Yana dan Sam - Begini Caranya

1stime dengar diorang nyanyi. Tak best pun. Kbai. Hahaha.

Ehemm. Sebenarnya bukanlah tak best sangat. Ok la. Diorang pun baru berjinak-jinak dalam bidang nyanyian kan.

Peminat Yana dan Sam kat luar sila dengar lagu ini atau aku je yang out of date. Haha.

yana dan sam_lirik begini caranya

Lirik Begini Caranya

Aku tak bisa mengatakan perkataan
Kelu lidah bila berdepan kamu
Percaya pada naluri hatiku


Yang nyata sudah ada depan mata
Tapi aku masih belum mengenalmu
Untuk menikmati rasa sebenar-benar cinta


Aku tahu dimana nak cari cintamu
Disini tak mungkin mengalah
Dengan apa yang mendatang


Yang ku tahu ku cuba terbaik untukmu
Yang indah jadikan kenangan
Yang duka perbetulkan


Ini caranya bagi diriku
Caranya bagi diriku


Tapi aku masih belum mengenalmu
Untuk menikmati rasa sebenar-benar cinta


Aku tahu dimana nak cari cintamu
Disini tak mungkin mengalah
Dengan apa yang mendatang


Yang ku tahu ku cuba terbaik untukmu
Yang indah jadikan kenangan
Yang duka perbetulkan


Aku tahu dimana nak cari cintamu
Disini tak mungkin mengalah
Dengan apa yang mendatang


Yang ku tahu ku cuba terbaik untukmu
Yang indah jadikan kenangan
Yang duka perbetulkan


Ini caranya bagi diriku
Caranya bagi diriku

Tag : lagu, Lirik Lagu
2 Komen untuk "Yana dan Sam - Begini Caranya"

semalam baru post kat twitter benda ni...hahaha

suara prempuan tu mcam suara rin lah hahahahaaaaaaaaaaaaaa

Back To Top