Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

8 July 2012

GAMBAR MAJLIS PERKAHWINAN ELLA DAN AZHAR GHAZALI

  Hafiz Hafizol       8 July 2012

 

Siapa tak kenal dengan ratu rock Malaysia, Ella yang sangat popular dengan lagu Rama-Rama, Baldu Biru, Retak dan banyak lagi. Aku pun tak tersenarai lagu yang Ella nyanyi sebab banyak sangat.

Aku macam, Apa ? Ella dah kawin? Biar betul ? *sambil gosok-gosok mata*. Terkejut juga setelah lebih 40 tahun hidup membujang, Ella akhirnya dinikahkan dengan pasangannya iaitu Azhar Ghazali. Betullah kata orang, kalau jodoh tak kemana.


Tahniah buat Ella. Semoga rumah tangga yang dibina akan sentiasa kukuh sampai bila-bila. Amin. Mesti ramai peminat Ella patah hati mendengar berita pernikahan Ella.

 

Gambar majlis perkahwinan Ella

 

Gambar Pernikahan Ella dan Azhar Ghazali

 

Majlis Pernikahan Ella

 

Gambar Majlis perkahwinan Ella_1

Gambar last ni comel. Sempat lagi Ella buat peace. Ella memang rock ah. Huhu.

 

Sumber : http://www.teratakarmo.com/2012/07/gambar-pernikahan-ella-ratu-rock.html

logoblog

Thanks for reading GAMBAR MAJLIS PERKAHWINAN ELLA DAN AZHAR GHAZALI

Previous
« Prev Post

7 comments:

  1. Yeay! Ella dah kawen.. Tumpang bahagia bila tengok Ella dah kawen.. :)

    ReplyDelete
  2. aku tnggu jugak bile ella ni nak kawen.
    akhirnya sampai gak jodoh die.tahniah ratu rock.

    ReplyDelete
  3. Anonymous08 July, 2012

    Laku jugak

    ReplyDelete
  4. wahhh turn aku bila lagi nii???!!!hahahaha

    ReplyDelete
  5. cantik dan comel ella..hehehehehe

    ReplyDelete
  6. ella ratu rock kegemaran ku dari dulu kini dan selama nya.... tahniah tahniah...

    ReplyDelete