Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

22 June 2013

Superswing & Spacewalk di i-City Shah Alam

Superswing & Spacewalk di i-City Shah Alam

  Salam.   Sebenarnya dari semester satu lagi aku dah ada kenangan di i-city Shah Alam nie. Hampir setiap semester aku datang ke i-cit...

20 June 2013

AKTIVITI BERBASIKAL DI TAMAN BOTANI PUTRAJAYA

AKTIVITI BERBASIKAL DI TAMAN BOTANI PUTRAJAYA

Salam. Korang pernah berbasikal di Taman Botani Putrajaya? Haritu Syerah and the geng datang Putrajaya. Kebetulan aku pun di Putrajay...

19 June 2013

REVIEW FILEM PECAH ADAPTASI NOVEL FIXI

REVIEW FILEM PECAH ADAPTASI NOVEL FIXI

  Salam.   Harinie nak Review Filem Pecah Adaptasi Novel Fixi . Konon novel Pecah keluaran Fixi memang terbaik. Best seller. Itu yang ...

8 June 2013

REVIEW FILEM KIL

REVIEW FILEM KIL

  Salam.   Harinie aku nak Review Filem KIL yang aku dah tengok baru-baru ini. Lama gila rasanya tak tengok wayang. Last tengok awal ...