PESTA KONVOKESYEN KE-40 UKM 2012

 

Assalamualaikum.

 

Anda semua dijemput memeriahkan PESTA KONVOKESYEN UNIVERSITI KEBANGSAAN MALAYSIA KALI KE-40.

 

Saya taknak taip panjang-panjang sebab saya busy dengan esaimen, jurnal, tesis, dan seumpamanya. Makanya saya kasi korang tengok poster-poster Pesta Konvo di UKM.

 

Macam-macam aktiviti menarik menanti anda. Serious saya sendiri pun teruja nak pergi Pesta Konvo kali ini dan nak join aktiviti-aktiviti dan pertandingan menarik kat sana. =p

 

Penaja-penaja pun bukan sembarangan penaja tau. Hotfm pun ada. =p

 

 

 

 

 

 

 

Untuk maklumat lanjut, sila terjah fanpages Pesta Konvo UKM di bawah :-

http://www.facebook.com/PromosiPestaKonvokesyenKe40Ukm

 

Selamat Berkonvo Pak Cek Biola !

 

Okbai.

4 Komen untuk "PESTA KONVOKESYEN KE-40 UKM 2012"

Gila syoknyaaaaa pesta depaaa .

ada rumah hantu, mcm best

huyoooo gila gempak konvo depaaaaaa !

Unisza takdak pun cemni T.T

time konvo arituh..xde pon macam nih..syok nyee~

Back To Top