tahu sangat nama pakaian perempuan nie. Wakaka. Kalau aku perempuan, memang aku nak sangat dressing macam Shea Rasol nie bila keluar rumah. -.-





Korang yang mengikuti blog Namee mesti mengikuti kisah cinta Namee dengan Isham. Percintaan yang mendapat tentangan keluarga akhirnya berakhir dengan perkahwinan. Sweetnya. Namee dengan Isham. Boleh tengok gambar kahwin Namee dengan Isham dalam blog Namee ye.


15. Jaja



jaja



Apa nie semua dah nikah. Blogger ini pun tak nak kalah. Haritu masa majlis perkahwinan dia, ada orang puji kata muka dia macam Tiz Zaqyah pelakon Nur Kasih tu bila mekap. Gila tak cun. Bukan korang tak tahu Jaja ini kakak kandung aku. Kakak aku haruslah cantik kan ! Hahaha ! =p
P/s : Siapa blogger cantik pilihan hati korang selain blogger diatas? Komen dibawah cepat. Nak follow nie =p




Baca juga 13 Blogger Hensem Kacak Bergaya di Malaysia!



131 Comments

  1. memang cantik2 mereka tu semua :)

    ReplyDelete
  2. kak maria elena!!!! style ^_^

    ReplyDelete
  3. kenapa blog aku takda..
    hahahahahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti aku buat paling kacak ada ah kau. HAHA !

      Delete
  4. den rasa fatin patut #1..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nie pakai rawak je nie. Tak ikut turutan dr paling cantik pun. hihi!

      Delete
  5. tp hana memang suka sangat dengan maria elena. dia semulajadi. selalu stalker dia dekat blog youtube haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kite pun dah jatuh cinta dgn dia. Mujur dia dah kawin lol hahaha!

      Delete
  6. Terharu kak jah uollssss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Jah tetap cantik dimata saya. Hehe =p

      Delete
  7. aiyyooo. blog nis pun tersenarai.. mcm tak percaya je. hafiz silap letak kot nama hazanis. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setepek doh tu gambar Hazanis! tak saloh doh. hihi =p

      Delete
  8. Salam dik...

    Akak baru tau mereka ni ada blog..memang cantik semuanya tp tak semua yg akak kenal...akak seorg perempuanpun rasa teruja tgk kecantikan mereka,apalagi la seorg lelaki....paling teruja dgn blogger ke15 tu..betul ke jaja tu kakak adik?kalau ye,mesti dia bangga jd kakak hafiz hafizol ni..

    akakpun nk jd kakak adik le,kot dpt jd blogger yg ke16 cantik..ehehe

    akak tak kenal blogger cantik yg lain dik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Kak Wirda. Silalah berkenalan & follow diorg ye. hihi.

      Kita kan dh jadi adik-beradik HAHAHA !

      Delete
  9. rambang mata nak pilih mane satu..eh!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Pilih2. Nak ikat tepi pun boleh. lol.

      Delete
    2. hafiz hafizul, jagalah aib diorang nie

      Delete
  10. Lawa2 semuanya...blogger ni pun boleh tahan jugak http://www.evaromina.com/

    ReplyDelete
  11. Tidak dinafikan mereka mmg sgt cantik... (^_~)

    ReplyDelete
  12. wahhhhh ! i like semua. lagi2 kak maghia dengan hazanis !

    ReplyDelete
  13. amboih.. teman nak buat entri blogger terhensem pulak lah pasnih.. hehehehehehehehe..

    memang semua kat atas lawo2 n cantik2 belaka.. teman paling suka Fatin SUhana n Fatin Liyana.. yang lain pun suka jugakk.. heeee

    ReplyDelete
  14. peminat irine nadia :) xboleh miss baca blog dia

    ReplyDelete
  15. ade lagi cun la.. kena updata lebih tu..hehe

    amoi heaxa
    nurul ain abdul salam

    ReplyDelete
  16. hmmm
    ada yang aku kenal ada yang tak.. hehe
    jap eak nk godek cari yang aku rasa cun

    ReplyDelete
  17. saja nak share link yg ku rasa diorg comel dan cantik dan pandai wat bisnes melalui blog :)

    http://www.dayangdeno.com
    http://rinahamid.blogspot.com
    http://pypylamb.blogspot.com (liza razak)
    http://www.fynahere.com
    http://www.dangobunny.com
    http://fifiesazuki.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. yela yela,,, titeww tak cantik,, cantik semuanya!!! selesai diterjah,, huhuu :D

    ps- yang paling digemari of course la nameeroslan :D

    ReplyDelete
  19. pasangan kembar tu baru tau..hehee..mereka semua memang cecantik!! -_-

    ReplyDelete
  20. terima kasih sbb bagi aku cuci mata.. haha .. jk

    ReplyDelete
  21. ada sorg tu..tp dh kawen gak..yg kawen gan pilot tu..tak ingt nama ye...adehhh..fames gak dia..try google.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sape? ingin gak nak tengok.. x tau nape, kita mmg suka tgk pilot.

      Delete
  22. Aww ! Semua cantik2 .. lawa sangat :) kita pulak bru berjinak jinak berblog .

    ReplyDelete
  23. Cantik-cantik semuanya ;)

    Dari Blog Encik Tinggi : http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/ ^^ :)

    ReplyDelete
  24. Tengok2,tapi takda Dena Bahrin. denakamarulbahrin.blogspot.com huhu :(
    singgah sini juga---> http://nurulainzahir94.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. ko suka buat entry cenggini kan...next time masukkan akak bleh.. blogger tercomot..hahaha.. btw thanx ye folo blog akak ;)

    ReplyDelete
  26. fuyooooo... blogger pon cun2! mmg patut ada dalam list. phewwww!

    ReplyDelete
  27. Banyak lagi cantik cantik dekat luar sumenyer make up x tebal nipis pun adaaa nanti x cun lah pulak dekat gambar hahaha

    ReplyDelete
  28. Eleh cucu atuk lai cantik,hidungey macam soludang.tak heran atuk doh.(tuk uban)

    ReplyDelete
  29. Mula-mula termasuk kt ruangan ni, pastu tgk menarik pulak...so akak add kt G+.....

    ReplyDelete
  30. blog kak irine nadia ! sumpah dye comel gilossss :D

    ReplyDelete
  31. Nisa kay paling cun. Muka dia comel dlm video amanz

    ReplyDelete
  32. Nice Blog, come visit my blog http://dorajimi.blogspot.com/ (Health & Beuty Blog)

    ReplyDelete
  33. Salam,

    Baru je godek2 belog kita..tengok sumber traffic source byk datang dari awak..tq la ye :) tapi tak sangka pula kitaorang dalam senarai ni..err mcm tak layak je..yg lain semua lawa2 :)

    apa2 terima kasih bebanyak :)

    ReplyDelete
  34. Blogger cantik & hensem... I like ;)

    ReplyDelete
  35. Hihi.. gud sharing.... senyum je baca.... ;)

    ReplyDelete
  36. Kita pun apa kurangnya, hensem & macho... kan? :D

    ReplyDelete
  37. wah!..saya suka mereka juga!

    ReplyDelete
  38. bagus banget. mampir blog saya ya.
    curveedit.blogspot.com

    ReplyDelete
  39. mereka semua memang cantik2
    blogger skema itu hot pun cantik !!!

    ReplyDelete
  40. wah subhanallah cantik sangat awek awek ini :)

    salam kenal

    ReplyDelete
  41. http://oneartdesignkelate.blogspot.com/

    ReplyDelete
  42. Ekceli kan, diorang sume memanglah cantikkkkk sesangat...
    Ekceli gak kan, akak cari-cari blogger.my tetiba entri ni plak yg kuar di 1st page lagi tu... Kalah entri tn. Denaihati. Chayyoklah Hafiz...

    ReplyDelete
  43. hai, salam kenal
    saya dari Indonesia
    http://tozanah.blogspot.com

    ReplyDelete
  44. SubhanAllah, chanteq sangat tengok blogger Hazanis si mek kelate tu dgn Fatin Suhana. Yang lain2 pon cantik jugak. Ermmm, NA pon nak masuk dlm list jugaklah blogger Hafiz Hafizol. heheheee. Tapi, buat entry blogger yang suka berimaginasi tau....anyway, jemputlah singgah ke blog yer. Nanti, boleh kenal rapat lagi... ;)

    ReplyDelete
  45. Memang pada cantik cantik subhanalloh,,, Kunjungan perdana saya di sini hehehe

    ReplyDelete
  46. tak pala lah

    ReplyDelete
  47. hihihihi..cantik-cantik semuanya.

    nak cantik dan sihat? jom singgah www.rinaprettyhealthy.com

    ReplyDelete
  48. http://fatinzaheerazara.blogspot.com/ meh la lawat blog no2 kteen ni

    ReplyDelete
  49. Untuk info yang bermanfaat dan saintifik tentang women health and wellness,jemput keblog saya http://www.klinikkeputihan.blogspot.com

    ReplyDelete
  50. Rasanya semua perempuan cantikla... lgpun cntik ni subjektif... saya salah sorang yg suka tgk pompuan cntik. Walaupun saya perempuan. Suka,suka,suka!!

    Jemput dtg blog kita. Budak baru dlm dunia blog.

    www.bidadarigojes.blogspot.com

    ReplyDelete
  51. semua cantik2 n hebat2..

    jom jalan2 ke blog sy, masih baru dgn blogger

    www.sheemamatulidi.com

    ReplyDelete
  52. Bagus Blog nya .. hehe

    Now we can Post / Share 'Gif Animated' on Facebook ..
    Share to Our Beloved Friends .. visit => http://iwan.co.nf ..or .. http://iwan555.blogspot.com

    ReplyDelete
  53. i've met yuyu zulaikha once, memang at first i tak minat yuyu, biasa2 je, but damn, yuyu memang cantik luaran & dalaman, dia friendly and very cute... Cant help to just love her!

    ReplyDelete
  54. Wow bestnya..minat kt hanis zalikha.just love her style...

    ReplyDelete
  55. Benar canteknye....

    salam best from blogger Aceh :) blogsitaufik.blogspot.com

    ReplyDelete
  56. weyh hang gila ka tak senaraikan mira filzah blogger cantik tu? Adoi aku mati2 igt dia ada. Better hang pi search lekaih mira filzah
    Cantik bak hang

    ReplyDelete
  57. Sungguh menawan mereka-mereka itu uiiii...!!!! Cantiknya

    ReplyDelete
  58. Sihat dan Cantik bersama Jurulatih Berpengalaman!
    Tarikh: Ahad, 9 Nov 2014
    Masa: 2.00ptg
    Tempat: Space D9 Training Centre, Seksyen 9, Shah Alam

    Tempat adalah TERHAD! Sms "SAYA MAHU SERTAI JOM SIHAT & CANTIK" ke 013-4684406 SEBELUM JAM 12 TGH HARI ESOK untuk rebut peluang TIKET PROMOSI!!

    ReplyDelete
  59. ahhh biasa jer..macam makcik2 kampong jer.....pompuan msia nie kuat melenting,syiok sundiri,service tak best...perasaan cun terlebih,....gadis thailand and cewek indon beribu kali ganda cun

    ReplyDelete
  60. jom cantik dan sehat..http://slimcantikmenawan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  61. perempuan ya cantik la.., tak da yang ganteng

    ReplyDelete
  62. semua cantik...

    jom follow blog anne

    http ://www.amanne8257.blogspot.com

    ReplyDelete
  63. Sila berkunjung ke sini.. http://captainpepatung.blogspot.com/

    ReplyDelete
  64. hi rame juga yah kawan2 disini salam kenal semua artikel yang menarik
    silahkan berkunjung balik ...
    salam bloger

    ReplyDelete
  65. Awesome !!
    please visit www.kreasimelati.com

    ReplyDelete
  66. Cari blog dena bahrain..cantik ayu lagi..

    ReplyDelete
  67. yang nak holidays kat Medan Visit http://percutianmedan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  68. Visit my blog http://www.sofiaisabellaandmom.com/

    ReplyDelete
  69. orang perempuan ni kalau dah blog memang semangat. orang lelaki kena lawan tak mau kalah!

    ReplyDelete
  70. hehe...memang comel semuanya :)

    ReplyDelete

  71. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
    E-Mail : am_[email protected] / [email protected] / [email protected]



    ReplyDelete
  72. Beautiful Villa with pricate swimming pool in A'Famosa Resort, Malacca

    www.villafamosaresort.com

    whatapp: 017-3161827

    ReplyDelete
  73. wah keren juga ya blogger manis-manis nya

    ReplyDelete
  74. Syarikat kami mengadakan promosi yang hebat! Kami servis untuk membina laman web e-commerce dan juga web informasi.
    Sesiapa yang berminat dengan perkhidmatan laman web bolehlah melayari http://perkhidmatan-lamanweb.operion.com.my/ untuk menghubungi kami.

    ReplyDelete
  75. BLOGGER- BLOGGER SEKALIAN NAK BUAT DUIT RM 20 ? cuma buat review untuk product saya yang baru launch!! tgk website http://drweb.samfez.com. Buat review product dr.web -security space.. trial product boleh download kat page to.. cume tulis review dan email blog anda untuk saya check, nanti saya akan bg rm20.. company saya berdaftar dgn ssm, jgn bimbang...

    email saya [email protected] untuk maklumat lanjut

    ReplyDelete
  76. Wah sangat bermanfaat sekali buat saya pribadi, saya yakin artikel ini juga bermanfaat banyak terhadap pembaca lainnya seperti yang saya alami.
    Terimakasih bos atas infonya, sukses selalu ..!

    ReplyDelete
  77. cantik cantik sekali wajahnya . kapankan saya bisa bertemu

    ReplyDelete
  78. cantik dan hobi ngeblog...mantap deh. :)

    ReplyDelete
  79. cantiknya blog mereka...
    jemput datang melawat blog saya
    mkmariamkhalid.blogspot.com dan cekelart.blogspot.com

    ReplyDelete
  80. I'm newbie.. Follow blog saya yerr.. :(

    ReplyDelete
  81. I love Irine Nadia the most ! Suka tgk Nina ngn adik. Rezeki kawin muda !

    ReplyDelete
  82. hahahahaha good one! kakak sendiri lol

    ReplyDelete
  83. Memang cantik2 lah mereka ni..
    Tak salah lah dikatakan blogger paling cantik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://han-phone.blogspot.com/2015/07/hanphone-termurah-iphone-asus-xiomi.html

      Delete
  84. PAKEJ JIMAT BERCUTI KE BANDUNG

    Assalamualaikum Tuan/ Puan Abang/ Akak

    Mohon maaf jika mengganggu Blog Anda

    Perkenalkan bejho hayukka Bandung jakartaTour & Transport.
    Sebuah syarikat muslim kat Bandung yang memberikan perkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah favorit untuk dilawati.
    Insya Allah, driver & tour guide kami yang profesional santun, peramah akan selalu bawa anda ke semua tempat favorit kat kawasan Bandung, Bogor dan Jakarta dengan selamat.

    Special offer 2015...2016 Joom tempah transport murah kat Bandung jer.

    Rate per Kereta per Day :
    # Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
    Rate: IDR 400.000 or RM 115

    # Toyota Innova (7 seat) / KIA Pregio (8 seat)
    Rate: IDR 550.000 or RM 160

    # Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
    Rate: IDR 650.000 or RM 185

    # Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)
    Rate: IDR 850.000 or RM 245

    # Toyota Hiace commuter (12 seat)
    Rate: IDR 850.000 or RM 245

    *Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)
    *Include : minyak, parking fee, tol, driver fee, driver meal and kereta.
    Company kami tak payah ada deposite cukup send jer picture flight details and tempahan kereta cukup by WhatApps sahaja.

    Terimakasih,
    Bejo hayukka

    Call/Text/ WhatsApp : +62 81322167717/+62 81214741600
    Email : be[email protected]

    ReplyDelete
  85. Salam sejahtera Tuan / Puan semoga semua senantiasa diberikan kesehatan dan dimurahkan rezeki nya (amiin). kami disini nak menawarkan semua kereta tuk (Bandung/Jakarta City Tour). Bagi siapapun Tuan / Puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di Bandung/Jakarta boleh sahaja PM atau Whatssapp sahaja dekat
    Call : +6282214441280
    +6282216270779
    WhatsApp : +6282214441280
    +6282216270779
    Email : [email protected]
    Dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik / layanan 5 Bintang ***** (Insya Allah).
    Mohon maaf Tuan/Puan apabila ada ayat yang kurang berkenan dalam Promotion yang kami tawarkan..

    Nb : Yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada, tapi kami jamin yang terbaek tetap Dhani Bandung (Insya Allah) jom-jom di Bandung murah jer , Terima Kasih..

    ReplyDelete
  86. saya ? ehhh gurau je la.. hahah

    cantik2.. minat ng fatin liyana XD

    ReplyDelete
  87. semua hebat2 dan cantik2 belaka..
    http://mierabeautymall.blogspot.com

    ReplyDelete
  88. Jom lawat blog saya. Masih mentah lag dlm bidang ini. Boleh lah Bantu Dan ajar saya dlm bidang blog ini

    ReplyDelete
  89. Salam sejahtera Tuan / Puan semoga semua senantiasa diberikan kesehatan dan dimurahkan rezeki nya (amiin). kami disini nak menawarkan semua kereta tuk (Bandung/Jakarta City Tour). Bagi siapapun Tuan / Puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di Bandung/Jakarta boleh sahaja PM atau Whatssapp sahaja dekat
    Call : +6282214441280
    +6282216270779
    WhatsApp : +6282214441280
    +6282216270779
    Email : [email protected]
    Dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik / layanan 5 Bintang ***** (Insya Allah).
    Mohon maaf Tuan/Puan apabila ada ayat yang kurang berkenan dalam Promotion yang kami tawarkan..

    Nb : Yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada, tapi kami jamin yang terbaek tetap Dhani Bandung (Insya Allah) jom-jom di Bandung murah jer , Terima Kasih..

    ReplyDelete
  90. Hallo kak.. im dinda from indonesia.. salam kenal yah :-)

    ReplyDelete
  91. baru start berblog, bnyak benda yang tak faham lagi....

    ReplyDelete
  92. Tp hanis zalikha paling cun.kalau dapat sebulan x kuar bilik.kah3

    ReplyDelete
  93. Emang cantik-cantik...... SUBHANALLOH....

    ReplyDelete
  94. Ramai nya... nak kena follow semua ni..

    ReplyDelete
  95. dale rama2 kawe follow yang no 12 jah..hok lain tak rajin sesat ke blog diorang...haha no 12 tu kalau tanya apa2 dia rajin feedback terus ....

    ReplyDelete
  96. Minta sambungkan blog saya ke blog ini:
    biarlembuyangjadilembu.blogspot.com
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  97. Utk menjadi blogger jika content menarik mmg akn ramai follower

    ReplyDelete
  98. Nak cuba minyak kelapa dara OASIS 6 perisa? Kami ada perisa coklat, strawberi, kunyit, anggur, original dan habatussauda. Setiap perisa ada kelebihannya tersendiri.

    Tahukah anda VCO boleh merawat penyakit kulit dalam dan luar. Sangat sesuai untuk ibu-ibu mengandung dapat anak yang kulit mulus dan dijauhi penyakit kuning. Percayalah, perbezaan VCO saya dengan yang lain lebih sedap dan tidak rasa berminyak. Jika disapu untuk menjadi losyen cepat menyerap. Lebih lebih lagi 100% asli tanpa bahan kimia. Nak tahu lebih lanjut boleh whatsapp 0133574272 (Farah) - FREE CONSULTATION

    ReplyDelete
  99. cantik-cantik sekali blogger Malaysia, salam blogger dari saya di Indonesia

    ReplyDelete
  100. Cantik Cantik sekali, Blogger juga!

    salam kenal, saya afrizal dari Bandung ,Jawa Barat, Indonesia
    silakan kunjungi website saya juga,semoga bermanfaat, berisikan tips, trik dan masih banyak lagi
    http://www.afrizal69.com/2016/04/3-teknik-ampuh-mengatasi-demam-panggung.html

    ReplyDelete
  101. Semuanya Blogger berwajah manis, hebat dan cantik2 belako... ;)

    ReplyDelete