Dinner MENTION di Palm Garden Hotel, Putrajaya

Mungkin ini merupakan dinner terakhir aku bersama budak kelas, budak pusat dan para pensyarah sepanjang berada di UKM. Hati mestilah meronta-ronta naik join kan. Time nie la nak melaram dan bergambar sakan dengan budak-budak kelas. Tapi aku tak melaram sangat pun malam tu. Pakai ala kadar. Pakai saja baju yang dah ada. =p

 

Malam Perdana Mention 2012.

9 Disember 2012.
Palm Garden Hotel, Putrajaya.
Tema magic of the night.
Kehadiran adalah wajib.


Banyak sangat makanan. Dah nama pun dinner kan.


kek sedap


kek coklat


makanan dinner


makanan dinner


Ambik kau. Penuh satu meja makanan. Beruntung aku duduk satu meja dengan orang kuat makan. Aku dah tertelan air liur balik dah nie bila upload gambar ini. kahkah.

 

dinner tema magik   

Classmate.

dinner tema magik

     Kitorang pakai kelabu secara kebetulan. Tak berpakat pun.

 

dinner tema magik

    Sampai sekarang aku duk fikir BEBENU tu apebenda ? Haha. –.-'

 

Dinner tema magik

IMC family. Dalam gambar diatas ada prince dengan princess of the night. Kalau korang hebat sangat cuba teka mana satu. Hehe. All the best guys.

 

29551_498106096899250_1257565581_n

     Pelajar Media + Pengurusan Maklumat + Dasar Awam

 

Terima kasih Epul pinjamkan aku jaket korea. Kantoi pakai baju pinjam pergi dinner. Saje je malas pakai baju kot. Panas. Haha. Epul nak jual jaket korea dia. Kalau korang berkenan boleh la pm aku dekat hafiz hafizol blog atau @hafizhafizol. Epul cakap dia nak jual. Sangat selesa baju tu.

 

jaket korea   
Saiz S
RM100++ ( Harga boleh dirunding lagi kan Epul )
Still in very good condition. Pakai pun baru berapa kali.

 

Perhatikan jaket korea Epul yang smart itu. Jangan perhati benda lain. haha. Boleh jugak zip sampai atas then butang-butang tu boleh dicabut. Boleh jugak zip separuh macam style diatas. Kalau zip separuh boleh nampak t-shirt/kemeja yang kita pakai dekat dalam. Smart. Siapa cepat dia dapat ok. =p

Catat Ulasan

22 Ulasan

  1. kitaorg minggu ni dinnernye..

    BalasPadam
  2. waa bestnya dinner di IOI Resort :) dan untungla dah nak hbis belajar kan?

    aku jugak yang masih ada 2 tahun lagi..haha

    kirim salam rindu aku kat zack!

    BalasPadam
  3. hebat dinner tmpat mhal..kitaorg dulu buat restoren biasa2 ja :-(

    BalasPadam
  4. aku dah le tgh lapo.ishhhh.

    kau belikan ah jaket korea ni.bole ah bole ahhhh.

    BalasPadam
  5. perghh..sedap kot makanan tu.
    kalo boleh bungkus tu syok jugak..hehe

    BalasPadam
  6. uitt ! makanan tu menggodaku ! haha :P btw , syok ah g dinner , cm retis ! hehe

    BalasPadam
  7. wah..comel2 seyh awek kelas ko..

    BalasPadam
  8. bebenu tu apa ?
    dah macam retis mmber2 kau . hohoi

    BalasPadam
  9. hahaha,suka statement tu...bila lagi nak melaram kalau tak bukan kat dinner kan,hahaha...

    bebenu tu apa? cute jugak bunyi dia,bley bagi nama kat pets...hahaha...

    amboih,sempat promote lagi tu...kalau best sangat jaket Korea tu,awat kawan tu nak jual?...

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum...

    Terkenang zaman dinner kami dulu....
    Kat sini la aku ngorat wife aku...
    hehehe

    BalasPadam
  11. comei2 princess tu ye ^_^
    sedap plak tgok makanan2 tu..wahh
    mesti kmbung pwot mkn kan...haha

    -ingatkan nak pomot tepon..jaket rupenyer...;p -

    BalasPadam
  12. untunglahhh tepon baru tepon baru tepon baruuu :p

    BalasPadam
  13. mkanan meriah chuol....

    BalasPadam
  14. wuuuuu gmbr makanan... bergelora nafsu makan aku sekejap.. hehe

    BalasPadam
  15. sedapnya kek2 tu semua..cun gadis sebelah ko..ce kasi aku sorg

    BalasPadam
  16. syoknya dinner...perghhh

    BalasPadam
  17. nk habis bljr dh eah?

    BalasPadam