Showing posts from April, 2013Show All
SINGLE TERBARU PSY GENTLEMAN MAMPU MENGALAHKAN GANGNAM STYLE

Salam.   Sudahkah korang menonton single terbaru psy gentleman ? Untuk pengetahuan korang, aku baru tadi tonton video psy gangnam style yang katanya dah berbilion orang tengok tu. Video gangnam style ok, bukan gentleman.…

Semak Daftar Pemilih Dan Lokasi Mengundi PRU 13

Salam.   Baru harinie aku berkesempatan semak daftar pemilih dan lokasi mengundi pru 13 . Nampak tak betapa aku busy tak hengat. hahak.   Ini merupakan kali pertama aku mengundi. Perasaan kali pertama mengundi ? Gila …

Bahaya Kencing Berdiri

Salam.     Anda sudah kencing harinie ? kencing berdiri ke kencing duduk ? Mestilah kencing duduk kan. Bahaya kencing berdiri ini. Motif Apijol pagi-pagi dah bercakap pasal kencing berdiri. Hehe..     Tadi terba…

LAGU MELAYU TOP MASA KINI 2013 #4

Lagu melayu Top Masa Kini 2013 yang disenaraikan di bawah merupakan lagu-lagu pilihan tuan blog. Tiada kaitan dengan mana-mana carta lagu melayu dan seumpamanya. Harap maklum. 1. Sampaikan Rindu (OST Bunga Merah Punya)- Izzu…

TEATER BANGSAWAN PAK PANDIR

Salam.   Bulan lepas aku sempat tengok dua kali raptai penuh Teater Bangsawan Pak Pandir di Kuala Ibai. Seriously memang best sangat teater ini memandangkan aku pun bukan selalu tengok teater. Rasanya ini merupakan kali pert…

Fenomena Gwiyomi(Video Cute)-Apa itu Gwiyomi.

Fenomena Gwiyomi semakin menjadi-jadi di youtube. Aku tahu gwiyomi ini pun sebab kawan aku yang tunjuk.   Member aku paling tak boleh blah. Gila dia duk ulang video gwiyomi beberapa kali sambil buat muka teruja gila ! …