Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

28 December 2012

MY HAPPY MOMENTS

MY HAPPY MOMENTS

  Assalamualaikum. Dengan lafaz بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ , aku mempertaruhkan gambar di bawah.   Location : Jambatan ...

26 December 2012

15 BLOG PALING RAMAI PENGIKUT DI MALAYSIA

15 BLOG PALING RAMAI PENGIKUT DI MALAYSIA

Berikut senarai 15 blog paling ramai pengikut di Malaysia dari Google Friends Connect. Pengikut-pengikut blog yang disenaraikan di baw...

23 December 2012

Musim Tengkujuh di Kuala Terengganu

Musim Tengkujuh di Kuala Terengganu

  Assalamualaikum.   Harini nak tulis entri panjang. Lama dah tak tulis panjang-panjang. Busy punya pasal. Korang baca tau sampai habi...

19 December 2012

Cara Menenangkan Hati yang Resah Gelisah

Cara Menenangkan Hati yang Resah Gelisah

  "Sesungguhnya dengan mengingati Allah SWT, hati akan tenang." (Surah Ar-Ra'd ayat 28)

16 December 2012

Majlis Perkahwinan Maria Elena Zarul dan Asfirdaus

Majlis Perkahwinan Maria Elena Zarul dan Asfirdaus

  Assalamualaikum.   Hai Kak Maria Elena yang gojes dan pelik. Selamat Pengantin Baru. Semoga berbahagia til jannah. Semoga sakinah m...

14 December 2012

Makan Angin Percuma ke Destinasi Pilihan Anda Bersama Tunetalk

Makan Angin Percuma ke Destinasi Pilihan Anda Bersama Tunetalk

  *tekan gambar*   Assalamualaikum.   Korang kalau diberi lokasi percutian pilihan, korang nak pilih lokasi mana ? Singapore ? Mir...

11 December 2012

Dinner MENTION di Palm Garden Hotel, Putrajaya

Dinner MENTION di Palm Garden Hotel, Putrajaya

  Assalamualaikum.   Malam Perdana Mention 2012. 9 Disember 2012. Palm Garden Hotel, Putrajaya. Tema magic of the night....

10 December 2012

Order Durian Crepe

Order Durian Crepe

  Assalamualaikum.   Dah lama tak post pasal life aku kat sini kan. Konon ada orang nak tahu la nie. Haha. Asyik post entri pasal liri...

7 December 2012

Lagu Melayu Top Masa Kini 2012 #11

Lagu Melayu Top Masa Kini 2012 #11

Lagu-lagu yang disenaraikan di bawah merupakan lagu pilihan tuan empunya blog. Tiada kaitan dengan carta-carta radio tempatan atau carta ra...