Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

23 April 2013

SINGLE TERBARU PSY GENTLEMAN MAMPU MENGALAHKAN GANGNAM STYLE

SINGLE TERBARU PSY GENTLEMAN MAMPU MENGALAHKAN GANGNAM STYLE

  Salam.   Sudahkah korang menonton single terbaru psy gentleman ? Untuk pengetahuan korang, aku baru tadi tonton video psy gangnam st...

22 April 2013

Semak Daftar Pemilih Dan Lokasi Mengundi PRU 13

Semak Daftar Pemilih Dan Lokasi Mengundi PRU 13

  Salam.   Baru harinie aku berkesempatan semak daftar pemilih dan lokasi mengundi pru 13 . Nampak tak betapa aku busy tak hengat. hah...

18 April 2013

Bahaya Kencing Berdiri

Bahaya Kencing Berdiri

  Salam.     Anda sudah kencing harinie ? kencing berdiri ke kencing duduk ? Mestilah kencing duduk kan. Bahaya kencing berdiri in...

15 April 2013

LAGU MELAYU TOP MASA KINI 2013 #4

LAGU MELAYU TOP MASA KINI 2013 #4

Lagu melayu Top Masa Kini 2013 yang disenaraikan di bawah merupakan lagu-lagu pilihan tuan blog. Tiada kaitan dengan mana-mana carta lagu ...

13 April 2013

TEATER BANGSAWAN PAK PANDIR

TEATER BANGSAWAN PAK PANDIR

Salam.   Bulan lepas aku sempat tengok dua kali raptai penuh Teater Bangsawan Pak Pandir di Kuala Ibai. Seriously memang best sangat te...

7 April 2013

Fenomena Gwiyomi(Video Cute)-Apa itu Gwiyomi.

Fenomena Gwiyomi(Video Cute)-Apa itu Gwiyomi.

  Fenomena Gwiyomi semakin menjadi-jadi di youtube. Aku tahu gwiyomi ini pun sebab kawan aku yang tunjuk.   Member aku paling tak b...