Assalamualaikum.

 

Hai Kak Maria Elena yang gojes dan pelik. Selamat Pengantin Baru. Semoga berbahagia til jannah. Semoga sakinah mawaddah warohmah.

 

Korang tak kenal siapa Maria Elena ? Aku rasa kalau aku takde blog aku pun tak kenal siapa beliau. Beliau merupakan tuan punya http://peliks.blogspot.com/. Betul memang seorang yang pelik sesuai dengan nama url blog beliaujugak. Maria juga seorang Vlogger yang famous. Aku kalau tengok vlog Maria sah-sah akan repeat balik. Demm. Nak tengok vlog Maria bolehlah search ‘ maria elena’ dekat youtube.

 

Semalam iaitu 15 Disember 2012, Maria Elena upload gambar majlis perkahwinan beliau dekat facebook. Teruja nak kahwin bila aku tengok gambar-gambar kahwin beliau dengan Asfirdaus. Maria still dengan muka pelik dia juga dalam gambar. nice . haha.

 

maria elena kahwin

 

maria elena kahwin

 

maria elena kahwin

 

maria elena kahwin

 

maria elena kahwin

 

Nak tengok lagi gambar-gambar majlia perkahwinan Maria Elena dengan Asfirdaus silalah masuk facebook then search ‘Maria Elena Is Greet Halen’ anda akan dibawa ke fanpage beliau yang pelik itu.