Dinner MENTION di Palm Garden Hotel, Putrajaya

 

Assalamualaikum.

 

Malam Perdana Mention 2012.
9 Disember 2012.
Palm Garden Hotel, Putrajaya.
Tema magic of the night.
Kehadiran adalah wajib.



Mungkin ini merupakan dinner terakhir aku bersama budak kelas, budak pusat dan para pensyarah sepanjang berada di UKM. Hati mestilah meronta-ronta naik join kan. Time nie la nak melaram dan bergambar sakan dengan budak-budak kelas. Tapi aku tak melaram sangat pun malam tu. Pakai ala kadar. Pakai saja baju yang dah ada. =p

 

Banyak sangat makanan. Dah nama pun dinner kan.

kek sedap

kek coklat

makanan dinner

makanan dinner

Ambik kau. Penuh satu meja makanan. Beruntung aku duduk satu meja dengan orang kuat makan. Aku dah tertelan air liur balik dah nie bila upload gambar ini. kahkah.

 

dinner tema magik    Classmate.

dinner tema magik      Kitorang pakai kelabu secara kebetulan. Tak berpakat pun.

 

dinner tema magik     Sampai sekarang aku duk fikir BEBENU tu apebenda ? Haha. –.-'

 

Dinner tema magik IMC family. Dalam gambar diatas ada prince dengan princess of the night. Kalau korang hebat sangat cuba teka mana satu. Hehe. All the best guys.

 

29551_498106096899250_1257565581_n     Pelajar Media + Pengurusan Maklumat + Dasar Awam

 

Terima kasih Epul pinjamkan aku jaket korea. Kantoi pakai baju pinjam pergi dinner. Saje je malas pakai baju kot. Panas. Haha. Epul nak jual jaket korea dia. Kalau korang berkenan boleh la pm aku dekat hafiz hafizol blog atau @hafizhafizol. Epul cakap dia nak jual. Sangat selesa baju tu.

 

jaket korea     Saiz S
RM100++ ( Harga boleh dirunding lagi kan Epul )
Still in very good condition. Pakai pun baru berapa kali.

 

Perhatikan jaket korea Epul yang smart itu. Jangan perhati benda lain. haha. Boleh jugak zip sampai atas then butang-butang tu boleh dicabut. Boleh jugak zip separuh macam style diatas. Kalau zip separuh boleh nampak t-shirt/kemeja yang kita pakai dekat dalam. Smart. Siapa cepat dia dapat ok. =p

22 Komen untuk "Dinner MENTION di Palm Garden Hotel, Putrajaya"

kitaorg minggu ni dinnernye..

waa bestnya dinner di IOI Resort :) dan untungla dah nak hbis belajar kan?

aku jugak yang masih ada 2 tahun lagi..haha

kirim salam rindu aku kat zack!

hebat dinner tmpat mhal..kitaorg dulu buat restoren biasa2 ja :-(

aku dah le tgh lapo.ishhhh.

kau belikan ah jaket korea ni.bole ah bole ahhhh.

perghh..sedap kot makanan tu.
kalo boleh bungkus tu syok jugak..hehe

uitt ! makanan tu menggodaku ! haha :P btw , syok ah g dinner , cm retis ! hehe

wah..comel2 seyh awek kelas ko..

bebenu tu apa ?
dah macam retis mmber2 kau . hohoi

hahaha,suka statement tu...bila lagi nak melaram kalau tak bukan kat dinner kan,hahaha...

bebenu tu apa? cute jugak bunyi dia,bley bagi nama kat pets...hahaha...

amboih,sempat promote lagi tu...kalau best sangat jaket Korea tu,awat kawan tu nak jual?...

Assalamualaikum...

Terkenang zaman dinner kami dulu....
Kat sini la aku ngorat wife aku...
hehehe

comei2 princess tu ye ^_^
sedap plak tgok makanan2 tu..wahh
mesti kmbung pwot mkn kan...haha

-ingatkan nak pomot tepon..jaket rupenyer...;p -

untunglahhh tepon baru tepon baru tepon baruuu :p

wuuuuu gmbr makanan... bergelora nafsu makan aku sekejap.. hehe

sedapnya kek2 tu semua..cun gadis sebelah ko..ce kasi aku sorg

syoknya dinner...perghhh

nk habis bljr dh eah?

Back To Top