Segmen Bloglist HafizHafizol Bukan Sekadar Rupa

 

Bukan Sekadar Rupa

Motif tiba-tiba nak buat segmen nie? Nie segmen pertama aku setelah bertahun-tahun buat blog. Padahal baru setahun lebih je pun. Harharhar. Kesian kan baru segmen pertama. Blogger lain dah puluh-puluh segmen dah diorang buat. Nak nak si Ben Ashaari tu. Tak terkira segmen yang dia buat.

Memandangkan ini segmen pertama aku, aku harap ada la orang yang nak join. Support la segmen aku yang baru nak belajar buat segmen nie ye dak? :p


Segmen nie sebenarnya nak cari blogger-blogger yang sudi nak aku masukkan blog dia dalam bloglist aku. Aku dah bosan sebenarnya asyik muka sama je dalam bloglist tu. Kahkahkah. *gelak toyol* nak jugak kan kenal-kenal dengan blogger lain yang ramai tak terkira itu lebih-lebih lagi blogger-blogger baru yang baru bertatih. Ayuh join bloglist aku meh sini come to papa !

 

Mesti korang nak tahu juga kan aku yang kau dapat kalau join bloglist aku? Aku sebenarnya malu nak printscreen aku punya traffik sebab traffik aku tak tinggi pun macam traffik korang. Untuk membuktikan blog aku mampu menyumbang traffik kepada blog korang, korang boleh la baca entri Pak Cek Biola iaitu entri

Top 10 Referrel Blog Pak Cek Biola 

Anugerah Khas Blog 


Maka setelah anda membaca entri-entri daripada Pak Cek Biola , pasti anda sudah tidak sabar berada di bloglist aku bukan? *perasan*.


Camne nak join ?

1. Korang buat satu entri bertajuk “Segmen Bloglist HafizHafizol Bukan Sekadar Rupa”

2. Korang letak header aku yang entah apa-apa kat atas tu dekat blog korang.

3. Ceritakan bagaimana korang menjana traffik untuk blog korang. Cerita la apa nak cerita.

4. Nak follow aku follow la. Aku tak kisah pun.

5. Kalau korang LIKE fanpages hafiz hafizol blog pun macam best jugak. Tak LIKE pun takpe.

6. Korang nak tag blogger lain join pun macam lagi meriah segmen nie. Taknak pun takpe.

7. Apa? Korang nak letak aku kat bloglist korang? Boleh boleh. Tak sudi pun takpe.

8. Dah siap? Letak link entri korang di ruangan komen entri ini sahaja. Jangan letak kat entri Irma hasmie kawin tu pulak. Hahaha. Ok tak lawak.


Segmen akan ditutup sesuka hati aku. Bila aku rasa aku nak tutup aku tutup. Tapi taknak la 2 3 bulan baru aku tutup. Jum join. Cepat korang join cepat la blog korang berada di bloglist aku dan cepatlah aku tutup segmen ini.

Tens korang sudi support segmen pertama aku. Aku terharu tau. *kelipkeliplimakali

 

p/s : 3 blogger terawal yang join segmen ini, blog korang akan direview.

17 comments:

  1. orang 1st!

    http://aimifiqa.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-hafizhafizol-bukan.html

    ReplyDelete
  2. good luck!pasti ramai yg join

    ReplyDelete
  3. da siap! salam kenal..hiu hiu

    http://faafeefoo.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-hafizhafizol-bukan.html

    ReplyDelete
  4. Wa support lu bro! From Apih to Apih! Go Go Go :D

    ReplyDelete
  5. http://penaislam2u.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-hafizhafizol-bukan.html ..SAYA JOIN..

    ReplyDelete
  6. join :)

    http://hatiterdetik.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-hafizhafizol-bukan.html

    ReplyDelete
  7. http://nurulshiraz.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-hafizhafizol-bukan.html

    dah join!!!

    ReplyDelete
  8. Haah panjang gilak...
    klu banding dngn train tu kan ada la dalam 6 gerabak..hehe

    ReplyDelete
  9. wow...semoga rami yang menyertainya.

    ReplyDelete
  10. ehem ehem hamboi hamboi ... :)

    ReplyDelete
  11. maafkan aku ye? http://paripariputih.blogspot.com/2012/07/nisfu-syaaban.html

    ReplyDelete
  12. http://aztiqah0216.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-hafizhafizol-bukan.html

    nah suka tak???

    ReplyDelete
  13. Nice Blog.. Feel Free To Visit N Follow My Blog. :)

    ReplyDelete
  14. Nice Blog.. Feel Free To Visit N Follow My Blog. :)

    ReplyDelete
  15. http://twins-detwin93.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-hafizhafizol-bukan.html

    nah. amik kau! haha

    ReplyDelete
  16. eh..saya nk join jugak boleh ke??muahaha..

    ReplyDelete