*tekan gambar*

 

Assalamualaikum.

 

Korang kalau diberi lokasi percutian pilihan, korang nak pilih lokasi mana ? Singapore ? Miri ? Bandung ? Tapi korang yang dah berkerjaya boleh la nak pergi bercuti kan duit pun berkepuk-kepuk dalam wallet. Aku yang wallet kempis dan berhabuk nie memang susah la nak pergi makan angin.

 

Tapi, kita-kita yang bergelar student sepenuh masa yang mengharapkan pinjaman ptptn nie jangan bimbang. Kita masih boleh merancang lokasi makan angin percuma kita. Penerbangan percuma bhai siapa nak kasi. TuneTalk yang baik hati tu je yang nak kasi. Buktinya dia dah kasi aku 20 points. Katanya cukup 20 points boleh ditebus. Then, boleh pilih lokasi makan angin pilihan aku.

 

tunetalk points* tekan gambar untuk details *

 

Miri ? Singapore ? KK ? So nanti bila aku tekan CASHOUT aku boleh pilih la lokasi yang aku nak terbang tu. Aku dah gelabah nie. Aku sebenarnya tak faham sangat pun apebenda la tuneTalk points ( TTP ) yang sebenarnya ? Maklumlah benda ni kan baru lagi. Aku pun tak sangka boleh kumpul sampai 20 points. Korang kalau nak kumpul points jugak kena daftar Says dululah. Bila points korang cukup 20 korang boleh tebus then boleh la pilih lokasi penerbangan percuma korang.

 

Tak sabar nak tekan CASHOUT then tebus points. Boleh la melawat Singapore pasnie. * Feeling berada di dalam Universal Studio * lol. Memang tak la aku tekan CASHOUT tu kan. Banyak pulak duit aku nak holiday sakan tengah-tengah last sem ni. Mujur aku daftar says. Boleh juga tambah duit saku bila daftar says. Terima kasih says. So, kena simpan dulu tunetalk point banyak-banyak supaya boleh bercuti ke Istanbul * Feeling Beto dalam Istanbul Aku Datang *lol.

 

gambar istanbul   *cantiknya Istanbul*

 

Guys, jum daftar says. Nanti boleh kumpul tunetalk points.

18 Comments

  1. Nak ikut gi Istanbul... leh jumpa jodoh macam dlm movie Istanbul Aku Datang .. ahaksss.....

    ReplyDelete
  2. sedekah dh tlg2 kwn..hakhak..ak teringin nk g pulau redang ja..haha

    ReplyDelete
  3. memang org yg poket tebal je boleh pergi jalan2 nih -.-"

    *tp tringin nak pergi france lol :D

    ReplyDelete
  4. bro, kalo aku ade duit banyak nak pegi ke negara yang ade salji..nak rasa jugak camne suasana bersalji ni..huhu

    ReplyDelete
  5. bikot ke korea dan thai oke hahaha

    ReplyDelete
  6. femesnya blog ni....perghh!
    !!!!!
    mana pic yuna nye

    ReplyDelete
  7. nak balik kampung dekat terengganu je,, da lama x balik

    ReplyDelete
  8. fizol, redeem tu dapat untuk dua orang tak? hehe

    kumpul point gi New Zealand :P

    ReplyDelete
  9. dia servis cam meksis dgn celcom tu jugak ke?
    best dak pakai?

    ReplyDelete
  10. Hoo.Pergi Arab Saudi la Of Coz.hehe.

    ReplyDelete
  11. aku dah lama daftar says.tapi malas betol nak share iklan dkt org lain

    ReplyDelete
  12. izudean - Aku pun tataw weyh.. Takut nak cash out. hakhak.


    Chemay - Servis dia mmg la x sama. Kite pn x tau sbb x pakai pn. ha3. Tekan pic atas tu nak details.

    ReplyDelete
  13. nak gi istanbul ley fefeling istanbul aku dtg. haha

    ReplyDelete
  14. i xde point sebab x share, tapi macam best pulakkan.

    ReplyDelete
  15. yeke free free mcmtu je? wow...kena try ni...pelajar sepenuh masa lah katakan,memang duit dlm wallet duit2 biru merah je...haha... T'ingin gila nak pi jalan2 Singapore...USS!... :)

    ReplyDelete
  16. menarik ni... aku nk gi Rome

    ReplyDelete