Segmen Bloglist HafizHafizol Bukan Sekadar Rupa

 

Bukan Sekadar Rupa

Motif tiba-tiba nak buat segmen nie? Nie segmen pertama aku setelah bertahun-tahun buat blog. Padahal baru setahun lebih je pun. Harharhar. Kesian kan baru segmen pertama. Blogger lain dah puluh-puluh segmen dah diorang buat. Nak nak si Ben Ashaari tu. Tak terkira segmen yang dia buat.

Memandangkan ini segmen pertama aku, aku harap ada la orang yang nak join. Support la segmen aku yang baru nak belajar buat segmen nie ye dak? :p


Segmen nie sebenarnya nak cari blogger-blogger yang sudi nak aku masukkan blog dia dalam bloglist aku. Aku dah bosan sebenarnya asyik muka sama je dalam bloglist tu. Kahkahkah. *gelak toyol* nak jugak kan kenal-kenal dengan blogger lain yang ramai tak terkira itu lebih-lebih lagi blogger-blogger baru yang baru bertatih. Ayuh join bloglist aku meh sini come to papa !

 

Mesti korang nak tahu juga kan aku yang kau dapat kalau join bloglist aku? Aku sebenarnya malu nak printscreen aku punya traffik sebab traffik aku tak tinggi pun macam traffik korang. Untuk membuktikan blog aku mampu menyumbang traffik kepada blog korang, korang boleh la baca entri Pak Cek Biola iaitu entri

Top 10 Referrel Blog Pak Cek Biola 

Anugerah Khas Blog 


Maka setelah anda membaca entri-entri daripada Pak Cek Biola , pasti anda sudah tidak sabar berada di bloglist aku bukan? *perasan*.


Camne nak join ?

1. Korang buat satu entri bertajuk “Segmen Bloglist HafizHafizol Bukan Sekadar Rupa”

2. Korang letak header aku yang entah apa-apa kat atas tu dekat blog korang.

3. Ceritakan bagaimana korang menjana traffik untuk blog korang. Cerita la apa nak cerita.

4. Nak follow aku follow la. Aku tak kisah pun.

5. Kalau korang LIKE fanpages hafiz hafizol blog pun macam best jugak. Tak LIKE pun takpe.

6. Korang nak tag blogger lain join pun macam lagi meriah segmen nie. Taknak pun takpe.

7. Apa? Korang nak letak aku kat bloglist korang? Boleh boleh. Tak sudi pun takpe.

8. Dah siap? Letak link entri korang di ruangan komen entri ini sahaja. Jangan letak kat entri Irma hasmie kawin tu pulak. Hahaha. Ok tak lawak.


Segmen akan ditutup sesuka hati aku. Bila aku rasa aku nak tutup aku tutup. Tapi taknak la 2 3 bulan baru aku tutup. Jum join. Cepat korang join cepat la blog korang berada di bloglist aku dan cepatlah aku tutup segmen ini.

Tens korang sudi support segmen pertama aku. Aku terharu tau. *kelipkeliplimakali

 

p/s : 3 blogger terawal yang join segmen ini, blog korang akan direview.

17 Komen untuk "Segmen Bloglist HafizHafizol Bukan Sekadar Rupa"

orang 1st!

http://aimifiqa.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-hafizhafizol-bukan.html

good luck!pasti ramai yg join

da siap! salam kenal..hiu hiu

http://faafeefoo.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-hafizhafizol-bukan.html

Wa support lu bro! From Apih to Apih! Go Go Go :D

http://penaislam2u.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-hafizhafizol-bukan.html ..SAYA JOIN..

join :)

http://hatiterdetik.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-hafizhafizol-bukan.html

http://nurulshiraz.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-hafizhafizol-bukan.html

dah join!!!

Haah panjang gilak...
klu banding dngn train tu kan ada la dalam 6 gerabak..hehe

wow...semoga rami yang menyertainya.

ehem ehem hamboi hamboi ... :)

maafkan aku ye? http://paripariputih.blogspot.com/2012/07/nisfu-syaaban.html

http://aztiqah0216.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-hafizhafizol-bukan.html

nah suka tak???

Nice Blog.. Feel Free To Visit N Follow My Blog. :)

Nice Blog.. Feel Free To Visit N Follow My Blog. :)

http://twins-detwin93.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-hafizhafizol-bukan.html

nah. amik kau! haha

eh..saya nk join jugak boleh ke??muahaha..

Back To Top