13 BLOGGER HENSEM KACAK BERGAYA DI MALAYSIA

 

15 Blogger Hensem Kacak Bergaya di Malaysia yang disenaraikan di bawah merupakan pilihan tuan empunya blog dan melalui kaca matanya sahaja. Tiada kaitan dengan undian orang ramai. Harap maklum. Wanita single di luar sana apa lagi jom mengorat 15 Blogger Hensem Kacak Bergaya yang disenaraikan di bawah. Confirm dari mata turun ke hati. haha =p




Nama Ariffshah memang tidak asing lagi dalam arena blog. Bukan hanya kacak malah berjaya dalam dunia realiti mahupun dunia blog. Blog dijadikan untuk menyuarakat pendapat dan menulis perihal kehidupan seharian. Aku sebenarnya jarang masuk blog Ariffshah. Kalau ternampak dia post entry dekat Facebook, baru masuk. Tersesat dalam blog Ariffshah pun sebab google something. Nampak tak kehebatan teknik SEO di blog Ariffshah.



Pasangan kembar yang kacak ini mampu menarik pembaca masuk ke dalam blog mereka dengan gaya penulisan yang santai. Bila baca entri santai pasal kehidupan seharian diorang, terus aku macam nak juga ada kembar. Aku tak pasti mana satu abang dengan adik. Tak reti nak beza sebab dua-dua sebijik. Dah nama pun kembar kan. Kena tanya diorang sendiri.



Model lelaki kacak dan photographer yang terkenal di dunia blog. Korang masuk blog dia confirm kagum dengan gambar-gambar photoshoot dia yang bersepah di blog. Selalu jugak stalk blog dia sebab nak tiru stail dia pose. Bahahaha ! 



Ini lagi sorang blogger hensem kacak bergaya. Suka tengok style dia kalau keluar dengan kawan-kawan. Muka smart, pandai bergaya pulak. Fesyen Hizami selalu up-to-date. Pernah sekali google ‘lelaki kacak’, tiba-tiba setepek keluar muka Hizami Li. Aku sebenarnya nak tengok keluar ke tak muka aku lol. =.=



Blogger sealiran dengan Hizami Li. Aku agak diorang bersahabat baik sebab dimana ada Hizami Li, disitu ada Daniel Adie. Hot stuff habis sehinggakan muka dia selalu orang buat fake account di Facebook. Itulah harga yang perlu dibayar oleh blogger hensem kacak bergaya kan. Aku pun ada jugak orang buat fake acc. =.=


Ben Ashaari juga mempunyai aura kehensemannya yang tersendiri. Dari single, kemudian berbini seterusnya bergelar seorang daddy kepada si comel Qhalif, still maintain hensem dan tough. Sesiapa yang nak maintain hensem dan tough macam Ben, rajin-rajinlah pergi gym. =p


7. Eqbal Zack 




Salute dengan blogger kacak yang sangat rajin menuntut ilmu nie. Belajar sehingga phd kot. Aku nak habiskan degree pun merangkak-rangkak. Dah lama sebenarnya tak mengikuti perkembangan terbaru Eqbal Zack. Kalau korang nak join contest best yang menawarkan hadiah lumayan, boleh mengikuti blog Eqbal. Eqbal seorang yang sangat murah hati dan sering menganjurkan contest yang best. Pernah masuk contest Eqbal, menang minyak wangi. Hehe





Bekas vokalist kumpulan Umbrella yang pernah popular dengan lagu Ramalanku Benar Belaka ini juga merupakan seorang blogger kacak bergaya yang sangat popular dalam kalangan blogger. Nama pun artis haruslah menjaga penampilan supaya sentiasa kelihatan kacak bergaya kan. Aku tengok Zarul Umbrella nie maintain muda dan sangat bertenaga macam orang bujang. Kan?






Blogger hensem berkulit sawo matang ini sering menceritakan mengenai kehidupannya di blog terutamanya perihal kekeluargaan. Korang yang suka membaca mengenai tips kekeluargaan boleh mengikuti blog Melastik Bintang. Aku yang masih muda dan belum berkeluarga ini selalu juga masuk blog dia. Terus feeling nak berbini dan berkeluarga cepat-cepat. Hahaha =p


Nama glamour pun Boni Kacak, gila kalau kata blogger ini tak kacak. Pernah jumpa Boni sekali dekat event, memang diakui la kacak walaupun kekadang entri Boni macam menggunung tinggi memuji kekacakan diri sendiri. Aku rasa Boni nie mesti sangat famous dalam kalangan blogger perempuan. Sekali post entri, majoriti komen adalah daripada blogger perempuan. =p


Merupakan abang kandung kepada blogger cantik Irine Nadia Marcello. Korang jangan cuba-cuba nak mengorat Aizul sebab dia kepunyaan Lynda Roslan, model muslimah yang popular dan jelita tu. Aizul juga merupakan photographer yang sangat aktif sebelum dia berkahwin dengan Lynda Roslan. Gambar-gambar yang dia shoot memang cantik menarik tertarik kebaboom gila. Boleh tengok dekat blog Aizul ye.


Zack Zukhairi juga merupakan blogger kacak yang tak kurang hebatnya. Zack telah berjaya mengumpul hampir 30 ribu pengikut blog. Sekarang dah jarang sangat update blog. Selalu jugak masuk blog Zack kot-kot dia ada update. Tapi setiap kali masuk, entri sama je. Seperti biasa, lelaki kacak ini memang kebanyakannya sudah berpunya. Begitu juga Zack. Jangan cuba mengurat dia sudah. Hahaha =p


13. Apijol






Korang yang sedang membaca entri ini, mesti kenal bukan blogger kacak di atas ini? Walaupun masih belum dapat menandingi blogger hensem kacak bergaya yang disenaraikan di atas, namun blogger ini tetap mempunyai peminatnya yang tersendiri kahkah. 


Korang rasa selain 13 blogger hensem kacak bergaya yang disenaraikan di atas, blogger mana yang juga layak tersenarai? Sila tinggalkan komen di bawah.



Baca juga 15 Blogger paling Cantik di Malaysia !



48 Komen untuk "13 BLOGGER HENSEM KACAK BERGAYA DI MALAYSIA"

blogger Nick Nashram lagi hensem. kikikiki.. ce terjah blog dia ;)

sy vote yg num last skali.hehe

weh arifshah plg kacak xde sape leh lwn kekekeke *larikkk

hahaha macam yang bawah tu je paling handsome :p

yg bawah tu la paling hensem. hik3

Akak dh agak dah..yg ke13 mesti blogger apijol....hensem lg ohsem..hehe

:) Masih study lagi tuan. PhD bikin kepala ting tong. hehe...

senarai 10 atas kenal arif,abg ben.eqbal,zack,kerabat marcello tu gan yg last tu..hahaha..yg last tu tersenarai mcm segan2x jer...huhuhu

Yang last sekali tuh. terklik juga link dia!
haha

Hansem dan kacak, bergaya... Wahhhh~!! untunglah mereka yang tersenarai.. DRC pun tak setanding korang... hahaha.. biasa la.. budak kampung... btw, jom terjah entry DRC pasal LELAKI... ahaaa.... LELAKI EKSLUSIF..
http://kzamusa.blogspot.com/2013/09/jom-jadi-lelaki-ekslusif.html#more

bro, ko kena masukkan sekali nama ko dalam ni..
14 blogger hensem kacak bergaya di Malaysia :)

wowowo! memang xsah dari mata turun kr hati! ariffshah! dah kawen ke?? bahaha.

aku rasa yg betul2 hensem cuma ariffshah n lelaki geek tu je..yg lain so-so je..esp yg no. last skali tu, masuk lif tekan btol ko ni, bhahahaha!

saya rasa blog hafiz zainal. selain dentist-to-be, hafiz zainal juga artis youtube.

This comment has been removed by the author. - Hapus

Ada beberapa yg biasa saya terjah...biasanya ke blog boni kacak,arif shah dan eqbal....yg lain tu baru tau...check it out...

Pergh! ada juga list untuk blogger hensom, blogger cantik tak ada? Dalam banyak senarai yang diberi ada juga yang baru tahu.

huhuh..aku x kacak ek...haha perasan lol...

Dem. Apasal nama gua takde?? Tak jadik la gua nak tag blog lu dalam bloglist gua.

saya lagi hensem..heheh..comel pulak tu

wakakaka... nak terguling boni kacak pun tersenarai
kihkih
ampun boni ampun boni
nak raya ni kannnn

Menarik juga senarai diatas. :)

Perkongsian: Tips Menjadi Lelaki Kacak

http://dyla-delaila.blogspot.com/

AizatAbd handsome... Pergi ke blog diaaaaa...

Tak sangka ramai jugak blogger jejaka huhu

assalam...
tumpang lalu
jemput singgah blog saya...
http://ummuhumaira88.blogspot.com

Semua blog hebat2..
Peluang melancong AirAsia...

http://nazrihatsof.sharethisstory.net/my-852876-5736

kenal dua je sini... satu ben ashaari n satu lg kumpulan umbrella tuh...:) hehe

Ok ak bru view blog ni. N ak xprasan pn blogger no13 tu. Lpas ku google img hafiz hafizol bru ak tau dy calon diri sndiri ekekekke. Btw mmg lyk pn

Hensem lagi atok saya hahaha

alahai.. nampak bebenar aku tak hensem sebab tak tercalon. hohoho

Apatah lagi aku. Aku cuba 3 tahun lagi selepas pulang Korea. Huh!

wah...ensem..tuan blog pon hensem jgak hehe

Memang kacak gila

Mok pengsan nangga gambar budak hensem ........

Kelak lah nangga blog nya..

budak yang no4 tu handsome sangat i love pic no4......

Jangan lupa nanti masukkan aku dalam senarai :P

Blogger Hami Asyraff pon hensem :)

Back To Top