Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

30 June 2012

Vios TRD Sportivo & Vios G Limited

  Hafiz Hafizol       30 June 2012

 

Jum usha kereta. Kereta cun dari Toyota. Vios TRD Sportivo dan Vios G Limited. Korang nak yang mana? Aku nak Vios TRD Sportivo. Nampak elegan dan kemas keming bila aku drive. Kemain kau nak kan? Kemain kau! Tak mustahil lagi 3 tahun aku boleh pakai ok. :p

 

Vios TRD Sportivo

 

Ciri-ciri keselamatan?

Vios G Limited Safety

 

Interior ?

Vios G Limited

 

Exterior ?

Vios TRD Sportivo External

 

Harga?

VIOS TRD SPORTIVO PRICE

Murah kan? *telan air liur*. Aku pun pelik tetiba datang idea nak review kereta harinie. Perubahan hormon kot. Mesti review aku tak best langsung kan?

 

Maklumat lanjut di Website Toyota vios.

logoblog

Thanks for reading Vios TRD Sportivo & Vios G Limited

Previous
« Prev Post

3 comments: