Majlis Perkahwinan Maria Elena Zarul dan Asfirdaus

 

Assalamualaikum.

 

Hai Kak Maria Elena yang gojes dan pelik. Selamat Pengantin Baru. Semoga berbahagia til jannah. Semoga sakinah mawaddah warohmah.

 

Korang tak kenal siapa Maria Elena ? Aku rasa kalau aku takde blog aku pun tak kenal siapa beliau. Beliau merupakan tuan punya http://peliks.blogspot.com/. Betul memang seorang yang pelik sesuai dengan nama url blog beliaujugak. Maria juga seorang Vlogger yang famous. Aku kalau tengok vlog Maria sah-sah akan repeat balik. Demm. Nak tengok vlog Maria bolehlah search ‘ maria elena’ dekat youtube.

 

Semalam iaitu 15 Disember 2012, Maria Elena upload gambar majlis perkahwinan beliau dekat facebook. Teruja nak kahwin bila aku tengok gambar-gambar kahwin beliau dengan Asfirdaus. Maria still dengan muka pelik dia juga dalam gambar. nice . haha.

 

maria elena kahwin

 

maria elena kahwin

 

maria elena kahwin

 

maria elena kahwin

 

maria elena kahwin

 

Nak tengok lagi gambar-gambar majlia perkahwinan Maria Elena dengan Asfirdaus silalah masuk facebook then search ‘Maria Elena Is Greet Halen’ anda akan dibawa ke fanpage beliau yang pelik itu.

25 Komen untuk "Majlis Perkahwinan Maria Elena Zarul dan Asfirdaus"

Celah mana je takada org kahwin...Kana kiri depan belakang,hahaha...saya jugak yg tak kahwin lagi...feelin' the heat? hahaha :p

FL tu ada kena mengena ngn suami kak maria ke? mcm suami kak maria tu, abg farah liyana je..

laaa , bestnya kawen ! haha :D

Wah, seronoknya dapat kahwin. Tahniah untuk Kak Maria dan Asfirdaus. Serius ini kali pertama saya kenal dia. Malunya saya sebagai blogger huhu.

akhirnya kawen jugak dia ..hahah.. peliks gambar2 dia ..kekeke

Maria elena is greek helen =)

tgk gambar ni... teringat gmbar masa aku kawin dulo2...

kahwin jugak beliau..hehehehe. tahniah maria elena.semoga berbahagia hinggalah ke anak cucu..amin..

Dah tgk sume dah siap video2 dorg 3 parts dah tgk jugak.. Suwit sgt dorg.. Yg suwit adelah laki itu.. Maria tak suwit sgt.. Boleh? Stetmen jeles.. Hahaha..

Selamat pengantin baru maria elena..dapat adik ipar fatin liyana...fuhh, makin famous la lepas ini

alhamdulillah. tahniah buat maria dan abang fatinliyana.

hahahaa.. video yg post kat FB tu pun aq dh tgk.. sweet gler..huhu :)

patot ler dalam google trends nama dia naik, rupanya dah kahwin baru aku tahu siapa si Maria Elena nih hahah btw muka dia walaupon macam tu still nice lah

yeah! mereka sweet sgt. ahaks..:)

dah tgk video dorang dan mmg sangat lawak... haha.. suke gila tgk..

dah tengok dah video mereka ni.. so suwittt.. comel kan kan

pergh bestnyee... ni yg buat den xsbr2 nk kawin ni.hehe

Sempoi je maria ni..;)

muka husband die mcm muka membe aku lah....

pergh,hensem gila laki maria

comel maria tu dengan hasben dia . sempoi je buat mimik muka .

aku baru kenal maria elena

FATIN LIYANA TU EX AWAK KAN ?

Back To Top