Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

29 April 2012

Yana dan Sam - Begini Caranya

  Hafiz Hafizol       29 April 2012

1stime dengar diorang nyanyi. Tak best pun. Kbai. Hahaha.

Ehemm. Sebenarnya bukanlah tak best sangat. Ok la. Diorang pun baru berjinak-jinak dalam bidang nyanyian kan.

Peminat Yana dan Sam kat luar sila dengar lagu ini atau aku je yang out of date. Haha.

yana dan sam_lirik begini caranya

Lirik Begini Caranya

Aku tak bisa mengatakan perkataan
Kelu lidah bila berdepan kamu
Percaya pada naluri hatiku


Yang nyata sudah ada depan mata
Tapi aku masih belum mengenalmu
Untuk menikmati rasa sebenar-benar cinta


Aku tahu dimana nak cari cintamu
Disini tak mungkin mengalah
Dengan apa yang mendatang


Yang ku tahu ku cuba terbaik untukmu
Yang indah jadikan kenangan
Yang duka perbetulkan


Ini caranya bagi diriku
Caranya bagi diriku


Tapi aku masih belum mengenalmu
Untuk menikmati rasa sebenar-benar cinta


Aku tahu dimana nak cari cintamu
Disini tak mungkin mengalah
Dengan apa yang mendatang


Yang ku tahu ku cuba terbaik untukmu
Yang indah jadikan kenangan
Yang duka perbetulkan


Aku tahu dimana nak cari cintamu
Disini tak mungkin mengalah
Dengan apa yang mendatang


Yang ku tahu ku cuba terbaik untukmu
Yang indah jadikan kenangan
Yang duka perbetulkan


Ini caranya bagi diriku
Caranya bagi diriku

logoblog

Thanks for reading Yana dan Sam - Begini Caranya

Previous
« Prev Post

2 comments:

  1. semalam baru post kat twitter benda ni...hahaha

    ReplyDelete
  2. suara prempuan tu mcam suara rin lah hahahahaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete