loading...

15 BLOG PALING RAMAI PENGIKUT DI MALAYSIA

Berikut senarai 15 blog paling ramai pengikut di Malaysia dari Google Friends Connect. Pengikut-pengikut blog yang disenaraikan di bawah mungkin akan bertambah dari semasa ke semasa. Biasalah. Blog popular kan. Mesti hari-hari ada je orang nak follow kan. * nada jeles *



1. Lyssa Faizureen – 55 308 Pengikut




Setakat ini tiada lagi kot yang mampu mengejar pengikut Lyssa ini. Lyssa memang diakui seorang blogger yang rajin dan peramah. Tak sombong walaupun ada followers beribu. No wonder la punya followers beribu. Aku nie followers baru cecah 1k dah mula hidung tinggi. Buat mereka yang nak tutorial mengenai blog, boleh masuk blog Lyssa. Banyak tutorial dekat sana.

2. Fatin Liyana – 48 586 Pengikut




Bukan hanya glamour di dunia blog, malah di dunia realiti juga. Mereka yang tiada blog pun kenal sama Fatin Liyana. Kawan-kawan lelaki aku pun selalu duk sebut-sebut nama Fatin ini. Dah keluar tv, keluar surat khabar, majalah apatah lagi. Kecantikan asli Fatin merupakan daya tarikan utama kepada blog Fatin. Dah nama pun cantik, suka betul la orang nak jadi pengikut blog. Sekali post entri beratur orang masuk tau. Aku pun tak terkecuali. Walaupun panjang gila entri dia tulis, gigih aku duk baca setiap patah. Kekadang baca sampai dua tiga kali. over kau Apijol.


3. Hanis Zalikha – 41 288 Pengikut





Mula-mula blogger, kemudian model, kemudian pengacara, kemudian pelakon lepasnie mungkin penyanyi pulak kot. Blogger serba boleh Hanis Zalikha juga mempunyai pengikut blog yang sangat ramai tak terkejar olehku. Blogger tinggi lampai dan cantik ini mula melebarkan sayapnya ke bidang seni pula. Aku tak tengok lagi lakonan Hanis. Tapi haritu sempat juga tengok rancangan dibawah pengacaraan dia. Berbakat. Itu je aku boleh cakap. Dengar khabar Hanis pun ada berlakon filem. Mesti pengikut Hamis Jalika dah tak sabar nak melihat lakonan hebat beliau kan. Comel je dia gelar nama dia Hamis Jalika kat blog.


4. Maria Elena – 34 616 Pengikut





Baru sahaja melangsungkan perkahwinan dengan Asfirdaus, abang kandung Fatin Liyana. Korang yang nak baca kisah perkahwinan mereka cepat-cepat la masuk blog Maria. Maria juga seorang Vlogger yang popular. Video beliau kalau tak cecah ratus ribu pageview memang tak sah. Aku dah lama mengikuti blog Maria. Dia punya entri sempoi dan lawak macam video dia jugak. Aku suka tengok gambar-gambar dekat blog dia terutama gambar bila dia buat muka pelik. Serious rasa macam nak lempang pun ada. kahkah. Maria baca naya aku.


5. Cik Epal - 28 146 Pengikut






Walaupun entri-entri Cik Epal mak datuk panjang bukan main, tapi aku baca jugak sampai habis. Sampai habis kau aku baca. Kekadang gelak sorang-sorang bila baca entri dia. Kebanyakan entri dia pulak pasal kisah hidup dia. Tapi diolah menjadi menarik sehingga menarik ramai orang masuk blog dia nie. Muka Cik Epal ada iras-iras artis Faradhiya sikit. Sikit la. Kbai.



6. Irine Nadia Marcello27 890 Pengikut







Irine pulak tak kurang hebatnya. Kecantikan yang dimiliki Irine merupakan antara tarikan orang sukakan blog dia. Rasanya semua sudah maklum Irine merupakan seorang isteri muda. Dah kahwin tahu Irine nie. Rasanya lagi muda daripada aku. Mungkin 20 tahun. Aku pun tak berapa pasti. Irine juga bakal jadi ibu. Nak tahu kisah hidup Irine, majlis perkahwinan, kisah dia jadi isteri muda, kisah dia bakal jadi ibu muda, boleh lah terjah blog Irine.


7. Zack Zukhairi – 27 041 Pengikut




Blog jejaka handsome ini mempunyai auranya yang tersendiri. Satu post pun komen dah cecah beratus-ratus. Tapi, Zack dah jarang post entri baru. Kalau masuk blog dia memang tak berupdate. Entri sama je. Bila nak update aku pun tak tahu la. Dia punya lukisan memang cun habis. Ayat dia guna pun sangat bersahaja. Walaupun satu entri panjang ibarat karangan 700 patah perkataan, tapi aku pasti pengikut dia tetap baca sampai habis. Contohnya aku.


8. Ben Ashaari – 25 828 Pengikut






Siapa tak kenal abang tough Ben Ashaari. Segmen-segmen yang Ben buat telah mempopularkan blog Ben. Aku pun pernah join segmen Ben. Sejak mempunyai anak comel, Qhalif, Ben dah jarang buat segmen baru. Dah lama ni aku tunggu segmen terbaru dari Ben. Mungkin dia busy duk layan Qhalif mana ada masa dah nak buat segmen. Ben selalu juga post pasal Qhalif dekat blog. Korang nak tahu kisah Ben dengan Qhalif boleh la masuk blog Ben. Tapi rasanya korang pun dah kenal dia nie kan.


9. Jejari Runcing – 25 033 Pengikut






Pemilik blog ini merupakan bekas tunang penjaga gol kebangsaan, Khairul Fahmi Che Mat. Mungkin status dia juga yang mempopularkan blog ini. Blog ini sangat popular buktinya pageviews blog ini sahaja sudah mencecah jutaan pembaca. Pemilik blog juga seorang yang manis dan bertudung litup.


10. yuyu Zulaikha – 20 880 Pengikut





Siapa tidak suka mengikuti blog gadis kecil molek yang ramah dan comel macam Yuyu Zulaikha kan. Baru-baru ini yuyu ada post entri pasal dia jadi cover untuk majalah dara. Terpampang muka dia depan majalah dara. Hebat bukan ? Yuyu juga pernah masuk tv, masuk surak khabar. Dah jadi artis blogger dah yuyu nie.


11. The Other Khairul – 18 361 Pengikut





Menggelarkan dirinya sebagai Mr. K. Blog ini digilai ramai awek kat luar sana. Dia punya entri memang menarik siap dengan ayat-ayat gramatis dan power. Aku pun kekadang kalau baca blog Mr. K terus otak rasa terfikir-fikir akan isi kandungan entri. Mr. K nie macam doktor cinta pun ada. Selalu pembaca bertanyakan macam-macam soalan pasal cinta kat dia.


12. Nisa Kay – 13 701





Fasionista yang suka benar bergambar. Nampak kamera terus galak duk posing. Menarik mengikuti perjalanan hidup seorang Nisa Kay ini. Blog dia juga banyak entri mengenai review filem, shopping online, entri yana samsudin pun banyak sebab dia die hard fans yana samsudin.


13. Tubelawak – 12 729 Pengikut





Rasanya blog ini pun dah jarang update. Aku suka jugak baca blog ini sebab entri dia lawak tak ingat. kekadang tu mengarut juga tapi ada input berguna yang ingin disampaikan oleh penulis blog.


14. Nurul Badiah Lai – 10 467 Pengikut





Seorang peguam yang pandai berfesyen dan pandai berkata-kata. Dah nama pun peguam kan, mesti la pandai berkata-kata. Blog Nurul banyak menceritakan kisah hidupnya dari seorang pelajar menjadi seorang yang berkerja. Dari single menjadi isteri orang. Dah nak dapat baby pun Kak Nurul nie. Blog ini juga mengandungi banyak gambar comel Kak Nurul. Entri dia kahwin paling best rasanya. Setiap entri memang ada maksud tersirat yang ingin disampaikan. Ayat yang Kak Nurul pakai pun best-best aku suka jugak copy paste ayat dia. Kantoi. hehe


15. Fatin Suhana – 10 186 Pengikut






Blog ini dimiliki oleh seorang fasionista model muslimah. Cantik sangat pemilik blog ini tau. Blog Fatin pun blog personal juga. Banyak cerita pasal life dia. Pasal dia pergi travel, pasal online shopping, keluarga ect. Setiap entri diselitkan gambar-gambar yang menarik. Aku jarang masuk blog Fatin nie. Sebab blog dia macam more to girlish. Kalau lelaki nak stalk gambar-gambar comel dia jemput la masuk.



P/s : Kalau korang tahu blog ramai pengikut di Malaysia yang aku tak senaraikan, share-share la kat ruangan komen dibawah okey. Blog aku bilalah nak ada ramai pengikut macam blog diorang kan. =p



223 Komen untuk "15 BLOG PALING RAMAI PENGIKUT DI MALAYSIA"
«Oldest   ‹Older   1 – 200 of 223   Newer›   Newest»

perghhh ! semua followers main ribu-riban je ni . haha :P

Blog cheqkaq baru 30 org..wakakaka..xmalu pon..nk sebut gak..hehe..bole terjah blog2 diorang ni..nk timba ilmu..:)

wahh ayat.. ada bakat ni blog kamu mcm mereka.. tersusun n mudah faham. nak beriban cam diorg nyer followers kena gigih blogwalking n buat entri menarik2.. rajin mmg tngga kejayaan hehe BTW thankz hafiz singgah blog sy .=P salam kenal.

macam mana la diorang dpat follower begitu ramai.. Lyssa memang sporting habis, siap follow blog sarah lagi.

paling tak expect lyssa...hebak gilakan...followers paling banyak,dah la muda lagi dari blogger2 yang 14 pijol cerita tu....

hehehe..tu lah..gempak betul dorang tu semua.. tabik spring kat dorang.hehehe

Liyana Zahim? Knp takde? Wakakaka- Yg 1st blogger tu tak knl pon before ni..

kalo pengikut banyak ni time gaduh leh ajak geng tu..hahah..
aku punye follower baru 800 je.

giler ramai.. huhu

lyssa...? hmmm? x kenal sgt..

blog diorg mmg best. i loike

Memang tak terkejar la dengan follower blog diorang ni. Jauh sangat dah.

assalamualaikum hafiz...memang blogger femes semuanya tu ...:)

x apa. satu hari nanti abe akan cuba cari ramai pengikut mcm dia..saje2 memotivasikan diri. hehehehe

aih,tak mampu nya lahai nak dapat follower juta2 mcmtu...

kalau depa mention kita kat twitter atau komen kat blog depa reply, rasa seronok mcm jumpa dgn artis...serious...fey-mes!...haha...

cekbolat . 5 org pengikut . hua hua *berdarah hidung*

blog ni pun ade hrpn gak ..mule latuu kembang hidong kekeeke blog kite sorang je pngikut..dri sndri pn jadii laa kihkih

antara kat atas, aku suka bcb maria elena dan hanis zalikha..eqbal zack xde pun kat ats..dia punya blog bez!
http://igossiprizal.blogspot.com/

antara kat atas, aku suka bcb maria elena dan hanis zalikha..eqbal zack xde pun kat ats..dia punya blog bez!
http://igossiprizal.blogspot.com/

depa semua hebat!...semua ak follow..haha

semuanya memang hebat-hebat !!!

blog zack series style..jarang update tapi follower tetap beriban..
dia tarik follower masih aktif dulu kot..

err..tak kenal semua ni..haha

memang hotsetup ar diorang ni , sape-2 tak kenal mohon kenalkan saya ! haha xD xD

Blog dena bahrin pun oke. Ramai jugak follower dia. Dia suka buat tutorial tudung kat Youtube. Juga merupakan isteri muda. Pernah masuk Safiyya TV9 :)

Bila la blog AmiRini bleh smp thp ni.

semua blogger femes..nice sharing..ade jgk blog yg aku x kenal sini..boleh ler terjah,,hehehe

kalau semua perasan, perbezaan jumlah followers lyssa sampailah ke cik epal dalam anggaran 6-7 ribu memasing..perggh..yg dh glemeres famos amos ni x susah la nk kejar..tp yg baru merangkak2 mcm aku dlm ber-blogging ni, nk kejar penulis entry ni pon x dpt rasanya..hahah

pengikut ni berdasarkan like facebook ke follower google ke apa?

aku suka blog the other khairol tu...best !!

puluh riban nihhh tak tekejar den hahah

untunglah blogger retis hahaha! sy ni bila la nak sampai tahap tu? hehehe

blog ena pulak? anda belum tahu.haha

saya pula? anda belum tahu blog sy. hihi


Thnks Gan ats Informasinya ,,,, Lumayan bermanfaat... dan menyegarkan
goo.gl/93wqB

http://kamianakmelayuterhebatmasakini.blogspot.com

saya follow sini
www.iuzira.com

Pergh.. ribu riban follower... Macamana nak sampai tahap diorang nih?

Pengedar Shaklee Terbesar Kuching.READY STOCK.

done follow.. visit mine too.. :)

akak folo blog kau dik..sbb tetiba blog list akak hilang..hampeh.

btw akak mmg dah folo hanis zalikha, fatin liyana, maria elena, yuyu zulaikha.. tp yg plg best goes to fatin liyana, senak2 perut akak gelak kalo baca entry dia.. jom folo blog akak yg ada cuma 12 orang ni kalo ko kesian kat akak..hakhak.. bai.

hamis jalikha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

assalam.. Visit my blog on health tips, supplement, life etc at
http://themagicgarden.blogspot.com
TQ

bila la blog i nak masuk listkan? kehkeh

http://ibuzara-corner.blogspot.com/

itulah hebat betul...

untung ler badan...

http://aromaperfume2u.com/dropship/

actually sy de sume list blogger yg femes..:)
http://goo.gl/kdSsF4

Aku tahu siapa Mr.K yang sebenar..!!!siapa nak tahu..?

Saya tahu siapa Mr. K..!!!

Bertuah ramai pengikut. . Kwn fb aku pn x ramai mcm tu... sedihnya

famous sebab muka cun je belakenye..

Kunjungan sob ,, blogwalking ,, salam kenal dari Indonesia
Mampir ya ke web kita Advie Motor Racing Shop

wah cantik2...
hai.. jom like https://www.facebook.com/arikaivyshop

Untung lah dpt ramai follower..tp sy bg 4 bintang pada semua blogger2 malaysia

http://redzuan1.blogspot.com/?m=1

Untunglah hensem dan cantik..

minat seni grafik dan ingin memuatturun vektor percuma?
jemput singgah dan follow akiwaart.blogspot.com
thanks ^_^

terbaik... lawat sini http://farmashealth.blogspot.com/ untuk info kanser

Suka Hanis Zalikha. huhu

hi , sorry for spam .

PROMO MONOPOD !

Ready Stock

RM40 Free Postage SM
SS +RM3

Color : Black, Blue, Pink

Suitable for all types of Smartphone (Iphone, samsung, s3,s4, Note 3,Nokia, Htc & Etc)

saiz panjang monopod 94cm.

Boleh hold sampai saiz Samsung Mega.

Free Phone Holder.

Sms/wssap : 0135273878

Wow! Mmg terbaik

http://zeebeautycollections.blogspot.com/

memang hebat derang ni..rajin n kreatif so mmg patut ada follower yang ramai..
feel free to follow http://inspirasihaida.blogspot.com

Bestnye ramai follower....

perghhh..terbaiklah diorang

http://mommiesjourney,blogpsot.com

yahooo...http://beritasabahterkini.blogspot.com/

yahoooo...http://beritasabahterkini.blogspot.com/

hai salam semua… wow baru realise agak ketinggalan zaman rupanya but never too late for me ..utk menjadi antara blog yg diikuti… well banyak kena belajar dari u all blogger2 muda and bertenaga… kak dyna mula blogger ni sebab business mmg tak tau apa pun apa tu blogger..alhadullillah hari ni terdengar pasal nama2 yg top dimsia harap2 dapat belajar dengan u all semua… kalau ada yg nak kritik and komen or ajar kak dyna pls visit www.dynasalleh.com .. agak stereotype tapi nak jugak la berkembang mcm u all…salam aidilfitiry semua

seriously all of their blog wow!!!.... thanks for sharing this.... ahahaha i just wonder how their promote they blog... i just visit their blog and that was pretty amazing ..huhuhu i hope that you guys follow me either huh ok...

http://ervestjune.blogspot.com/

thanks... =)

wah bestnye.....
Nak tahu rahsia hidup sihat, cantik & bergaya...
jom follow blog baru akak ni yer....

http://samshoppe.blogspot.com/

thank you semua ^_^

Wow!! Alhamdulillah bila ade ramai follower. Atas usaha kerap update, kemas, informative dan tersusun.

Jemput follow blog sy, inshaAllah. Tq

http://takaful2day.blogspot.com

jom follow blog sy
http://hazelynaesqandarstudio.blogspot.com

Terima kasih untuk list ini, boleh jugak gi BW

Wah!! Blogger mcm ni siap are ranking..... It kind of painful when ranking for ISLAMIC DOESN'T EXIST IN MALAYSIA. Like this!!!! Wahai saudaraku muslim sedarlah ... Bangkitlah wahai khalifah ( kita) sebarlah dakwah. SEUNGGUHNYA IA WAJIB BAGI SETIAP DARIPADA KALIAN. Why not, we as Muslim do our responsibility sedarkn dakwah melalui blog. Biar nnti orng nk mndlmi Islam snng nk search. Mari join mereka ( inches kopiah, budk tomato and the others) :) INI Baru blogger ukhrawi bkn alam maya bersaje2.....je

terima kasih untuk listnya. Kalau sudi jomlah ke sini
http://tipskebahagiaanlelaki.blogspot.com/

Nk tau mcm mana guna hand phn tp dpt komisyen sehingga 26% tanpa menjadi agen jual top up atau buka kedai top up . Daftar percuma dn upgrade ke vip hnya dgn rm10 duit mengalir masyukkk ke dlm acc bank anda ..www.tonexpress.com/ctmiera84

Nk tau mcm mana guna hand phn tp dpt komisyen sehingga 26% tanpa menjadi agen jual top up atau buka kedai top up . Daftar percuma dn upgrade ke vip hnya dgn rm10 duit mengalir masyukkk ke dlm acc bank anda ..www.tonexpress.com/wanyusma

xdew la femes mne slme aq bce blog nie , nie bru aq nmpk , cube tgk bolg nie bru btol femes ... http://blogserius.blogspot.com/ tgh brper rmai yg bace bru prcye ...

wahh ..ramai giler followers ..aa jeles nii

so kira manusia zaman sekarang ni memang follow orang based on kecantikan lah...

Best nya la ramai follower. Tapi syok baca pasal jalan cerita hidup diorang.
Laman web saya mengenai kecantikan dan kesihatan. Kena up la pas ni pasal diri sendiri yang tak berape ni

Ceq ni umuq tuo dah follower kalah bdk umuq 12 tahun. Hahhaa, nampak tak dekat situ ceq ni malas. Haha

wah2...baru tau hebat n ramainya orang follow the blog..
baru nak tau pasai2 blog ne ...:D
http://faridahzulkifli21.com/

Wow bestnye ramai follower...

Thanks for info..

http://Bicarasibodoh.blogspot.com

blog camni boleh dapat follower tak? http://tq4urlove.blogspot.com

aku nk tau??

aku xde blog,,tp aku slalu baca blog..:-)

Is it real that none of the chinese or Indian are in this top15 list? And who are you representing to post this thing now, Malaysian? Or Malay in this country? Racist fuck

Nak Cuti Ke Medan danau toba
nak tengok harga and itinerary
visit my blog http://percutianmedan25.blogspot.com/
or whatsapp: +62821 6201 7001

https://nurholidin.wordpress.com/
invite back pleash

Pehhhh....gilers banyak followera dorang kan http://colourmaniac.com .. don't forget to vist ye

Salam awak,, harap awak boleh tolong viral video group buskers kitorang yerr... Tolong laaa... https://www.youtube.com/watch?v=IHgmyyCDio4

Fuiyyooo... ramai giler followernyar... hebat depa nih...

http://supernifzvitamin.com/category/video-testimoni/chiken-pox-video-testimoni/

Terbaik

Himpunan cerita best http://karutkita.blogspot.com/2015/03/dan-pelbagai-lagi-kata-kata-yang-biasa.html

Wow best nye ada org yg nak bce kisah hidup kita

bestnyeerrrrrrr...blog diaorang gempak-gembak...syoik baca...entah bilalah nak dapat follower ribu riban macam tuuuuu.....

Seronok tengok orang punya blog ramai follower.. aku punya langsung takde beb. sadis follow lah aku..follow lah aku. Hahahaha

salam bro.. sy pon baru dlm dunia blog ni.. saje buat untuk share experience.. follow la sy huhu

bro.. sy follow awak.. awak follow sy.. amacam?? hahaha

saya punya blog 14 orang jer. hahaha

welcome to my blog. im the new bloggers. :D

terimakasih infonya,,
sangat menariik dan bermanfaat,,

Assalammualaikum & salam sejahtera.

Mempelawa pelajar lepasan SPM & STPM untuk melanjutkan pengajian peringkat Diploma di INSTEDT & usahasama UiTM.

Syarat kemasukan minimum 3 kredit.
Kemudahan pembiayaan/pinjaman dari MARA, PTPTN, KWSP & Tabung Kewangan.

Program yang ditawarkan :

1. Diploma Kejururawatan
2. Diploma Pengurusan & Teknologi Pejabat-UiTM
3. Diploma Pengajian Sukan-UiTM
4. Diploma Grafik Media Digital
5. Diploma Kesetiausahaan Undang-Undang
6. Diploma Kesetiausahan Kesihatan
7. Diploma Pengajian Islam
8. Diploma Pengurusan Pelancongan
9. Diploma Pengurusan Perhotelan
10. Diploma Teknologi Maklumat
11. Diploma Pengurusan Perniagaan
12. Diploma Perakunan
13. Diploma Perbankan & Kewangan Islam

Bagaimana untuk mendaftar?

1. Sila ke link dibawah ini untuk lihat syarat kelayakan, maklumat program & pendaftaran

http://www.instedt.edu.my/wassup/index.html

2. # PENTING : Pada borang pendaftaran, penuhkan ruangan yang disediakan & tulis 'FAE415' pada kolum 'staff id' bagi memudahkan urusan pihak berwajib.

Sebarang pertanyaan, sila hubungi 07-8222008 (INSTEDT)

Mohon dihebahkan.

Terima kasih.

Pergghhh... aq stakat 2 followers pn da bekakai nak cari followers ketiga.. diorg nie gna il ape erk smpai puluh2 ribu followers.. haha.. anyway.. good info.. rsa smangt plak bila nmpk blogger malaysia pn da ade y berjaya.. lepas nie aku g nak berjaye. Hehe.. salam kenal ya admin..

Rajinnya buat analisis....thanks

http://ummirdina.blogspot.com

Salam to all blogger.... Good news.. fazz nk invite to all bloger to come to MyAuraCrystal Healing spa utl buat review dan rawatan percuma akan di berikan kepada anda bergantung kpd terma dan syarat... Jom dtg spa utk buat sharing2 ttg aura dan rawatan2 dan prduk yg unik di Pusat Rawatan Kecantikan dalaman dan luaran kami.. Pm fazz jika berminat k.. 0129402552 atau layari laman sesawang kami www.myauracrystal.com.my atau follow FB @Insta fazz Fazzrich MyAuraCrystal

tengok blogger2 diatas semua Berjaya menarik minat pembaca. kagum sangat. mungkin 1 hari nanti saya akan jadi seperti mereka. in shaa Allah..aaminn

Keren banyak pengikutnya.

Bila la blog aku..blh jd mcm diorang

Liyana zahimm pun ada,pehh semua yang ramai follower tue..hebat sungguh tuan tanah dapat kumpulkan kat sini

Follow saya lalabiestory.blogspot.com

http://mayashaklee.blogspot.com/search/label/Set%20Kecantikan%20Shaklee

Blogger pandai tarik pembaca

terimakasih infonya
sangat menariik dan bermanfaat
:)

SO, WHY SHAKLEE? hihihihi
http://shakleebynajwabzm.blogspot.my/2015/09/kenapa-shaklee.html

Saya..baru nak berblog....www.keladionline.com..semoga kita berjaya sprt mereka

MV kena follow semuanya blogger ni..ada yang belum dkenali

kunjungi blog baru http://artikelobatdankesehatan.blogspot.co.id/

baru aku tau rupanya hanis zalikha tu blogger...huhu

salam...blogger namee roslan pun byk jugak followers.post dia kelakar2 je.next top blogger,of course i hehhe..kidding

syureinadiaries.blogspot.my

Mahu tahu lagu-lagu paling seronok di era 80 dan 90-an?? log on to kafenostalgia.blogspot.com

Adakah anda seorang lelaki perniagaan atau perempuan? Adakah anda dalam keadaan huru-hara kewangan atau melakukan Anda memerlukan dana untuk memulakan perniagaan anda sendiri? Perlu memberi pinjaman hutang mereka atau membayar bil-bil anda atau memulakan perniagaan yang bagus? Adakah anda mempunyai skor kredit yang rendah dan anda akan mendapati sukar untuk mendapatkan pinjaman modal daripada bank / institusi kewangan lain tempatan? Anda memerlukan salah Pinjaman atau pembiayaan untuk apa-apa sebab seperti: E-mel: [email protected]

a) Pinjaman Peribadi, Pengembangan Perniagaan,
b) Permulaan Perniagaan, Pendidikan,
c) Penyatuan Hutang,
d) Pinjaman Wang Keras

BORANG PERMOHONAN
Nama: _________
Alamat: _________
Negara: _________
Pekerjaan: _________
Pinjaman Request__________
Tujuan loan__________
Pinjaman Duration__________
Pendapatan bulanan:_________
Nombor telefon:_________

Kami menawarkan pinjaman pada kadar faedah yang rendah sebanyak 3% dan dengan cagaran dan tidak Cagaran, kami menawarkan pinjaman peribadi, pinjaman penyatuan hutang, Capital modal teroka, pinjaman perniagaan, pinjaman pelajaran, gadai janji atau Pinjaman untuk apa-apa sebab ".

Walau bagaimanapun, kaedah kami menawarkan kemungkinan untuk menentukan jumlah pinjaman yang diperlukan dan juga tempoh yang anda mampu, memberikan anda Peluang sebenar mendapatkan dana yang anda perlukan!

Hubungi kami melalui E-mel: [email protected]
Bacon Tasha Elizabeth®

Bagus sekali, saya nak baca Blog ini. :)

Nk dapat side income tnpa mengeluarkan modal??

Baca dan faham link di bawah.. niat nk tolong..

Jgn risau, xmintak no akaun pun..

http://weeklyfixpay.com/?ref=348708

Sebarkan.

Menarik..tp ranking nie masih kekal sampai sekarang ke?

Pengisian yang terbaik dan bermanfaat dari saudara. Semoga blog saudara mendapat lebih banyak sambutan dimasa hadapan! Keep it up!

Pengisian yang terbaik dan bermanfaat dari saudara. Semoga blog saudara mendapat lebih banyak sambutan dimasa hadapan! Keep it up!

hello.. agak out of topic skett..tlg klik blog sy yaa..thanks.. http://topupbizzcompany.blogspot.my/

Ohoit~~ mesti happy jer kan ramai owg ~~~ meriah punyer~~

Teruja bila lihat ramai blogger berjaya di Malaysia. Wish the best to all of u!

sila datang dan komen ttg blog aku yg newbies
http://kiniupdate.blogspot.my/

wow.. ni semua blogger2 yang terer..

Hai, kepada semua yang ada wechat.. Boleh tolong Ainaa tak? Tolong add kawan Ainaa ni dekat Wechat. Takkan takde wechat kot. Kesian dia, ada ig tp takleh on. Dahla kena pindah sekolah, kena masuk asrama pulak tu. Kesian kan? Dia time cuti sekolah ni tak buat apa, layan wechat jela.. Jadi korang tolonglah add dia. Please??

id : afiqraimie01

untungla orang glamer..ramaila follower

Nikmati diskaun sebanyak 40% dari jumlah bil apabila anda memesan makanan dari servis penghantaran kami di SHOGUN2U ! Hanya perlu layari laman web iaitu www.shogun2u.com, daftar sebagai ahli, mulakan pesanan dan masukkan kod promosi “CNY40” *Tertakluk pada terma dan syarat*

SAYA ADA BUAT POST TENTANG CAT-ACCA DAN JUGA TIPS MEMBUAT KERJA RUMAH DENGAN HILANGNYA RAS TERBEBAN , JOM KE BLOG SAYA -http://kitedahmatang.blogspot.my/

memang hebat semuanya tu, femes

tumpang lalu. blog saya baru je sebulan lebih. Baru nak belajar. Kesian kat saya kan. Follower pun baru sorang

http://rumahhijautelibong.blogspot.my/

please be my follower..hehe ;)

Tahniah . ..buat tuan blog

terbaik

wowwowwoww! terhingin jugak hakak nak blog jd cenggini.. merepek merban ramai nak tingukkk..haha ..niway hafizhafizol dh den paut kat kongsihal.. jom paut kongsihal.blogspot.com pulak kt sini... ki3.. terima kasihhhh...

blog saya yg no 38...hahaha

bagusnyerr.. terbaik..
http://mummyumardian.blogspot.my/

Assalamualaikum
Cikgu
Terdapat satu program baru yang dinamakan Pencil Teacher.
Ia merupakan satu platform baru yang disediakan khas kepada para guru untuk
kongsikan bank-bank soalan di Pencil.my.
Anda akan menerima insetif yang lumayan apabila soalan-soalan anda digunakan oleh
pelajar-pelajar kami di Pencil.my.

Jom sertai kami sekarang dan daftar sebagai salah seorang guru di Pencil Teacher di:
http://teacher.pencil.my/?rs=azirrahman_freedom&ban=2&lang=malay

Jumpa anda disana!


Ikhlas,

Azir Rahman

Terima kasih, salam kenal saya blogger dari Indonesia. Semoga bisa bersilaturahmi dengan blogger malaysia. :)

wah untungnya saya baru buat blog singgah lah kalau inginkan pelbagai tutorial ;)

jumm tengok blog saya. saya jual bnyak produk kcntikan dan ksihtan dgan hrga yg murahh . http://hanibeautyandhealthshop.blogspot.my/

check out my blog annsfya.blogspot.com

Memang Ohsem Semua...

Blogger yg cantik, hensem & berbakat semua...
Raya 2016 dah cari baju blom ?

Apa kata Raya tahun ni shopping dgn FAROSA
www.farosa.com.my

Kami ada juga di zalora ya !
www.zalora.com.my/farosa

Salam Annsfya. I had check out your blog but you does not have any post yet. I hope you will update your blog soon. come and check out my blog violetscarves.blogspot.com. Please support my business because I am newbie in business :)

kalau korang tercari-cari ape kerja paling mudah tapi dapat gaji banyak gila dengan guna internet je... ni lah dia --> http://goo.gl/KVQ9W4

main puluh ribu sume follower...aku blogwalking semua blog tu..pastu tinggalkan ape yg patut..mcm nk buat skg ni

Jom tgk kat sini..sape mamat ni Misteri Pemuda Bernama Daniel Tyler

Bagus sekali ulasannya, terima kasih sudah berbagi.
Salam kenal, saya blogger Indonesia

Pakej Percutian Ke Medan Indonesia
- Makan Sedap .....
- Tidur Nyenyak .....
- Shopping Banyak .....
- Harga Murah .....
Nak Tengok Harga Budget dan Standard
sila clik : http://agentpelancong.blogspot.co.id/
Semua ada kat disini .....

Dapatkan penawaran khusus untuk paket grup / corporate
Call/WhatsApp : +62821 6201 7001
Email : [email protected]

makkk ai... dasyatnya depa ni. aku baru 12 orang...wakakakaka..tak pa lah...pelan-pelan kayuh.
jemput singgah blog aku semua.... =)
https://billabellabell.blogspot.my/

Ramainya follower. Dapat hadiah ni kan?

M I Fitri
acil89.blogspot.my

dahsyat2 blogger sme ni..

ini senarai blog popular terkini ke ? http://goo.gl/wHK6gS

nak tumpeng popularity la...hahaha...meh singgah blog saya http://cahayawriter.blogspot.my/

best tengok angka followers memasing..

jom singgah ke blog saya

adianazulhilmistory.blogspot.com

semua macho2 comel2 belaka ..nak lagi comel & macho..boleh ke link youtube ni ye..
http://bit.ly/2dpwhR1

hebatnya blog blog Malaysia ini, kapan saya bisa seperti mereka

blogwalking sini.. dah baca entri awak.. sangat menarik :D

#done follow

salam hormat.
apabila lihat blog-blog populer ni, teringat pula kepada nabi nuh. nabi nuh ambil masa beratus tahun menyebarkan berita kebenaran. tetapi hanya beberapa orang sahaja yang jadi pengikut.

zaman moden begini, mungkinkah akan lahir lagi orang seperti nabi nuh yang menyebarkan berita benar dari tuhan tetapi beberapa orang sahaja ikut.

kenapa orang tidak ikut nabi nuh sedangkan berita yang dibawanya adalah benar. atau boleh jadi kerana kebanyakan orang yang melihat nabi nuh ketika itu merasa bahawa berita yang dibawa nabi nuh tidak benar, banyak lagi perkara benar yang disampaikan oleh orang lain lebih baik untuk diikut.

adakah kita hidup hari ini sama seperti ketika zaman nabi nuh yang menyangka dia tidak benar dan kita tidak akan ikut. sudah menjadi resam, orang hanya dikenang apabila telah tiada.

minta maaf jika menganggu.

assalamualaikum semua ! salam perpaduan .. dijemput untuk melawat alamat blog saya :)
http://felicitaciones98.blogspot.my/ .. terima kasih ya

hii nurul syahirah. sila lawat sini
http://felicitaciones98.blogspot.my/

Blogger dlm senarai ni mcm semua dah jadi selebriti. Jealous...

saya nak mencari blogger yang berbakat dalam penulisan artikel berkenaan kecantikan.. seminggu 2kali...secara berterusan

berminat bole email utk discuss selanjutnya
[email protected]

Assalamualaikum wbt,

Jom follow blog kami sastel blogspot.my

baru nak start serius nak berblog

Teruja bila lihat ramai blogger berjaya di Malaysia. Wish the best to all of u!
visit my blog: www.bookcyrcle.com

Kepada yang baru nak start berblog, saya doakan anda maju jaya..we have to start somewhere kan..mana tau rezeki kita ada followers ribu riban gak hehe..jemput singgah blog saya yanifreshpickslovers.blogspot.my

Thanks admin utk info dan fakta ini. Bukan mudah untuk menjadi seorang blogger yang konsisten update blog. Mungkin blogger yang ramai followers ada tips tersendirri macam mana follower boleh sampai ribu-ribu.

Tahniah kepada rakan-rakan blogger yang tersenarai. Anda semua memang mantap.

Salam hormat kepada anda semua dari saya Vince dawinz

Semua boleh jadi seorang blogger berjaya, cuma cara anda nak menulis dan menaikkan rating blog anda tu yang perlukan teknik..ekek seperti saya dah lama blog cuma hampir 5 thn sy rehat dari berblogging then now start semula blogging againt.


Boleh read and follow my blog

http://radenotion.blogspot.my/

http://ladyofphilotherianism.blogspot.my/

«Oldest   ‹Older   1 – 200 of 223   Newer›   Newest»

Back To Top