CARA MEREKA MENJANA TRAFFIK BLOG

 

Aimifiqa

 

Blog: Personal, tutorial.

Follower: 1540

“ Selalu la update blog kut. Takpun promotela smpai lebam blog anda. Tapi traffik di blog ini semakin meningkat apabila tercetus nya nk buat tutorial font di henfon samsung corby. Memang tip top la. Asal cek kat nuffie tu memang keyword itulah yang menjunam kat blog atau dikenal ertikan terkena batang hidung sape2 bila enter atau search "Font for samsung corby'"”

 

Faa.Rosli 

 

faa.rosli

Follower: 400

Blog: Personal, travel, masakan.

“Traffik blog aku naik sikit-sikit berkurun lama baru jadi bukit disebabkan kawan-kawan aku yg xde blog, makcik-makcik, jiran-jiran, cikgu-cekgi aku yang xde blog tapi baca blog aku.”

 

Pena Islam 

 

Pena Islam

Follower: *tak dapat dikenalpasti* . Cuba korang kenalpasti jap. haha

Blog: Keagamaan, ilmiah.

 

cara dapatkan traffik blog

 

P/s : Entri ini sebenarnya untuk Segmen Bloglist. Sorry baru sekarang publish. Dah lama tersimpan dalam draft. Bz la kekonon nie sampai lupa nak publish. heh!


EmoticonEmoticon