Showing posts from December, 2012Show All
MY HAPPY MOMENTS

Assalamualaikum. Dengan lafaz بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ , aku mempertaruhkan gambar di bawah.   Location : Jambatan Putrajaya Date : Julai 2012 Description : Surprise Birthday Apih Apijol …

15 BLOG PALING RAMAI PENGIKUT DI MALAYSIA

Berikut senarai 15 blog paling ramai pengikut di Malaysia dari Google Friends Connect. Pengikut-pengikut blog yang disenaraikan di bawah mungkin akan bertambah dari semasa ke semasa. Biasalah. Blog popular kan. Mesti hari-h…

Musim Tengkujuh di Kuala Terengganu

Assalamualaikum.   Harini nak tulis entri panjang. Lama dah tak tulis panjang-panjang. Busy punya pasal. Korang baca tau sampai habis. kahkah.   Aku dapat info dari orang kampung, sekarang kat kampung selalu hujan. Bo…

"Sesungguhnya dengan mengingati Allah SWT, hati akan tenang." (Surah Ar-Ra'd ayat 28)

Majlis Perkahwinan Maria Elena Zarul dan Asfirdaus

Assalamualaikum.   Hai Kak Maria Elena yang gojes dan pelik. Selamat Pengantin Baru. Semoga berbahagia til jannah. Semoga sakinah mawaddah warohmah.   Korang tak kenal siapa Maria Elena ? Aku rasa kalau aku takde bl…

Makan Angin Percuma ke Destinasi Pilihan Anda Bersama Tunetalk

*tekan gambar*   Assalamualaikum.   Korang kalau diberi lokasi percutian pilihan, korang nak pilih lokasi mana ? Singapore ? Miri ? Bandung ? Tapi korang yang dah berkerjaya boleh la nak pergi bercuti kan duit pun ber…

Dinner MENTION di Palm Garden Hotel, Putrajaya

Assalamualaikum.   Malam Perdana Mention 2012. 9 Disember 2012. Palm Garden Hotel, Putrajaya. Tema magic of the night. Kehadiran adalah wajib. Mungkin ini merupakan dinner terakhir aku bersama…

Order Durian Crepe

Assalamualaikum.   Dah lama tak post pasal life aku kat sini kan. Konon ada orang nak tahu la nie. Haha. Asyik post entri pasal lirik lagu sehinggakan cik Bolat pun tegur, memang kau nak buat blog ni lirik-lirik lagu ae ?…

Lagu Melayu Top Masa Kini 2012 #11

Lagu-lagu yang disenaraikan di bawah merupakan lagu pilihan tuan empunya blog. Tiada kaitan dengan carta-carta radio tempatan atau carta radio seberang atau carta lagu melayu terbaik. Harap maklum.=p   1. SHAE – SAYANG …